VINTAGE VRIJDAG: ANTIEKE VIBRATORS

antiekevibrators

Way back startte de Amerikaanse Joani Blank een sekswinkel met de naam Good Vibrations. Van die seksshop bestaan er inmiddels tientallen door heel Amerika en de shop is momenteel uiteraard ook online te vinden: www.goodvibrations.com. Joani verzamelt al 20 jaar vibrators en die collectie is in het echt te bekijken in San Francisco (Antique Vibrator Museum, dagelijks geopend). Is San Francisco net iets te ver voor je? Dan heb je geluk, want van de meeste exemplaren zijn schitterende foto’s gemaakt die je online kunt bekijken. De antieke vibo’s dateren van rond 1890 tot 1970 (OMG, die deegroller)! Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen (www.antiquevibratormuseum.com) (en jezelf gelukkig te prijzen dat de vibrators anno nu er niet uit zien alsof ze je ter plekke elektrocuteren).

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Wat interessant om te zien, sommigen heb ik gezien in de film Hysteria.. ik ben zo blij dat je tegenwoordig niet meer naar de dokter hoeft om je ’te helpen’ ;-)

  2. Hitch schreef:

    Ik herinner mij dat mijn ouders ook een massage-apparaat hadden met heel wat accessoires. Van puntige, tot borsteltjes, rolletjes en platte opzetstukken. Ik heb het mijn vader enkel maar zien gebruiken om zijn rug te masseren ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.