VIBRATOR REVIEW #229: ROCKS-OFF RO-160MM, 50 SPEEDS OF PLAY

Naam: RO-160mm bullet vibrator (50 speeds of play grey steel)
Producent: Rocks-Off
Prijs: € 31,99
Formaat: ongeveer 160 mm lang (vandaar de naam) x 30 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AA-batterij (meegeleverd)
Het verkooppraatje: ‘Breathlessly shaking, I listen for a moment and start counting to 50 teasing myself and then slowly… How far will you go?’
Is dat ook zo: Een ingewikkeld verkooppraatje voor een ingewikkelde vibrator
Score: 7.5

50 speeds of play 2

Ik zit momenteel in een vergevingsgezinde fase in mijn leven. Want natuurlijk wil ik het beste van het beste voor mezelf, mijn man, mijn dieren en mijn kut, maar ja, jeetje, sommige goede dingen zijn gewoon bloody fucking duur. En we moeten het allemaal wel een beetje normaal houden, ja. Keeping it real! De RO-160mm bullet vibrator van Rocks-Off is dus absoluut niet de allerbeste, maar als ik een arme student zou zijn en eens een keer iets wilde proberen op vibratorgebied, dan had ik rustig 4 dagen op boterhammen met pindakaas kunnen leven om ‘m te bestellen.

Basic vormgeving

Ik testte al eerder het kleine zusje van deze RO-160mm, de RO-80mm en ook daar was ik erg positief over te spreken. Het is absoluut niet de beste vibrator, maar toch zeker een erg goede bullet vibrator voor een erg leuk prijsje. De RO-160mm ’50 speeds of play’ is dus 2 keer zo groot als de RO-80mm, maar is qua vorm hetzelfde; een XXL bullet vibrator dus. Door z’n metalen kleur (hij is dus niet van metaal, maar van hard ABS-plastic) heeft hij ook wel wat weg van een kogel. Of een torpedo. En… al is hij niet oplaadbaar (ouderwets) (hij doet het op 2 AA-batterijen) toch ben ik zwaar onder de indruk van de trillingen van deze vibrator.

50 speeds of play

De RO-160mm ’50 speeds of play’ komt in een niet echt noemenswaardige verpakking; lekker basic. En de vormgeving van de RO-160mm is trouwens ook behoorlijk basic. Ik word er niet echt warm van. Het is eigenlijk een ordinaire staafvibrator. De RO-160mm ’50 speeds of play’ is trouwens de vernieuwde versie van de vorige RO-160mm en de vernieuwing zit ‘m vooral in het aantal vibratiepatronen. De eerste versie had er 7 en deze heeft er 50 (!) (vandaar dus ook de naam, die meteen inspeelt op het succes van ’50 Shades of Grey’) (de vibrator heeft nóg een extra naam: ‘Grey Steel’) (hoeveel namen kun je geven aan een speeltje?) (3 dus).

Goede trillingen, irritant geluid

De 2 AA-batterijen worden meegeleverd en dat is fijn (al heeft iedereen wel een setje AA-batterijen in huis). De vibrator doet het door middel van 1 simpele druk op de knop onderaan de vibrator. Het komt een beetje yukiyuki over, zo’n druksysteem, maar hé, het is een basic vibrator voor € 31,99 die dus écht lekker trilt. Behoorlijk diep zelfs voor een vibrator van deze prijs, al maakt hij wel een behoorlijk snerpend geluid (dit kan een dealbreaker zijn voor een hoop vrouwen, denk ik). Doordat hij van hard ABS-plastic is gemaakt worden de trillingen goed doorgegeven en door z’n formaat tril je zowel tegen je clitoris als tegen je schaamlippen aan. Ik hou hier wel van.

50 speeds of play 3

De RO-160mm ’50 speeds of play’ heeft 50 vibratiepatronen

Kom ik bij de 50 verschillende ‘speeds’. Oftewel; 50 verschillende vibratiepatronen. Say what? And… say why??? Ik kan hier maar 1 ding over zeggen; dit is niet goed voor iemand met ADHD. Ik herhaal; dit is totaal niet goed. Dit is ook niet goed voor iemand met autisme. Of een dwangneurose. Vooral niet voor iemand met een dwangneurose! Ik kan hier totaaaaaaaaal niet tegen!

Het is TOO MUCH.

Of eigenlijk is het helemaal niet too much, want ik weet zeker dat er voor iedere vrouw wel 1 vibratiepatroon tussen die 50 trilstandjes zit die ze helemaal geweldig en over the moon and back vindt. Het probleem; je vindt ‘m nooit meer terug. Want… heb je eindelijk een lekker vibrerend patroontje te pakken en je drukt per ongeluk op het knopje, want dat kan hè, althans, ik kan dat makkelijk, dat je denkt; ach, hij kan nog harder, nog ietsje beter en als ik dan op het knopje druk, dan… dan moet je dus 49 keer op het knopje drukken om weer bij hetzelfde vibratiepatroontje uit te komen en ja, wie gaat dat doen? Ik niet! Niemand niet.

Een truc die geen truc is

Nu hebben ze hier bij Rocks Off wel een soort trucje voor, al slaat die truc eigenlijk helemaal nergens op. Als je een vibratiepatroon hebt gevonden dat je lekker vindt, dan moet je 2 seconden op de aan-uit-button drukken. Als je de vibrator nu weer aanzet, dan begint hij vanzelf in je favoriete standje te trillen. Dit is hartstikke leuk natuurlijk, maar als je tijdens dat trillen weer een keer per ongeluk op die aan-uit-button drukt, dan verspringt hij meteen weer naar een van de andere 49 trilpatronen en dan vind je alsnog die lekkere niet terug.

Nu is dit dus nogal irritant, het zou fijn zijn als je terug kon scrollen door de menu’s. Maar het is nou ook weer niet zo irritant dat het je niet lukt om tot een orgasme te komen, want als je eenmaal een goed patroon hebt gevonden, dan tril je jezelf best gemakkelijk tot een orgasme (ik wel), want dus écht prima trillingen. Tel hierbij op het gladde ABS-plastic, dus hij glijdt ook gemakkelijk naar binnen (met wat glijmiddel eventueel). En met z’n 30 mm doorsnede is hij van een gemiddeld formaatje.

Prima basic vibrator

Dus; zeker niet de allerbeste vibrator. Zeker niet de allerbeste trillingen. Maar je hebt wel 50 verschillende trilpatronen (al werken ze via een irritant scrollsysteem) (en ach, je kunt het zoeken naar een lekker patroon ook als een uitdaging zien). Ik word misschien milder als het op seksspeeltjes aankomt de laatste tijd, maar met de RO-160mm van Rocks Off bega je zeker geen miskoop als je nieuw bent op vibratorgebied.

DE RO-160MM, 50 SPEEDS OF PLAY IS HIER TE KOOP (€ 31,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ben schreef:

    Kijk, hier wordt ik blij van. Speeltjes die gewoon goed zijn maar ook voor de gemiddelde mensch bereikbaar zijn.
    Leuk! Heb je nog meer ‘goedkoops’? ;)

  2. laura schreef:

    Ik ben het met Ben eens hier! Als arme student wordt ik heel erg gelukkig van het idee dat er ook enigszins fatsoenlijke goedkope speeltjes bestaan en dat jij die met liefde voor ons getest hebt! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.