BUTTPLUG REVIEW #253: NEXUS ACE LARGE

J.T. heeft het weer zwaar te verduren gehad! Hij testte deze week een speeltje van een nogal fors formaat… zo groot als de Nexus Ace Large testte hij ’t nog nooit! Waarvoor mijn eeuwige dank en, eh, petje af hoor, J.T.!

Naam: Nexus ACE Large
Producent: Nexus
Prijs: € 87,95
Formaat: 16 centimeter x 5 centimeter
Waar te koop: Easytoys.nl
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magnetische USB
Verkooppraatje: ‘Ace is een luxe buttplug voor diegenen die meer van hun genotsproducten willen. ‘
Is dit ook zo: Hahaha, tsja, wat zou je überhaupt willen verwachten van een buttplug??
Score: 6

nexus ace large

Tsja, er zijn zo van die momenten… dan is het leven van een boytoy-tester geen pretje. Heb ik enige tijd geleden mijn pik nog laten martelen door de Autoblow 2, dit keer was mijn achterkant aan de beurt. Van Nexus ontving ik namelijk de ACE buttplug, maatje large! LARGE (en ik had nog zo gevraagd om medium… zucht). Nou, 1 ding kan ik jullie vertellen, hij is inderdaad LARGE. Ik had nog nooit eerder de uitdaging gekregen om een zijdezachte siliconen buttplug met een diameter van 5, ik herhaal het nog een keertje: VIJF, centimeter naar binnen te schuiven. Tot nu dan. Hebben de meeste anaaltoys uit het heterocircuit een diameter van ergens tussen de 2,5 centimeter en 4 centimeter, deze deed er dus even een schepje bovenop. Ik kan dus al gelijk vermelden dat de-aan-anale-seks-beginnende-man of vrouw nu al kan stoppen met lezen want deze toy gaat het voor jullie niet worden.

Ok, je bent dus, net als ik, toch geïntrigeerd geraakt in deze forse buttplug en bent benieuwd naar mijn ervaring? Lees en huiver! Zoals jullie de afgelopen jaren al hebben kunnen lezen heb ik de nodige anaaltoys uitgeprobeerd. Ik weet dus hoe belangrijk het is om alles met beleid te doen, achterlijk veel (anaal)glijmiddel te gebruiken (op waterbasis!!) en je tijd te nemen. Voor deze Nexus Ace Large deed ik er nog een schepje bovenop en heb ik mijn kont met een soort warming up voorbereid op wat komen gaat. Deze warming up bestond uit het gebruiken van kleinere plug/prostaat massagers.

De Nexus ACE ziet er super uit

Even een kleine zijstap. De Nexus ACE ziet er als buttplug echt fantastisch uit. Hij is gemaakt van zacht siliconen materiaal en heeft een heerlijke traanvorm. Op zijn dikst is hij dus 5 centimeter en aan de onderkant zitten nog wat subtiele ribbels. In de plug zit een vibrator die kan vibreren en pulseren (bij de pulsaties gaan de vibraties als het ware omhoog, wat een soort in-uit-ervaring moet geven). Deze vibrator bedien je via een enkele knop aan de onderkant van de Nexus ACE, welke in een soort hard plastic bediendeeltje is geplaatst. Hier kun je hem ook met magneetcontactjes opladen via een meegeleverde USB stekker, waarbij hij dan wel weer geen controle lampje heeft zodat je niet ziet of hij aan het opladen is.

Poging 1, 2 en 3 waren kansloos. Ik kreeg de Nexus ACE er met geen mogelijkheid in en bleef ruim voor het breedste gedeelte steken. Extra irritant is dat, omdat je toch wel enige kracht moet zetten, je continu de aan-uit-knop aanraakt en het glibberige ding dan tot overmaat van ramp ook nog eens begint te trillen. Ik had Luna daarom al gebeld met de mededeling dat dit dus maar een hele korte review zou worden.

nexus ace verpakking

De Nexus ACE zit lekker en trilt lekker

Maar, het was toch mijn eer te na om te stoppen met testen, je bent een boytoytester of niet. Dus op een goede ochtend, nog eenmaal het hele ritueel gedaan. Toilet bezoek, spoelen, ontspannen, filmpje, voorverwarmen, glijmiddel, de L’Amourose Rosa warming up, nog meer glijmiddel, en toen nog 1 keer een poging om de Nexus ACE… En… MET SUCCES!!! YES!! I DID IT! En ik weet niet of het echt door de Nexus ACE zelf kwam of meer door het idee dat ik deze mega buttplug eindelijk in mijn kont had zitten, maar het voelde… bijzonder! Na dit gevoel op mij ingewerkt te laten hebben zette ik de ACE aan… maar helaas, het vibrator gedeelte had het begeven? Huh? Heb ik daar nou al die moeite voor gedaan? Ook reageerde hij ineens niet meer op de meegeleverde afstandsbediening. FUCK, heb ik weer. Nou ja, nog even rondgelopen met dat ding in (ik kan mij voorstellen dat het extra bijzonder is als je dit ding in hebt en je partner zet de vibraties te pas en te onpas aan!!) en er toen maar weer uitgehaald. Dat gaat een stuk makkelijker dan er in doen, maar ik had wel het gevoel dat de inhoud van mijn darmen mee zou komen. Wat een bevalling.

Bij verdere inspectie bleek de ‘control/charge unit’ onderin de Nexus ACE los te zijn gekomen van het siliconen gedeelte. Dit is verklaarbaar aangezien het niet een buttplug is die soepel naar binnen glijdt en dus nogal wat te verduren krijgt, maar dit maakt de buttplug dus niet waterproof, iets wat hij wel is als hij net uit de verpakking komt.

nexus ace kapot

Nu komt het wel vaker voor dat ik een product krijg dat kapot is. Ik mail dan met de fabrikant en binnen no time heb ik een nieuwe. In die gevallen meld ik dat hier niet. Aangezien ik van Nexus geen enkele reactie kreeg, kan ik niet anders dan deze slechte bevindingen hier wel te melden. Wél met de kanttekening dat andere gerenommeerde internationale bloggers over het algemeen zeer positief zijn. Juist omdat hij zo groot, maar niet te groot is, gruwelijk goed op zijn plaats blijft zitten en de vibrator met remote een leuke gadget zijn. En stiekem ben ik het wel met ze eens, vandaar dat ik toch een 6 geef.

DE NEXUS ACE LARGE IS HIER TE KOOP (€ 89,90) >>

DE NEXUS ACE SMALL KOST € 74,90 >>

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Birgit schreef:

  Dank voor al de moeite!

 2. Robert schreef:

  Man, dikke respect voor jou! Leuke review !!

 3. LR schreef:

  Jeetje, klinkt als een hele opgave! Ik doe het je niet na!

 4. M schreef:

  Och arme! Dit keer benijd ik je niet….

 5. Jan schreef:

  Wat een eerste test van het jaar! Na dit sta je wel open voor heel veel tests, denk ik. ;-) Respect man!

 6. J.T. schreef:

  Dank allen voor het medeleven.
  Ik wijs er wel graag op dat er ook een ACE MEDIUM is… met een diameter van “slechts” 3,8 cm
  Dus lijkt het je wat om de hele dag met een lekkere plug rond te lopen (man/vrouw) dan is dit een meer behapbaar formaat ;-)

 7. C.J. schreef:

  Respect…. Maar ik zet ff een iets kleinere joker in. (Ja ook iets kleiner dan 3,8)

 8. lola schreef:

  Dat is nog eens toewijding. Ik ben best wel een beetje trots op je J.T.
  Ziet er indrukwekkend uit. Wel heel jammer dat het niet je meer lukte het te testen met de trillingen toen hij er eindelijk in zat haha, al die moeite voor niks

 9. Eric schreef:

  Ach, jammer. Deze stond op mijn verlanglijstje (ok, niet de large) met name omdat het me leuk lijkt dan vanaf een afstandje de afstandsbediening te gebruiken. We hebben 1 keer eerder een vibrerende buttplug gehad, maar daarvan maakten de batterijen telkens geen contact met de knop. En als ie al aanging vond ik het trillen niet echt bijzonder. Dus ik was met name geïnteresseerd in het gevoel van trillen/pulseren van de Ace. Maar dat is dus net wat je niet hebt kunnen testen… :(

 10. Robert schreef:

  Ik vind de medium ook nog wel vrij fors klinken qua formaat

 11. Patricia schreef:

  Hahaha respect ! Goeie review

 12. tamara schreef:

  Een hele bevalling?? Haha. Tja. Dat zal vast. Zal aan elke vader to Be gegeven moeten worden!

 13. Esmeenoelle schreef:

  Respect! Fijne review voor ons, iets minder soepeltjes voor jou. Dank!

 14. Mur schreef:

  Wauw!! Inderdaad respect voor het uitproberen :o erg leuke revieuw om te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.