WE-VIBE SALSA REVIEW – FILMPJE

Ooit kreeg ik de We-Vibe Salsa. Een heel klein vibratortje, maar met hele diepe trillingen! Een dikke vette aanrader dus… in dit Youtube-filmpje bespreek ik de witte We-Vibe Salsa (waar ik ook uiteraard een review voor schreef SEX TOY TEST #01: WE-VIBE SALSA (en die toen nog € 79,90 kostte)), maar in mijn eigen shop verkoop ik een rode We-Vibe Salsa en een roze We-Vibe Tango voor slechts € 29,90! En ja, dat zijn allebei dikke aanraders! Klein, maar krachtig (en dus niet in het wit, want dan lijkt het net een tampon).

we vibe

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Mara schreef:

  Waarom zou je hem niet vaginaal/anaal kunnen gebruiken?:) Je zegt zo stellig dat dat niet de bedoeling is haha.

  Wat ik wel apart vind is dat je zelf zo tegen jelly speeltjes bent wegens de weekmakers maar je ze wel in je eigen shop verkoopt. Als je er dan zo tegen bent en ze zo gevaarlijk zijn zorg je toch dat je ze in je notabene eigen shop niet verkoopt?

  • Luna schreef:

   Nou Mara, als je op ‘JELLY’ klikt in mijn shop, dan zie je duidelijk dat ik erbij heb geschreven dat je deze speeltjes niet moet kopen… het is een ‘custom made shop’, met andere woorden; kant en klaar aangeleverd… Ik heb geen invloed op het assortiment dat wordt aangeboden, helaas… ik zou ervoor kunnen kiezen om dan maar géén online shop te hebben (heb ik ook zeker over getwijfeld), maar aangezien ik ook graag iets verdien met deze site heb ik toch voor een shop op deze manier gekozen… Het enige dat ik kan aanpassen aan deze ‘custom made shop’ zijn de begeleidende teksten, maar het kost nogal wat tijd om 5000 productbeschrijvingen te herschrijven (al kan ik ze ook niet allemaal testen)… Het is nogal een dilemma :-)

 2. jp schreef:

  Je 2e link (We-Vibe Tngo) linkt niet naar de goede pagina…

 3. Esther schreef:

  Hi Luna,

  Wat fijn dat ik op het filmpje een goed idee kon krijgen van de grootte van de Salsa en de vibratiepatronen. Ik vond hem na je stukje al interessant, maar het filmpje heeft me over de streep getrokken. Ik heb er meteen eentje besteld.

  Groetjes Esther

 4. Luna schreef:

  Ik hoop dat je er veel plezier aan hebt… voor dit geld en voor dit formaat heb je ECHT een heel goed speeltje in handen! :-)

 5. kim schreef:

  EH.. die rode lijkt in zekere zin ook op een tampon… ;-)

  Maar waterdicht.. is dat spatwaterdicht of ; ga lekker douchen/ in bad en enjoy! …?

  • Luna schreef:

   Nee, hij is echt waterdicht (volgens de makers)… dus niet spatwaterdicht, maar je kan er sowieso mee douchen en aangezien hij oplaadt via een magneetsysteem lijkt het dat hij het zelfs prima onder water doet… Ik ga nog een keer een onderwatertest doen met alle speeltje die claimen waterproof te zijn!

 6. Eos schreef:

  Ik heb er net een besteld. Ik vond dat ik wel een fijn cadeautje voor mezelf mocht kopen:)

 7. Elfje schreef:

  Hoi luna, kun je me ook vertellen of er op de we-vibe tango ook een reisstand zit?, zodat ik ‘haar’ zonder zorgen mee kan nemen…, ik had laatst dat ze schijnbaar per ongeluk aangegaan was en dus een lege batterij…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.