VLOG: UNBOXING ‘SOME’ NEXUS PRODUCTS

Ik, of eigenlijk J.T., kreeg een enorm grote doos met goodies opgestuurd van Nexus! Met… van alles! Gelukkig ook iets voor mij (ik kreeg DEZE)! J.T. kreeg voornamelijk speeltjes voor het stimuleren van de prostaat! Binnenkort dus weer veel nieuwe reviews hier online!

De Nexus-collectie shop je bij Easytoys.nl!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Bij elk item dat je oppakt en waarvan je uitlegt wat het is begin je al te glunderen…. is dat omdat je ze eigenlijk wel graag zelf zou willen testen, of verkneukel je gewoon om J.T. die ze allemaal mag/moet testen? *grijnssss*

  ik ben benieuwd naar de dames-nexus…. hij is wel weer dames-roze ook… dat vind ik dan weer minder…

  xx

 2. J.T. schreef:

  Ik denk dat Luna blij is dat weer zoveel spullen gekregen hebben. Denk niet dat zij prostaat speeltjes wil testen. Lol
  En misschien moest ze stiekem ook wel lachen om dat enorme apparaat dat zij niet hoeft te testen en ik wel ☺

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.