IK BEN #SEXTOYPOSITIVE

Dagelijks gebruik je ontelbare hulpmiddelen om het leven een stuk gemakkelijker te maken. Een raamwisser om je ruiten te zemen, een wasknijper om de was op te hangen, een spaghettitang om de pasta op te scheppen of een flesopener om het dopje van je bierflesje te halen. Allemaal tools om je dagelijkse bezigheden te versnellen, te versimpelen, mooier of leuker te maken.

Dit is een afbeelding van 1.rood

Toch wordt het gebruik van seksspeeltjes, tools die het (seks)leven ook een stuk aangenamer kunnen maken, nog helemaal niet zo normaal gevonden.

Er rust dan misschien wel niet meer zo’n groot taboe op als 20 jaar terug, toch hoor ik nog steeds vaak ‘ooh, maar wij hebben geen seksspeeltjes nodig hoor, in bed’. Of er wordt een beetje lacherig over gedaan. Mannen voelen zich aangevallen of zelfs jaloers als hun vrouw voorstelt om eens iets extra’s tijdens een vrijsessie te gebruiken (‘straks vindt ze het met die vibrator fijner dan met mij’). Vrouwen voelen zich niet goed genoeg of denken dat ze het altijd fout hebben gedaan als hun man ineens met een vibrator aan komt zetten. En dat is zo zonde!

Daar gaat het helemaal niet om, denk ik dan. Seks zonder sekstoys is óók heel erg leuk. En een seksleven zonder ooit maar een seksspeeltje te hebben aangeraakt kan ook heel bevredigend zijn.

Maar sekstoys kunnen je (seks)leven, zowel solo als samen, zoveel leuker, beter, spannender en makkelijker maken!

Nu ben ik natuurlijk al 18 jaar ontzettend positief over sekstoys, maar ik vond het tijd om seksspeeltjes eens een weekje in een extra positief daglicht te zetten! Allemaal in het kader van: ik ben #sextoypositive!

Volg me vooral ook op @lunaclimaximaal op Instagram, want daar ga ik elke dag sekstoys weggeven in de kleur van die dag! Dus maandag (vandaag) = rood, dinsdag = oranje, woensdag = geel, donderdag = groen, vrijdag = blauw, zaterdag = paars en zondag = roze. Ik heb een aantal waanzinnig toffe prijzen opgestuurd gekregen van diverse bedrijven, dus houd m’n site en Instagram goed in de gaten!

En: Stay #sextoypositive!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. JJ schreef:

  Ik heb geen insta

 2. Sandra schreef:

  Een sextoy revolutie!!!
  Ik ben het heel erg met je eens, sextoys moeten uit de schaam en schande hoek, daar zijn ze te leuk voor. Volgens mij heeft elke vrouw er wel één. En toch ben ik nog niet zo ver om jouw bericht te delen…. stom he? (En een beetje hypocriet).

 3. Tamara schreef:

  Ohhhhh ik heb ook geen insta (zelfbescherming) maar zou graag meedoen. Rood ♡, kleur vd liefde ♡.

 4. M. schreef:

  Yay! Tot voor kort viel ik onder die beschrijvingen van je, maar ik ben helemaal om! Het was ook wat lastig om te introduceren bij mijn (al mega lange) verkering.. Maar het heeft onze relarie een mooie boost bezorgd! #sextoypositive

  (En toch – op insta… lastig! Vind het dan toch ook weer privé in die zin dat ik dat niet met íedereen wil delen, dat het voor iedereen te herleiden is op mij en mijn partner)

 5. Elske schreef:

  Ik ding graag mee voor de give away, een nieuwe toy is welkom! :))))

 6. Lola schreef:

  Mijn vriend moest er aan wennen maar nu willen we allebei niet meer zonder (behalve af en toe dan). Hij verteld nu zelfs vrolijk op feestjes aan andere mannen dat het een goede boost is voor je seksleven en dat ze het een keer moeten proberen te introduceren :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.