SEKSTOY REVIEW #327: PJUR SUPERHERO PERFORMANCE SPRAY

Hoera!!!!! Ook J.T. is weer terug van weggeweest!!! EN ook hij heeft er, net als ik, weer zin om allerhande seksspeeltjes te gaan testen voor deze site! Hij had nog een flesje met Pjur Superhero Performance Spray liggen die we kregen opgestuurd!!! Bedankt weer voor je review J.T.!!

Naam: Superhero Performance Spray
Producent: Pjur
Prijs: € 15,49
Formaat: 20 ml
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.

Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Een hoogwaardig verzorgingsproduct voor de man, dat gericht is op langduriger genot. Spray enkele keren op en rond de penis, voor een verfrissend effect. De speciale Superhero ingrediënten verhogen de soepelheid en gaan overgevoeligheid van de penis tegen. Met PJUR® Superhero kan je dus langer doorgaan, en langer genieten.’
Is dat ook zo: ‘Soepeler wordt hij er in ieder geval niet van… hooguit wat meer ‘silky smooth’ en het effect is minimaal merkbaar.
Score: ?

Het is alweer veel te lang geleden dat ik voor jullie wat getest heb. Ondanks alle goede voornemens was het er nog steeds niet van gekomen. En dan te bedenken dat ik hier nog wel paar dingen heb liggen. Dus toch maar weer eens opgestart uit mijn winterslaap en weer actief bezig gegaan met alles wat een man zijn (solo) seksleven beter kan maken. Vandaag presenteer ik jullie mijn bevindingen van deze Superhero Performance Spray van Pjur. Een serum wat je op je eikel moet smeren waardoor deze enigszins verdoofd raakt zodat je het langer met je partner vol houdt (er zijn mannen die dit graag willen).

Nu weet ik niet hoe het met de gemiddelde man zit, maar naar mijzelf kijkend is mijn prestatietijd (om het zo maar even te noemen) nogal wisselend. Dit hangt bij mij af van factoren als hoe lang ik niet geneukt of gemasturbeerd heb, en de mate van opwinding/geilheid tijdens de daadwerkelijke daad. Als ik dagenlang mijn kwakkie opgespaard heb, maar wel elke dag meerdere keren gefantaseerd heb over ik hoe ik Mevrouw J.T. de volgende keer ga nemen en als ik me bij het voorspel helemaal ophits, dan is het na pentratie zo weer afgelopen. Als ik echter tijdens mijn 2e vrijpartij op een dag bovenop mijn vrouw lig te denken aan onze laatste vakantie in Eurodisney dan kan het voorkomen dat zelfs zij gaat klagen dat ik eens op moet schieten. Goh, J.T. interessant allemaal, maar waarom vertel je dit? Nou, om dus aan te geven dat ik het heel moeilijk vind om te kunnen constateren of deze Superhero Performance Spray zijn werk doet of niet.

Okay, terug naar de praktijk, de Superhero Performance Spray, bestaande uit Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, en Polymethylsilsesquioxane dien je dus op je pik en eikel te smeren. Dit geeft een dun onzichtbaar laagje dat je pik ‘smoother’ moet maken en minder gevoelig voor prikkels, zonder het echt te verdoven. Met andere woorden; jij blijft alles gewoon voelen maar dan minder, of zoiets. Nadat je het ruim hebt aangebracht moet je even 15 tot 20seconden wachten en het dan weer afdeppen, want het is niet aan te bevelen dat je partner het binnen krijgt (ook niet oraal dus). Was een beetje gedoe, maar goed dat is het aantrekken van een condoom ook dus dit mag de pret niet drukken.

En dan… gaaaaaaannnn!!!! Of eigenlijk niet dus. Als ik goed mijn best doe dan meen ik iets minder ‘sensatie’ in mijn pik te voelen. Maar of dat zo is? Ik geef Pjur even het voordeel van de twijfel. Mevrouw J.T. vond het maar gedoe en meende zelfs jeuk te krijgen na afloop van de vrijpartij, maar goed, ik schijn dat effect sowieso op vrouwen te hebben. Zij stond niet echt open voor verder experimenteren.

Daarom daarna maar een paar keer mijn Tenga masturbator gepakt, Superhero Spray op mijn pik en gaaaaaaannnn!!!! En ja, mijn pik voelt wellicht wat meer ‘silky’ aan en misschien hou ik het langer uit, maar echt harde resultaten kan ik niet garanderen.

Ik geef daarom geen cijfer aan dit product, dat zou te subjectief zijn. Voor 20 euro zou je het een paar keer kunnen uitproberen. Maar als mijn eega echt een keer volledig uit elkaar getrokken wil worden, vertrouw ik op een zalfje dat in Nederland helaas alleen op doktersrecept te krijgen is (maar leve het vrije verkeer van goederen binnen de EU en internet!) (en nee, ik geef de naam niet, want straks komt er teveel interesse voor en dan kan ook ik het niet meer verkrijgen). Mijn pik wordt van dat zalfje dan weliswaar echt verdoofd en ik voel eerste half uur niet zoveel, maar dat zou mevrouw J.T. een worst weten (haha, leuke woordspeling) en ik klaag er ook niet over!

DE PJUR SUPERHERO PERFORMANCE SPRAY IS HIER TE KOOP (€ 15,49) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. mupsje schreef:

    e m l a heet ze toch? of zoiets

    hihihihihihi

  2. J.T. schreef:

    Sssjjjjjtttttt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.