VIDEO REVIEW: FAIRY VS. EUROPE MAGIC WAND


Ik krijg regelmatig de vraag van vrouwen (en mannen): “Welke wand-vibrator is nou beter? De Fairy of de Europe Magic Wand?” De vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden, want afhankelijk van wat je als gebruiker wil (en hoeveel geld je te besteden hebt). Ik heb er al ooit een stuk over geschreven (HIER), maar in m’n fimpje probeer ik alles nog een beetje duidelijker te maken (en dan zie je ook beter hoe groot ze zijn en hoor je hoe hard ze trillen)!

DE FAIRY IS HIER TE KOOP (€ 59,95) >>

DE EUROPE MAGIC WAND IS HIER TE KOOP (€ 113,95) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb vanmiddag een Europe Magic Wand gekocht…. ik ben er heel erg blij mee!
  Dank je wel voor de tips en trucs en voor het laten zien van de verschillen en de overeenkomsten.

  Ik heb er zin an ;-)

 2. Yvonne schreef:

  Fairy!! Ik heb hem gekocht voor 49,95 en het is een super ding, ik vindt hem wel wat zwaar en groot, dus persoonlijk lijkt mij de blauwe wand niet aantrekkelijk, als die nog zwaarder is, lijkt hij mij lastig te bedienen.
  De Fairy op z’n hoogste stand is pijnlijk, ik gebruik hem niet verder dan half of twee-derde power, dat is het maximale wat ik kan hebben. De Fairy is meer dan krachtig genoeg voor mij.

 1. 3 november 2014

  […] Ik ben altijd bezig om niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie, lieve lezers en lezeressen, de allerbeste vibrators te regelen! Van het mannetje van Mytenga.nl mag ik een Fairy ter waarde van € 49,97 weggeven!! En ik denk dat ik allang niet meer hoef uit te leggen dat de Fairy een hele goede vibrator is hè (een wand-vibrator om precies te zijn)? Je zou de Fairy het roze zusje van de Hitachi kunnen noemen; net iets minder heftig (maar nog wel megadiepe trillingen), net iets vrouwelijker qua design en traploos verstelbare trillingen (en dat heeft de Hitachi weer niet). Mijn review over de Fairy lees je: HIER. Mijn filmpje over het verschil tussen een en een Hitachi (of eigenlijk Europe Magic Wand) zie je: HIER. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.