VLOG WOMANIZER DUO

Mensen! Lieve, lieve mensen! De Womanizer Duo verdiende gewoon een eigen vlog! Wat zeg ik; hij verdient eigenlijk een standbeeld! Check deze video-review waarin ik weer niet helemaal uit m’n woorden kom en de helft vergeet, want het is gewoon teveel om op te noemen, zo briljant is dit ding! Wil je nog een keer lekker relaxt lezen waarom die Womanizer Duo geniaal is? Check dan: WOMANIZER DUO – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW #562.

Hij heeft overigens 12 luchtdrukstanden en 12 vibratiestanden (qua zacht naar hard) en die vibraties kun je laten vibreren in 10 verschillende patronen! Snap je het nog? Heel, heel, heel veel mogelijkheden dus! En die Smart Silence™-technologie is GENIAAL! Hij doet het dus alleen als het tuutje in contact komt met je clitoris (of schaamlip of vinger for that matter).

Nog een keertje; de Womanizer Duo is GENIAAL! Laat je niet afschrikken door het formaat of de vorm, want in dit geval geldt écht; bigger is better! Over dit speeltje is ZO goed nagedacht! Ja, hij is duur! Maar 2 keer uit eten en je hebt ‘m eruit en hier heb je zo veel langer plezier van!!! Wacht… nog wat meer uitroeptekens!!!!!!

DE WOMANIZER DUO IS HIER TE KOOP (€ 199,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    Ik zie dat je helemaal in stijl hebt gevlogd. Net als de Womanizer all black and gold (tot en met het zakje toe). Love the eye for detail. Top toy en een top vlog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.