UNBOXING EASYTOYS.NL OKTOBER

Ik kreeg weer allerlei leuks en lekkers opgestuurd van Easytoys.nl! Check m’n vlog, zodat je weet welke speeltjes ik de komende maand ga reviewen (en ik heb NOG veel meer liggen)! Ik ben zelf het meest benieuwd naar de ‘gedraaide dildo’, al lijkt hij me van dubieus materiaal gemaakt (phtalaat-vrij PVC) (nog nooit van gehoord) (ik ga op onderzoek uit). Van de Sway Vibes No. 2 heb ik al een review geschreven (VIBRATOR REVIEW #376: SWAY VIBES NO. 2).

 

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Tess tesst schreef:

  OMG die nieuwe Hiky! OMG ik hoop niet dat jouw clit ook vast komt te zitten en dat deze beter werkt dan de originele Hiky. Je hebt wel lef hahaha! Ben benieuwd, ik hoop dat je die idd als eerste gaat testen haha! :D
  En van wat ik heb gehoord over grote dildo’s, die worden vaak van iets anders dan siliconen gemaakt zodat je daar gewoon elk glijmiddel bij kan gebruiken. Vind het zelf een slechte rede, en tegenwoordig hoor je trouwens ook steeds vaker dat je gewoon siliconenglijmiddel bij (goede)siliconen toys kan gebruiken dus ja… Voor mij mag het ook gewoon allemaal lekker siliconen zijn. Die poreuze zooi gebruik ik ook gewoon echt niet meer.

  • Luna schreef:

   Ja, nou ga ik dus helemaal voor die Hiky! Hahahaha! Vanavond ronde 1!
   Inderdaad een slechte reden; omdat ze zo groot zijn heb je meer glijmiddel nodig en glijmiddel op waterbasis is goedkoper dan glijmiddel op siliconen basis? Of zoiets? Stom… Raarrrrrr…

 2. Tess tesst schreef:

  Als ‘ie je clit vast zuigt, blijf kalm en probeer gewoon het uit knopje te vinden haha. Niet net zoals ik gewoon steeds harder trekken om hem los te krijgen, in al je paniek :P

 3. Marjan schreef:

  Oooh die Hiky, daar ben ik wel heel benieuwd naar zeg. Maar zoals Tess het beschrijft, klinkt het wel als een avontuur… soort rondje in het spookhuis….

  Ik ben benieuwd Luna!

 4. Kimberly schreef:

  Ik ben benieuwd naar die Hiky!

 5. Marjan schreef:

  Oooh die Hiky, daar ben ik wel heel benieuwd naar zeg. Maar zoals Tess het beschrijft, klinkt het wel als een avontuur… soort rondje in het spookhuis….

  Ik ben benieuwd Luna!

 6. ngstschr schreef:

  Die grijns bij “Master-Cock”.
  Zalig :-D

 7. Sandy schreef:

  Inderdaad zo kut dat grote dildo’s altijd van dubieuze materialen gemaakt zijn. Gelukkig zijn ze tegenwoordig tenminste niet meer altijd huidskleurig.
  Wel echt lekker bezig met posten de laatste dagen!

 8. Betty schreef:

  Grote speeltjes van slecht materiaal? Ik heb een groot glazen exemplaar (én ook nog zwart!) ik meer zou willen missen. Kijk maar eens op de site van Fucking Sculptures

  • Luna schreef:

   Ik bedoelde dat er weinig tot geen grote speeltjes / dildo’s van siliconen zijn… van glas, metaal (yes) zijn er meerdere… Ik ken Fucking Sculptures; NICE!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.