VLOG SVAKOM COOKIE

Tijdens het opnemen van dit filmpje kwam ik erachter dat de 7 die ik de Svakom Cookie heb gegeven (VIBRATOR REVIEW #409: SVAKOM COOKIE) eigenlijk misschien iets teveel van het goede is. Hij maakt wel erg veel lawaai en al is het gevoel best wel okay, toch, sja, jeetje… het enige woord dat me eigenlijk steeds te binnen schiet als ik aan de Svakom Cookie denk is; mwaaaaaaaaaaaaaah…

DE SVAKOM COOKIE IS HIER TE KOOP (€ 79,90) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Uny schreef:

    Ik vind cookie nog steeds wel super schattig.

  2. Uny schreef:

    Haha je telefoon(?) die ging niet scheef hoor haha. Ik vind het zo lachen altijd die videos. Super leuke thumbnail trouwens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.