DE WE-VIBE 4 PLUS IS NU TE KOOP

wevibe4plus

Ik heb de gewone We-Vibe 4 al maanden in huis liggen en ook al 1 keer getest, maar hij verdient het om nog een keer, en nog een keer aan een uitgebreide test te worden onderworpen en dat heb ik nog steeds niet gedaan (sorry, sorry, sorry). Inmiddels is de We-Vibe 4 Plus al op de markt! Aaaargh! Wat gaat de tijd en de technologie snel! Ik hou het bijna allemaal niet meer bij. Anyway, de We-Vibe 4 Plus heeft dus precies dezelfde kwaliteiten als de gewone We-Vibe 4, maar… de We-Vibe 4 is ook op afstand bestuurbaar. En dan niet, zoals dus de gewone We-Vibe 4, van de ene kant van de slaapkamer naar de andere kant van de slaapkamer, neen! De We-Vibe 4 Plus is bestuurbaar vanaf de andere kant van de wereld door middel van een App! Is dat gaaf? Ja, dat is gaaf, want de andere op-afstand-bestuurbare-seksspeeltjes die momenteel op de markt zijn (de Smart Mini Vibe en de Vibease) werken ook door middel van een App, maar… die zijn gewoon niet onzichtbaar of lekker te dragen onder je kleding. De We-Vibe 4 Plus draag je gewoon in je kutje en je kunt nu gaan discodansen, winkelen of gewoon naar kantoor, zonder dat iemand het ziet. Je partner kan nu, waar dan ook ter wereld, de We-Vibe bedienen. Althans, dat is de bedoeling, want ik heb ‘m nog niet getest. Eerst maar eens de gewone We-Vibe 4 testen (dat wordt de hoogste tijd).

DE WE-VIBE 4 PLUS IS HIER TE KOOP (€ 129,95) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. JT schreef:

  Minor detail. Je hebt wel een telefoon met Bluetooth 4.0 nodig. Ergo, voor de iphone minimaal iphone 5…..
  En spreekt voor zich dat je je telefoon altijd binnen 10 meter moet hebben (ideaal) maar 3 meter is reeeler.

 2. Inge schreef:

  Dat is niet echt een minor detail, aangezien Luna het heeft over “Besturen vanaf de andere kant van de wereld” heeft. Wat met Bluetooth niet gaat lukken :p

 3. JT schreef:

  Jawel Inge.. Wat je doet is dat je via internet verbinding maakt met een app op de telefoon van de ander. Deze telefoon (met Bluetooth 4.0) communiceert dan vervolgens weer met de We-Vibe.

 4. Luna schreef:

  Ja, en iedereen is tegenwoordig toch haast vergroeid met zijn of haar mobiele telefoon, dus dat hoeft geen enkel probleem te zijn, haha… ;-)

 5. Simon schreef:

  Niet helemaal juist: de iPhone 4S en later is geschikt. Android toestellen zijn geschikt als ze over de juiste Bluetooth versie beschikken en minimaal Android versie 3.4 kunnen draaien. Aldus de specs van We Vibe direct. Ik ben vooral benieuwd naar de snelheid van het signaal.

  Overigens werkt het op kleine afstand wel enkel via Bluetooth en dus niet eerst via een internetverbinding.

 6. Nancy schreef:

  Leuk ding hoor. Werkt inderdaad alleen met bleutooth en je telefoon moet verbonden zijn met internet. De snelheid van het signaal zit enige tientallen seconden vertraging in. Niet echt heel prettig zeg maar. Voor de rest is het een leuk ding hoor. Pasvorm is ook goed. Maar als ik het eerst uit had mogen proberen , had ik mijn geld er niet aan uitgegeven. Als je plezier met je partner onderweg wilt hebben en hij heeft de ab. dan is het weinig plezier. Blijft niet goed zitten en hij moet zowat naast me staan om de vibe te bedienen. via bluetooth werkt het iets beter. (ongeveer 3 a 4 meter maximaal). Dus al met al , als je plezier wilt hebben dan alleen in bed liggend anders is er geen lol aan.

 7. Iris schreef:

  Hoi Luna ik heb een dringende vraag.
  Wij zijn al een tijdje in het bezit van een we vibe 4 plus. Nu heeft het speeltje ook een tijdje in de kast gelegen , je wisselt wel eens van voorkeur maar goed.
  Nu wilde ik laatst de we vibe weer opladen om te gebruiken. Als je de stekker in het Oplaat station stopt dat gaat er wel een lampje branden maar vervolgens is het speeltje niet opgeladen. Zelfs als we hem de hele nacht in de oplader laten zitten doet het niets.
  Met geluk geeft het 1 tril om vervolgens er mee te stoppen. Heb je misschien enige ervaring met het opladen van de we vibe 4 plus ?
  Ik heb op internet wel meer mensen gevonden die er problemen mee hebben maar geen oplossingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.