HELP! MIJN MAN IS DILDOSNIJDER!

Ooit schreef ik een blog met de titel HELP MIJN MAN HEEFT EEN HOBBY waarin ik mijn verbazing uitsprak over mannen die neukmachines bouwen in hun garage. Onlangs ontmoette ik zo’n man met een wat uit de hand gelopen hobby; een heuse dildosnijder!

wouterdeheus1

Wouter de Heus (1967) is getrouwd (met een hele knappe vrouw), vader (van 2 leuke zoons), journalist, copywriter, columnist, iPhonedokter en nog veel meer! Waaronder dus; dildosnijder! We probeerden elkaar al een tijdje te ontmoeten, want een dildosnijder en een seksspeeltjes-tester, dat klinkt als een match made in heaven natuurlijk, maar onlangs kwam het er, na diverse twitter-berichtjes, Whatsapp-berichtjes dus eindelijk écht van. Ik ging met de trein naar Utrecht en daarna met de bus naar zijn atelier waar ik ontvangen werd door… een man naar mijn hart! Het atelier annex kantoor van Wouter deed me meteen denken aan mijn eigen kantoor annex atelier; vol met dildo’s en vol met ideeën, troep, spullen, papieren, papiertjes en nog meer spullen. Ik voelde me meteen thuis en dat kwam mede door het feit dat ik sigaretjes mocht roken (slecht) (hij rookte trouwens ook; net zo slecht) een warm broodje kipfilet met pesto en tomaat kreeg (heel gezond) en omdat Wouter net zo’n ADHD-er is als ik.

Wouter maakte z’n eerste dildo’s van eikenhout dat hij vond in Frankrijk in een bos waar Jeanne D’Arc ooit heeft gelopen. Hij maakte trouwens niet 1 dildo, maar een triptiek (dus een 3-luik met daarin zelfs 7 dildo’s) (kunst)! Ik knip en plak dit even uit de mails van Wouter, want hij kan het zelf beter vertellen dan ik: ‘Jeanne D’Arc werd tijdens haar korte leven genaaid door enorme eikels als Charles van Orleans, Philips de Goede van Bourgondie, Jean de Luxembourg, Hertog Jan van Bedford, Bisschop van Beauvais Pierre Cauchon en door de ‘geleerde heren’ van de Parijse Sorbonne. Maar laten we eerlijk zijn, het hardst werd ze verneukt door haar eigen god. Met Jezus als voorbeeld wekt dat feitelijk weinig verbazing.’ Elke dildo in zijn triptiek staat voor de pik van 1 van de mannen die Jeanne D’Arc heeft verneukt. Dus eh, Wouter heeft het niet zo op foute mannetjes.

triptiek

Dit werk (de triptiek dus) werd geëxposeerd in een Utrechtse galerie, maar daar bleef het niet bij. Wouter ging door met het snijden van dildo’s, het vinden van de allerbeste houtsoorten, de allerbeste laksoorten én hij vond wat vrouwen in zijn omgeving om de houten dildo’s ook daadwerkelijk te testen. Die vrouwen waren zeer te spreken over de houtsnijkunsten van Wouter, maar ja, wat vind ik, als professioneel dildotester er nou eigenlijk van? Ik vind dat Wouter goed bezig is!

houtendildos

Wouter heeft het afgelopen jaar als een mad men zitten snijden! Zijn hele atelier hangt vol met grote houten dildo’s, kleine houten dildo’s, buttpluggen, geverfde dildo’s, dildo’s met brede ribbels, dildo’s met korte ribbels, you name it; hij is er mee bezig. Hij noemt zijn dildo’s (en buttplugs) Happy Wood, maar ‘mijn’ ideale dildo hing nergens tussen. Mijn ideale dildo zou namelijk een LELO Ella zijn, maar dan nog ietsje breder en dikker. Dus… ik heb Wouter de oren van z’n kop geluld over ribbels, lengte, diepte, breedte, omtrek, merken, alles, alles, alles! Wat is goed, wat is fout, wat is mooi en wat is lelijk? En! Met die informatie is Wouter nu voor mij en voor mij alleen en niemand anders een dildo aan het snijden! Ik word om de paar dagen op de hoogte gehouden van de vorderingen (want het is nogal een tijdrovend proces, dat dildosnijden) en binnenkort komt hij ‘m persoonlijk langs brengen. Ik ben zoooooo benieuwd!

dildo-van-hout

Hoera! De man van iemand anders is dildosnijder!!!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd hoe jouw ‘Happy Wood’ eruit gaat zien. Ga je hem reviewen in een filmpje?

 2. Ann schreef:

  Lekker leuk lees stuk :))
  Groet! van de vrouw van…

 3. Romy schreef:

  Heb je deze nou eigenlijk ooit ontvangen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.