WE-VIBE MOXIE – VIBRATOR REVIEW #583

Naam: We-Vibe Moxie
Producent: We-Vibe
Prijs: € 129,-
Formaat: 8,5 x 2,8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Moxie is een clitorisvibrator die je gedurende de dag kunt dragen en op afstand kunt besturen. Hij is perfect voor koppels die een intiem avondje uit gaan, maar ook voor koppels die kilometers van elkaar verwijderd zijn.’
Is dat ook zo: Dit speeltje heeft de wereld nodig!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van op afstand bestuurbaar seksspeeltje review

De We-Vibe Moxie is al een tijdje op de markt en ik heb ‘m ook al een tijdje in m’n bezit en ik heb ‘m ook al uitgebreid getest. Toch liet deze review op zich wachten, omdat er iets niet helemaal goed ging (dit lag aan mij, bleek uiteindelijk). In m’n review lees je er alles over (en vooral hoe ik het opgelost kreeg en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je niet tegen hetzelfde ‘probleem’ aan loopt)! Als je op zoek bent naar het op afstand bestuurbare speeltje dat zelfs mij enthousiast heeft gekregen, dan kun je ‘m ook meteen bestellen natuurlijk (HIER) (you won’t get disappointed), want hij krijgt een 10 op de schaal van Luna, en ja, dat zegt wel wat (dat zegt vooral dat ik ‘m geniaal vind)! Ik vind ‘m GENIAAL!


Dit wordt een lange review, so be prepared! Of koop ‘m dus meteen als je op zoek bent naar een kickass op afstand bestuurbaar seksspeeltje dat je middels een magneetje in je slipje draagt! Maar een toy zo tof als deze verdient een heel uitgebreide beschrijving, want er zitten zoveel supergoede dingen aan en op dat ik waarschijnlijk nóg steeds dingen over het hoofd heb gezien.

Over op afstand bestuurbare sekstoys

Ik heb op afstand bestuurbare toys nooit echt leuk gevonden. Understatement; die vond ik stom. Je hebt trileitjes die je op afstand kan besturen, maar waarom zou je iets ín je vagina willen hebben trillen? Dat kriebelt hooguit een beetje, maar echt opwindend of klaarkommateriaal is het niet. Nooit niet.

Waar de wereld op zat te wachten was een op afstand bestuurbaar speeltje dat tegen je klit aantrilt en dat dan ook nog eens HEEL GOED doet. Dus niet van dat laffe geneuzel met vibrerende slipjes met vibratortjes die het op knoopcelbatterijtjes doen. Neen, een vibrator met diepe trillingen moest ik hebben. Tegen m’n klit. En dan in m’n slip. En dan op afstand bestuurbaar. Met een perfect functionerende App. En dan liefst ook nog enigszins stil als het even kon. En dat kon! Met de Moxie heeft We-Vibe een speeltje gecreëerd dat het hele ‘op-afstand-bestuurbare-genre’ to the next level tilt!

Dit is een afbeelding van sekstoy in de rozen

De verpakking van de Moxie

De verpakking van de Moxie is zoals alle verpakkingen van We-Vibe; gewoon echt heel mooi en strak. Het is een stevig doosje met daarop een getekende Moxie. In de verpakking vind je de Moxie zelf, 2 magneetjes (heel handig, want dit zijn dingen die je toch best gemakkelijk kwijtraakt ook al is de magneet supersterk), een magneet-oplaadsnoertje, een afstandsbediening, een sachetje glijmiddel (wel met glycerine, daar kun je allergisch voor zijn) en een satijnen opbergzakje (die vind ik zelf nogal cheap ogen, ook al is-ie van satijn) (misschien wel juist omdat het satijn is).

Dit is een afbeelding van verpakking seksspeeltje

Eerste indruk van de We-Vibe Moxie

OOOOOOOOOH, wat is-ie klein en wat voelt-ie lekker stevig aan en wat is dit slim gemaakt qua vorm en hoe handig met zo’n magneet! De Moxie heeft het formaat van een duim met een wat platte bovenkant en een wat taps toelopende onderkant. Op de bovenkant is ruimte voor de platte magneet die écht sterk is. Hoewel het verleidelijk is om de Moxie meteen te gebruiken is het toch echt het verstandigst om ‘m eerst even volledig op te laden (duurt 90 minuten) en dan pas te gebruiken. Dit deed ik uiteraard niet (want ik kon de verleiding niet weerstaan).

Ik zette ‘m aan (WOW), zette ‘m vast in m’n Zeeman-slip (EASY) en drukte alles even goed op z’n plek tussen m’n schaamlippen en tegen m’n clitoris (WOW). Ik paradeerde wat door het huis en kon niet wachten tot M. thuis zou komen om ‘m samen uit te proberen, want dat is toch wel de bedoeling van dit hele Moxie-speeltje; ‘m samen gebruiken.

De bel ging.

Nu had ik de Moxie uit m’n slipje kunnen hijsen, maar ik wist dat een vriendin even iets langs zou komen brengen. Toen ze binnen stond vroeg ik lachend; “Hoor je iets?” Nee, ze hoorde niks. “Echt niet, ook niet als ik stop met lachen?” Ik probeerde te stoppen met lachen, maar m’n vriendin hoorde nog steeds niks en begon zich af te vragen wat er zo grappig was.

Conclusie: de Moxie is echt heel stil. Zeker als er wat omgevingsgeluid is (gelach, gepraat, muziek) zul je, als nietsvermoedende omstander, de Moxie niet horen.

De vorm van de Moxie

Het is uiteraard afhankelijk van de vorm van je vulva hoe prettig de Moxie zit als je ‘m in je slipje draagt. Het is onzin om te zeggen dat je ‘m niet voelt zitten als je ‘m draagt, want natuurlijk voel je een seksspeeltje van 8,5 x 2,5 zitten. Maar… het voelt niet ongemakkelijk. Je draagt de Moxie dus tussen je schaamlippen en het magneetje plaats je aan de buitenkant van je slipje. De Moxie heeft aan de onderkant een kleine ‘ophoging’ en het is de bedoeling dat je die ophoging tegen je klit aan plaatst.

Dit is een afbeelding van we vibe moxie onderkant bolletje

Zit de Moxie eenmaal op z’n plek, dan krijg je ‘m er niet vanaf en hij valt zeker niet uit je slipje. Je kunt nu lopen, dansen, liggen of zitten. Allemaal no problem. Je voelt ‘m, maar het is dus niet onaangenaam. Het is zelfs wel een soort van spannend te noemen, want je weet; ik draag de Moxie, dus er gaat zo iets gebeuren!

Dit is een afbeelding van ondergoed met seksspeeltje

Als je hier een broek of jurk overheen draagt, dan zie je de Moxie niet zitten. Ik moet hier wel bij zeggen; dit is ook weer afhankelijk van de vorm van je vulva. De toy valt bij mij prima tussen m’n buitenste schaamlippen. Heb je wat minder volle buitenste schaamlippen, dan zal de toy misschien ietsje uitsteken (en dat is alleen te zien als je bijvoorbeeld een legging zou dragen) (maar dan moet iemand wel z’n blik erop gericht hebben). De Moxie is 1,8 centimeter hoog, dus behoorlijk dun!

Dit is een afbeelding van we vibe moxie zijkant

De We-Connect App

Het gaat te ver om hier de We-Connect App, de App waarmee je zo ongeveer alle We-Vibes toys kunt besturen volledig te bespreken. Want die App is ontzettend uitgebreid en werkt intuïtief. Je hebt je toy binnen no time gekoppeld en binnen no time kun je ‘m laten trillen op de manier die jij fijn vindt.

Je hebt ‘m ook binnen no time gekoppeld met een partner (die wordt in de App ‘minna(a)r(es)’ genoemd). De App vraagt of je de controle van de toy over wil geven aan die minna(a)r(es) en als je ‘ja’ antwoord dan bestuurt de ander dus de toy. Is dat gaaf? JA! Werkt dat perfect? JA!

Dit is een afbeelding van we connect app

Overigens kun je de Moxie ook (laten) besturen middels de bijgeleverde losse afstandsbediening en die werkt ook goed en leuk en alles, maar ja, de App heeft veel meer mogelijkheden en is dus echt aan te raden. De afstandsbediening kan misschien leuk of handig zijn als je je in hetzelfde huis bevindt en als je geen smartphone hebt.

De We-Vibe Moxie in actie

Hoewel ik dus eigenlijk niet van de op afstand bestuurbare toys was, heeft de Moxie mij 180 graden omgedraaid. Okay, ik heb liever face to face seks, maar de Moxie en de bijbehorende App maakt het echt leuk, geil, spannend en vooral niet-frustrerend om seks (of gewoon wat geiligheid) op afstand met elkaar te hebben.

Wanneer je met elkaar verbonden bent (je hebt wel een smartphone met bluetooth nodig) kan de ander je toy besturen, maar je kunt ondertussen (in de App) met elkaar chatten (alleen tekst) (of met elkaar praten) of videobellen. HOE BRILJANT! Ik denk dat deze mogelijkheid vooral heel tof is voor stelletjes die niet samenwonen (of wegens werk of weet ik veel wat niet bij elkaar in bed slapen).

Omdat de trillingen van de Moxie zo goed zijn (diep dus) en op de goede plek trillen (tegen m’n klit dus) is het mogelijk om een op-afstand-bestuurbaar-orgasme te krijgen. Of je dit lekker in je eigen comfortabele bed doet of ergens in een club, café, restaurant of in de buitenlucht, dat moet je lekker zelf weten! Ik kies voor optie 1! Wel moest ik, om dat orgasme te krijgen, de Moxie wat harder tegen m’n klit aanduwen, maar dat heb ik met elke vibrator.

Waar het even mis ging

Onze eerste keer met de Moxie was gewoon thuis in huis. Althans, ik thuis, hij niet. En dat was voor herhaling vatbaar, want het werkt, hij doet het, hoe gaaf! Alleen wilden we er nu een keer wat langer de tijd voor nemen, gewoon even lekker een beetje teasen. Ik boven aan het werk, hij beneden op de bank met een boek. En dan steeds (af)wachten tot hij de Moxie zou laten trillen. Dan weer aan, dan weer uit.

Dit is een afbeelding van we vibe moxie review vibrator

Tot er een probleem ontstond; na een kwartier verbrak de App steeds de verbinding, zodat mijn M. mij steeds opnieuw om toestemming moest vragen om de Moxie te bedienen. En ja, zo is het dus niet zo leuk, want je wil verrast worden! Niet eerst steeds berichtje ‘wil je je minna(a)r(es) toestemming geven’ moeten beantwoorden, want ja, dan weet je al dat er daarna snel wat komen gaat, trillingsgewijs. Deden wij het fout? Stond er ergens iets niet goed? Was de App stuk? Was de Moxie stuk? Het antwoord op die vragen is; wij deden iets fout.

Hoe stel je je We-Vibe Moxie goed in?

Gelukkig was Seron, de Account Sales Manager Benelux van WOWtech (het bedrijf waar de We-Vibe speeltjes onder vallen) bereid om me te helpen! Hoera! Ik verbond Seron als mijn ‘minna(a)r(es’ en kwam er zo ook achter dat ik met mijn App ook háár We-Vibe Moxie kon besturen! Hoe gaaf is dat?

Ter verduidelijking; je hebt dus allebei een Moxie (of een andere We-Vibe toy die werkt met de App) (er is sinds kort ook een We-Vibe Vector op de markt, een sekstoy die de prostaat stimuleert en die dus ook met de App te bedienen is) en je hebt allebei de We-Connect App op je smartphone geïnstalleerd. Door elkaar als minna(a)r(es in te stellen, kun je nu elkaars toy op duizenden kilometers afstand besturen en ook nog een chatten, gewoon bellen en videobellen (binnen de App dus). Hoe gaaf? HEEL GAAF! Ik stuur M. op wereldreis! Doei!

Hoe zorg je ervoor dat de verbinding niet binnen een kwartier verbreekt? Heel simpel; ga naar instellingen, dan naar algemene instellingen en zet daar ‘voorkom slaapstand van telefoon’ aan. Ga dan naar algemene instellingen, dan naar apparaatinstellingen en zet de We-Vibe slaap-timeout op maximaal (dus niet op een kwartier, zoals bij ons). Ga dan ook nog een keer naar minna(a)r(es-instellingen en zet de ’time-out van minna(a)r(es-sessie door inactiviteit’ op 90 minuten. Het lijkt een hoop gedoe, maar trust me; het werkt eigenlijk heel simpel! Met deze instellingen kun je 90 minuten lang met de Moxie spelen (als de Moxie en de telefoon goed zijn opgeladen uiteraard).

Dit is een afbeelding van we vibe moxie videocall

Wat ik een leuke, extra Moxie-optie zou vinden

Omdat ik weet dat ze bij We-Vibe altijd écht heel goed luisteren naar wat gebruikers, toytesters en verkopers te melden hebben over hun toys, wil ik graag 1 dingetje melden wat mij een gave, extra optie lijkt. Momenteel kun je je minna(a)r(es) dus voor maximaal 90 minuten toestemming geven (of nou ja, als er 90 minuten niks gebeurd, dan moet de minna(a)r(es) opnieuw toestemming vragen). Dit is op zich genoeg voor een leuke avond, maar… mij zou het dus supergeil lijken als ik bijvoorbeeld 24 uur toestemming kon geven en dat ik dan ook 24 uur met de Moxie in m’n slipje rond zou moeten lopen. En dan het allergeilst, allerspannendst; dat de Moxie begint te vibreren als ik slaap.

Conclusie

Ik heb, ondanks de lengte van deze review, niet het gevoel dat ik volledig over heb kunnen brengen hoe ontzettend gaaf deze toy in combinatie met de We-Connect App is! Er zit een heel goede techniek achter de Moxie, zowel qua App als qua apparaat! Ik heb het gevoel dat ik dingen ben vergeten, maar nog even op een rijtje; de vorm van de Moxie is top, hij blijft goed zitten in je slipje, je voelt ‘m slechts een beetje zitten, hij trilt behoorlijk diep voor zo’n kleine toy, de App werkt briljant, de trillingen trillen tegen je klit (!) en het lijkt wel alsof gewoon aan alles gedacht is. Alles? Ja, alles! Wacht, ik ga het nog een keer in capslock zeggen; DIT IS EEN BRILJANT OP AFSTAND BESTUURBAAR SEKSSPEELTJE DAT TEGEN JE KLIT TRILT!!!

DE WE-VIBE MOXIE IS HIER TE KOOP (€ 129,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. DP schreef:

  Leuke review weer, zeker een toy die ik in gedachten hou. (en dan ook via jou linkje zal bestellen) De lengte van de review viel reuze mee, want het las lekker weg.
  Ik ben het helemaal eens met jou Moxie-optie eens, 90 minuten teasend voorspel kan gewoon te kort zijn, 24 uur maakt het extra kinky.

  • Luna schreef:

   Maar, je kunt wel uren (nou ja, 4 uur en een kwartier geloof ik) aan voorspel doen hoor! Zolang je maar wel elke 90 minuten even contact zoekt… (na 90 minuten geen contact verbreekt dus het contact)… En je kunt alles instellen zoals je wil hoor… echt superveel mogelijkheden!

 2. Marjan schreef:

  Je review is zeker niet te lang hoor, je houdt het lekker spannend en enthousiast in elk geval. Ik blijf je productfotografie ontzettend grappig en origineel vinden, heel veel dank daarvoor!!

 3. Sandra schreef:

  Ik was zo benieuwd hoe de review van dit speeltje zou zijn! Hij staat namelijk met stip op 1 van mijn wishlist. Ik ga hem zeker bestellen. Geweldig dat jij hem ook zo fijn vind, mooie review.

 4. Vera schreef:

  Die uitleg over de slaapstand had ik jaren eerder moeten weten, ik heb mijn eerste wevibe speeltje de deur uit gedaan omdat ik er gek van werd dat hij telkens de verbinding verbrak, zeg maar gerust moodkiller. Deze klinkt echt als een leuke vervanging/ tweede kans….

  • Luna schreef:

   Ik heb de App nog nooit zo uitgebreid getest, dus was dit ‘probleem’ niet eerder tegen gekomen… maar er zitten zoveel toffe functies op! Aan alles lijkt gedacht!

 5. A. schreef:

  Hoi Luna,
  Bedienen ’terwijl je slaapt’ (JA!!!) kan neem ik wel met de ‘reguliere’ afstandsbediening?
  Als je min(a)ar(es) in de buurt is.
  Wat een leuke review, Moxie komt bovenaan mijn verlanglijst!

  • Luna schreef:

   Aaaaah! Wat goed van jou!!!!!!!!! Had ik nog helemaal niet aan gedacht! Dit kan inderdaad wel met de gewone afstandsbediening, maar je moet dan wel binnen die 4 uur en een kwartier zitten… dit is de maximale We-Vibe slaap-timeout die je kunt instellen… maar dat moet nog wel lukken :-)

 6. Vincent schreef:

  Ik heb inmiddels ook een wevibe moxie gekocht voor mijn vriendin, maar ik krijg met geen mogelijkheid verbinding met mijn telefoon… hij is wel verbonden maar alles wat ik doe hij blijft muis stil qua trillen…. wat gaat er fout???

  • Luna schreef:

   Hiii Vincent! Beetje lastig om dat zo ‘op afstand’ te zien natuurlijk :-)
   Doet de Moxie het wel zonder je smartphone, dus zeg maar solo? En met de bijgeleverde afstandsbediening?

 7. Johnny schreef:

  hahaha eindelijk. deze stond al op mijn wishlist na jouw eerste review. we hebben toen ook al mail contact gehad, omdat ik hem nergens kon vinden. ik heb al honderden euro’s uitgegeven aan zulke toys, maar, zoals je al zei, dat waren altijd trileitjes. en dat vind mijn vrouw niks aan. daarna een gekocht, die ook net als de moxie de klit stimuleert, maar die moest in een pocket in de slip en toen zat die anatomisch op een verkeerde plek. echt honderden euro’s het putje in, maar na het lezen van jouw review was ik wederom zeer enthousiast. nu weer. ik heb hem besteld op Maanzin.nl
  veel problemen gehad met inloggen, dat is nog steeds niet gelukt. heb hem maar gekocht zonder in te loggen. helaas geen punten, maar ik kan niet wachten tot die binnen is.
  superleuke review weer. als het goed is, komt die morgen binnen.

 8. L schreef:

  En wat als je neerzit of ligt of rondwandelt? Blijft hij “zitten” op de juiste plaats als je zit, ligt of rondwandelt. is het niet onaangenaam als je neerzit op een stoel, bvb dat het teveel duwt ofzo? Zijn er eventueel nog andere ongemakken?

  • Luna schreef:

   Je voelt ‘m zitten, maar het is niet super vervelend… En hij blijft zeker goed zitten als je ligt, danst of loopt, juist door dat magneetje (dat echt heel sterk is)…
   Het kan wel dat door het lopen of bewegen de Moxie niet meer heel stevig tegen je clitoris duwt, maar je kunt ‘m gemakkelijk er weer even tegenaan of tussen duwen/schuiven…
   Juist als je zit, dan duwt hij harder tegen je klit aan en is het makkelijker om klaar te komen als je ‘m op z’n hardst laat trillen is mijn ervaring…

 9. Wouter schreef:

  We hebben hem bij je besteld, jouw review heeft ons overtuigd.

 10. Esmee schreef:

  Zo blij, zo BLIJ met de Moxie! Wat een superding. Dit was precies datgene waarvan ik niet wist dat ik het zo nodig had:) Enige minpuntje is dat je maar 1 minnaar toe kan voegen

 11. Eric schreef:

  Mijn vriendin begon pas te geinen tegen een vriendin over zo’n ding, dus ik dacht ik zal eens kijken wat er op de markt is.
  Leuke enthousiaste review heb je geschreven dus ik heb hem besteld en hij is net binnen.
  We hebben hem nog niet geprobeerd, maar het enige wat ik niet kan geloven is dat je deze vibrator nauwelijks hoort. Op standje 1 maakt hij al best wat lawaai. Dat wordt lachen als mijn vriendin in de supermarkt loopt en ik zet hem op standje 10 ;-)
  Verder vind ik (als techie) de bijbehorende app onduidelijk en onder de maat van wat je van een A merk mag verwachten.

  We gaan hem binnenkort eens proberen :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.