CLOSE2YOU CORALLINO OPLEGVIBRATOR – VIBRATOR REVIEW #386

Naam: Corallino
Producent: Close2You
Prijs: € 54,95
Formaat: 11 x 5 centimeter
Gewicht: 169 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze roze vibrator is klein, zacht en verrassend krachtig. De licht gebogen top met stimulerende
ribbels is perfect voor gevoelige plekjes die extra aandacht verdienen.’
Is dat ook zo: Stimulerende ribbels? Enlighten me!
Score: 6

Dit is een afbeelding van corallino

In het pretpakket dat ik een tijdje geleden van het meisje van Easytoys.nl ontving zat ook de Corallino van het merk Close2You! Dit speeltje wordt in hun shop een ‘oplegvibrator’ genoemd, maar dat is een naam waar ik eigenlijk nooit iets mee heb gekund. Een oplegvibrator? Een ‘vibrator die je ergens op kunt leggen’? Je kan elke vibrator toch ergens opleggen? Ik gebruik liever de naam ‘clitorale vibrator’, omdat het een vibrator is die je niet inbrengt, maar alleen tegen je clitoris laat trillen. Of… eh, misschien gewoon ook op je klit legt? Anyway! De Corallino is klein en krachtig en ook niet heel duur. Ook wel eens fijn!

De Corallino wordt geleverd in een simpel kartonnen doosje. Wederom overwegend wit met daarop een foto van het betreffende seksspeeltje op de voorkant. Grappig is wel dat je de voorkant van het doosje open kunt klappen, zodat je het speeltje kan bekijken, zonder het doosje echt open te maken. Vooral een handige en leuke feature voor offline seksshops, lijkt me.

Dit is een afbeelding van corallino doosje

De Corallino zelf voelt lekker zacht aan qua siliconen, maar is verder hard en niet-buigbaar. Hier moet je van houden. Sommige vrouwen vinden het fijn om iets hards tegen hun klit te duwen, sommige hebben het liever wat zachter en buigzamer. Voordeel van het harde, stugge van dit speeltje is dat binnenin de Corallino een metalen frame zit dat de trillingen heel goed doorgeeft.

De knopjes van de Corallino

De Corallino heeft 2 knopjes; een aan-uit-knop en een knopje waarmee je door de 8 verschillende vibratiepatronen scrollt. Ik heb het al vaker meegemaakt, maar je moet de aan-uit-knop zo’n 3 seconden indrukken wil je ‘m ook daadwerkelijk uit- of aanzetten. Waarom? Als je die knop alleen maar gebruikt als aan- of uitknop, dan zou een licht duwtje erop toch moeten volstaan? Hier zal wel een heel technisch verhaal achter zitten, maar ik snap ’t niet.

De knopjes zitten trouwens op een, voor mij, onhandige plek. Je zou ze eerder bovenop het puntje van de vibrator plaatsen, zodat je ‘m gemakkelijk tegen je klit kunt duwen en ook gemakkelijk door de verschillende vibratiepatronen kunt scrollen. Maar ook de keuze voor deze plaatsing zal wel een heel technisch verhaal zijn. Je kan de Corallino trouwens ook omgekeerd gebruiken, zodat de knopjes wél onder je wijsvinger vallen. De trillingen zijn dan wel iets milder tegen je klit, maar dit is bij sommige standjes juist fijn (vind ik).

Vibratiestandje nummer 4 van de Corallino

De trillingen van de Corallino zijn ehm, niet echt heel erg fantastisch. Standje 1 is wel fijn, die is zacht en diep en steady, maar standje 2 en 3 zijn steady en buzzy. En nu hoeft dat niet heel irritant te zijn, maar dat is het wel en dan voornamelijk omdat de trillingen niet alleen richting je klit gaan, maar ook door je vingers en in je handen. De metalen behuizing (die de trillingen dus doorgeeft) is in dit geval dus zowel een voordeel als een nadeel.

Dit is een afbeelding van corallino vibrator opleg

Maar… standje 1 is dus fijn en… standje 4 is heerlijk! Dit standje ticks all my horny boxes! Maar… dit is dus echt een persoonlijke voorkeur van mij. Ik hou van trillingen die heel zachtjes beginnen en dan heel langzaam richting harder gaan. Lekker loom. En standje 4 doet dat op de een of andere manier precies goed. Wel heb ik uiteindelijk de vibrator niet meer met m’n vingers vastgehouden, maar met de palm van m’n hand tegen m’n klit geduwd, omdat m’n vingers wat gevoelloos werden en ik denk niet dat het de bedoeling van een seksspeeltje is om zoveel kunstgrepen uit te halen om ‘m lekker te laten trillen.

Stimulerende ribbels?

Nog even zeuren en zeiken hoor, want dat hoort er zo af en toe bij en houdt zo’n review ook een beetje in balans. Want! Stimulerende ribbels? Stimulerende ribbels? Er zitten inderdaad ribbels op de Corallino, maar eh, die komen, voor zover ik deze clitorale vibrator op de goede manier tegen m’n klit zet helemaal niet in de buurt van m’n klit of schaamlip of ook maar iets in de richting. Als ik de vibrator omdraai kan ik met de ribbels langs of over m’n klit gaan. Niet dat ik daar ook maar iets van voel, want deze kleine reliëf-dingetjes mogen de naam ‘ribbel’ van mij niet dragen. Een ribbel is een ophoging van minstens 0,5 centimeter die je lekker over je G-spot kan raggen (met liefde). De ‘ribbeltjes’ van deze Corallino zijn niet te voelen tijdens het gebruik en zijn eigenlijk alleen maar vervelend met schoonmaken.

Dit is een afbeelding van oplegvibrator corallino close2you

Ik snap dat fabrikanten ervoor kiezen om ‘ribbels’ en andere ‘kekke’ dingetjes toe te voegen, want dat oogt een stuk luxer en gezelliger, maar als het qua gebruik niets toevoegt, dan mag het wat mij betreft achterwege gelaten worden. Maar ik ben dan ook een zeikerd. It’s my job!

Hoe maak je die ribbels schoon?

Maar… ik wil toch even een kleine nuance toevoegen aangaande ribbeltjes en hobbeltjes en bobbeltjes op seksspeeltjes. Ik heb er dan wel een hekel aan, qua schoonmaken dus, maar juist doordat die ribbeltjes en hobbeltjes en bobbeltjes er zitten word ik eraan herinnerd dat ik m’n seksspeeltjes écht GOED moet schoonmaken. Gewoon eventjes mee onder de douche nemen is niet altijd voldoende. Dus… na gebruik goed schoonmaken met water en wat milde zeep (en eventueel een borsteltje als er iets is vastgekoekt tussen de randjes en hobbeltjes) (ja, dat gebeurd) (this is the real life) en daarna inspuiten met een toycleaner en weer afdrogen. Voor gebruik spoel ik m’n speeltjes vaak nog een keer af (hoeft niet, maar voelt wel dubbelfris).

Conclusie

Hij krijgt een 6, puur en alleen om het feit dat ik vibratiestandje nummer 4 zo fucking lekker is. En omdat hij niet zo heel erg duur is. Als hij 40 euro was geweest, dan had ik ‘m waarschijnlijk een 7 gegeven en aangeprezen als ‘goed en goedkoop’. Maar… als je, net als ik, houdt van lome, diepe, van zacht naar hard gaande trillingen, dan zou je deze vibrator in standje 4 wel eens vaker op je klit willen leggen.

DE CLOSE2YOU CORALLINO IS HIER TE KOOP (€ 54,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Uny schreef:

  Hmm niet mijn favoriet denk ik.. nu sinds paar weken heb ik de jimmyjane form 2.. eens zien welk product die kan verslaan

 2. Mike schreef:

  Fijne review. Dit is dus precies waarom onze zoektocht naar een goede nieuwe clitvibrator lang duurt en nog wel eens mis gaat. Of de trillingen zijn te oppervlakkig of te weinig variatie of te weinig stappen. Deze laten wij dus liggen. En dat is ook wel eens fijn van een review, het behoeden van een miskoop.

 3. Paul schreef:

  Ha een BarbaPapa waarin kan deze nog meer veranderen?

 4. Cynthia schreef:

  Lijkt me niet zo interessant, heb liever een speeltje waar ik meer favoriete standjes heb en waarvan je vingers liefst niet gevoelloos van worden

  • Luna schreef:

   Nee, gevoelloze vingers zijn echt irritant… een beetje vind ik nog niet erg, maar bij deze vibrator is het wel heel erg aanwezig :-(

 5. DibbesD schreef:

  Ik heb de l’amourose Vera. Da’s wel een goeie! Krachtig, diep en…. blijft goed op zn plaats tijdens gebruik alleen en samen. Dat laatste is met de We Vibe Tango wel eens een probleem, die kan makkelijk wegglibberen, vind ik. De prijs van de Vera viel ook wel mee, maar ik heb goed gezocht…..
  De Corallino is misschien niet zo spannend, maar het is ook niet zo’n eng ding om te testen denk ik….. Lijkt me ook wel eens fijn als je toytester bent!

 6. LR schreef:

  Ik houd wel van een goed budgetspeeltje, maar deze spreekt me dan weer niet zo aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.