SATISFYER ONE NIGHT STAND

Dit is een afbeelding van satisfyer one night stand
Oh, oh, oh, oh, oooooh! Satisfyer! You did it again met jullie Satisfyer One Night Stand! Wederom hebben jullie schaamteloos een idee van Womanizer gejat en sja, dat moet dan toch ook gezegd worden; verbeterd.

Vorig jaar hoorde ik voor het eerst van de Womanizer One; een wegwerp-Womanizer. Hij zat dat jaar in de supergave adventskalender van Amorelie (EROTISCHE ADVENTSKALENDER 2018 – REVIEW #501). De Womanizer One had het formaat van de Womanizer Starlet, maar… deed het dus maar een half uurtje. Daarna kon je ‘m nooit meer gebruiken, maar dan was je verlangen naar een seksspeeltje op luchtdruk natuurlijk wél aangewakkerd! Want hé, eenmaal gevoeld hoe lekker een toy op luchtdruk is en je wil er eentje hebben! Het idee van wegwerptoys vind ik milieutechnisch niet heel erg tof (understatement), maar marketing-technisch natuurlijk heel, heel erg goed.

En als concurrenten iets heel goed doen, dan zijn ze er bij Satisfyer natuurlijk snel bij om het te kopiëren en verbeteren! En zie hierboven! De Satisfyer One Night Stand! Een wergwerp-luchtdrukvibrator die het niet 30 maar 35 minuten doet en die niet 1 standje heeft, maar 4 en… geef toe; de naam One Night Stand voor een wegwerp-sekstoy is gewoon tof (en toffer dan ‘One’).

Ik ben heel benieuwd of de Satisfyer One Night Stand ook verkocht gaat worden in Nederland en waar.

Update, hij is inmiddels te koop: SATISFYER ONE NIGHT STAND (€ 17).

De Womanizer One heb ik in Nederland nog nooit (los) te koop gezien trouwens. Nogmaals; ik vind wegwerptoys milieutechnisch helemaal geen goed idee, maar ja, als je wil proberen of luchtdruk iets voor je is, dan is dit wel een goedkope manier om erachter te komen.

Andere goedkope (en vooral duurzame!!!!) luchtdruk-toys die het prima doen:

WOMANIZER STARLET 2 (€ 69,-) >>

SATISFYER PRO PENGUIN NEXT GENERATION (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Mark van Euphoria schreef:

  Als wij iets zonde vinden, is het dit wel. Verspilling van energie en absoluut niet duurzaam. Komt niet bij ons in het assortiment :) wel de nieuwe Starlet 2 (reeds op voorraad, binnenkort online) en de Liberty.

  • Luna schreef:

   Als ik een winkel zou hebben, dan zou ik ‘m ook niet aan het assortiment toevoegen hoor… amper winst op te maken en het is sowieso nog maar afwachten of de klant bij je terugkomt voor the real deal… maar het is wel een leuk cadeautje (zeker qua prijs)…

 2. Patrick schreef:

  dat ben ik wel met je eens. Wegwerp speeltjes zijn wel zonde van de resources. Maar het idee om op een goedkope manier zo speeltjes te proberen is ook wel interessant. Eigenlijk zou er dan iets van recycling bij moeten komen.

  • Luna schreef:

   Ja, zoiets… dat je ‘m in kan leveren en dat je dan vette korting krijgt op een ‘echte’ :-)

   • Sandra schreef:

    Goed plan, het aankoop bedrag van de one night stand teruggeven bij aankoop van de real deal ;)

   • DP schreef:

    Gisteren stond ik in een winkel met een handig doorzichtig plastic bakje met 4 vakjes in mijn handen, bedoeld voor mijn moeder om handwerk spulletjes in op te bergen. Maar het idee om weer iets van plastic te kopen stond me zo tegen dat ik hem weer het terug gelegd.
    Je snap dus dat ik een wegwerp toy dan ook helemaal niks vind.
    Ik had dus het zelfde idee toen je hem als probeer-toy benoemde, geef een soort van statiegeld-korting en dan recyclen. Het blijft, zeker in deze tijd, een heel raar concept, een wegwerp toy.

    • Mark van Euphoria schreef:

     Helemaal mee eens. Zo’n wegwerp toy uitbrengen is een keuze compleet in de verkeerde richting.

     Vervuiling en energieverbruik zijn onvermijdelijk. Maar onze keuzes beïnvloeden wel het nettoresultaat.

     Het compenseren met een korting op een “echte” doet voor dit argument niets. Alleen voor je eigen portemonnee. Nog steeds niet een duurzaam product.

 3. Linda schreef:

  Ik heb nu sinds kort ook zo’n pinguin een ik vind er werkelijk niks aan. Iedereen is er lyrisch over, maar….

  Wat maakt nou dat jij er zo gek op bent, Luun?

 1. 12 januari 2022

  2instead

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.