HET EINDE VAN HET NJOY PURE WAND-TIJDPERK?

UPDATE 27/10/2020: De Njoy Pure Wand is gewoon weer te koop! HIEP HIEP HOERA! Wil jij deze dildo, die ik écht de beste dildo ter wereld vind kopen? Doe dat dan bij Easytoys.nl, een online seksshop die ik vertrouw en waar ik graag mee samenwerk!! Je koopt ‘m: HIER!

Het staat al een paar maanden bovenaan de website van Njoy: ‘PLEASE NOTE: DUE TO COVID-19 WE ARE EXPERIENCING IMPACTS TO CERTAIN STOCK AVAILABILITY. STOCK LISTED ON THE SITE IS WHAT IS CURRENTLY AVAILABLE IN OUR WAREHOUSE. DELAYS IN SHIPPING MAY ALSO BE EXPERIENCED.’ En als je even wat verder klikt door hun site, zie je dat een aantal van hun producten momenteel ‘unavailable’ is, waaronder de Njoy Pure Wand; de beste, mooiste, geilste dildo die ik ooit heb gevoeld. De dildo die al een paar jaar op nummer 1 staat in al mijn favorietenlijstjes. Dé dildo die ik gegarandeerd meeneem naar het bejaardentehuis, mocht het ooit zover komen.

Dit is een afbeelding van njoy pure wand in the sky with diamonds

Die dildo is dus al weken, maanden, overal uitverkocht. Misschien dat je er nog ergens eentje kunt vinden in een offline seksshop, maar bij alle online bedrijven waar ik graag mee samenwerk is-ie niet meer te koop. Kut. Het hele merk Njoy is ook niet meer via Bol.com te verkrijgen. Ook kut. Mocht je daar trouwens nog wel iets vinden; check altijd héél erg goed of het ook écht een Njoy-toy is die je gaat aanschaffen. Er stonden en staan nogal eens wat ‘roestvrijstalen’ dildo’s te koop onder de naam ‘Njoy’, maar dat blijken geen echte Njoy-toys te zijn als je even wat verder leest (of ‘m uiteindelijk thuis ontvangt in een zwart fluwelen AliExpress-zakje in plaats van in de prachtige, met roze gevoerde zwarte doos).

Ik hoorde gisteren ‘in de sekstoy-wereld-wandelgangen’ dat het bedrijf Njoy failliet is en dat zou me eigenlijk niets verbazen. Ik heb dit nog nergens officieel gelezen of gehoord, maar feit is dat het merk Njoy al weken niet meer verkrijgbaar is. En dat is dus gewoon echt heel jammer. En kut.

Update: Njoy is NIET failliet!

Wat nu??? Ja, huilen in een hoekje natuurlijk! Kaarsjes branden! Bloemetjes offeren! M’n eigen Njoy Pure Wand beschermen met m’n leven! Zo jammer! Want de Njoy Pure Wand is ZO goed!

En hoewel ik het not done vond en vind om als bedrijf zo’n iconisch, briljant product te kopiëren en ik het ergens ook not done vond en vind om daar als sekstoy-tester over te schrijven, is het nu gewoon niet anders meer. De Njoy Pure Wand is niet meer te koop, dus je moet op zoek naar alternatieven. Die ga ik je hieronder geven! Sommige nep-Njoy Pure Wand’s bestaan al jaren, anderen pas net.

Le Wand Stainless Steel-collectie

Le Wand kwam onlangs met een nieuwe, geheel roestvrijstalen, collectie; de Le Wand Stainless Steel-collectie. Toen deze collectie uitkwam kwam er een hoop gezucht en gesteun uit de sextoy-wereld, want JESUS, dit is wel heel erg gekopieerd, kan niet, mag niet, maar ja, kan dus wel! En daar kan je een heleboel van vinden en dat vind ik ook, maar ja. De Njoy Pure Wand is inmiddels niet meer te koop, dus wat ik ervan vind maakt nu niet meer zoveel uit. Uit deze collectie ben ik momenteel de Le Wand Stainless Steel Bow aan het testen, een iets kleiner exemplaar dan de Njoy Pure Wand en ik vind ‘m leuk (en mooi) (en dus vooral wat kleiner, handzamer) (mijn review volgt). Maar… de collectie bestaat uit 5 toys!

Dit is een afbeelding van stainless steel le wand collection

Van links naar rechts de Le Wand Bow, Le Wand Hoop, Le Wand Arch, horizontaal ligt de Le Wand Contour en dat grote ding op rechts is de Le Wand Swerve. Zoals je ziet lijkt de Le Wand Swerve wel heel erg veel op de Njoy Eleven (ook al zo’n iconisch ding en niet meer te koop) en de Le Wand Hoop lijkt echt verdomde veel op de Njoy Pure Wand.

Dit is een afbeelding van le wand hoop

Er zijn uiteraard wat verschillen, maar qua formaat, materiaal en ‘banaanvorm’ zijn ze eigenlijk volledig vergelijkbaar. De Le Wand Hoop heeft wél ook nog wat extra leuke, geile ribbels en dit zou zomaar iets kunnen toevoegen tijdens het ‘wiegen’ van deze toy (dat doen de ribbels van de Le Wand Bow in ieder geval wél).

DE LE WAND STAINLESS STEEL HOOP KOOP JE HIER (€ 145,-) >>

RVS Gebogen G-spot / prostaatdildo

Normaal is mijn sextoy-motto altijd ‘groter is beter’ en deze haast 1-op-1 kopie van de Njoy Pure Wand is ietsje groter. De grote bol van de Njoy Pure Wand is 38 mm en die van deze ‘RVS Gebogen G-spot / prostaatdildo’ is 40 mm.

Dit is een afbeelding van rvs gebogen dildo

Mark, van Euphoria-erotiek.nl schrijft er zelf ook bij: ‘Dit is het merkloze en wat dikkere en zwaardere broertje van de NJoy Pure Wand.’ Hij is inderdaad ook 120 gram zwaarder (de Njoy weegt 680 en deze weegt 800 gram). Ik heb deze kopie nog niet getest en wilde dat ook eigenlijk niet doen, want ja, kopie, niet netjes, beetje respect voor Njoy, maar nu ik weet dat er voorlopig (en misschien dus wel nooit meer) Njoy’s op de markt komen sta ik wél open voor een grote vergelijkingstest!

DE RVS GEBOGEN G-SPOT / PROSTAATDILDO IS HIER TE KOOP (€ 99,-) >>

Curvy Steel dildo

Deze dildo bestaat volgens mij al een paar jaar en eigenlijk kwam ik ‘m onlangs pas online tegen. De Curvy Steel dildo is van het merk Master Series en dat is weer een submerk van XR Brands. In deze collectie vind je overigens nog meer roestvrijstalen toys!

Dit is een afbeelding van curvy steel dildo

Deze toy is dan weer ietsje kleiner dan ‘het origineel’. De grote bol is 36 mm en hij weegt totaal 618 gram. Verder is de kromming vergelijkbaar en nou ja, het hele design schreeuwt ‘IK BEN EEN KOPIE VAN DE NJOY PURE WAND’. Is gewoon zo. Al heeft deze Curvy Steel dildo wel wat extra ‘hobbeltjes en bobbeltjes’ op het middelste gedeelte en die zouden zeker wat toe kunnen voegen aan de sensatie.

DE MASTER SERIES CURVY STEEL DILDO IS HIER TE KOOP (€ 129,95) >>

Ergens vind ik het wel wat hebben, dat de allerbeste dildo ooit gemaakt, gewoon nooit meer gemaakt gaat worden. Dat vergroot z’n iconische status én ik ben natuurlijk zelf superblij dat ik een origineel exemplaar in huis heb (je herkent een ‘echte’ Njoy-toy overigens aan het ingegraveerde ‘logo’). Maar ik hoop vooral dat het Njoy misschien toch nog lukt om een soort doorstart te maken. In de tussentijd ga ik proberen om ‘alle’ ‘nepperds’ te testen en aan een uitgebreid vergelijkend warenonderzoek te onderleggen! Stay tuned!!!

Update: Njoy is NIET failliet! Njoy-toys zijn alleen verdomde moeilijk te verkrijgen momenteel (en dat al maanden)! Dus nog even geduld, dan zullen ze hopelijk weer vol verkrijgbaar zijn… als je ECHT niet kan wachten, dan kun je zo’n nepperd kopen, maar eigenlijk vind ik dat je 100% altijd voor het origineel moet gaan. 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Emily schreef:

    Oohneee ik kan wel janken! Zo hoog op het lijstje van zoveel testers. Hij stond echt op mn wishlist voor als ik weer genoeg geld had. Haha wat een grap. Ik ken niet wachten tot je test resultaten. Hopelijk komt er iets heel dichtbij.

  2. Anne schreef:

    Hopelijk blijf je erbij de ‘nepperds’ te reviewen als de Njoy Pure Wand er terug is want die andere zien er ook interessant uit..

  1. 12 januari 2022

    2bangladesh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.