BOVENBEEN DILDO HARNAS (VAN DE LIDL!!!!) – SEKSTOY REVIEW #415

Naam: Kniebandage (oftewel een DIY dildo harnas)
Producent: LIDL / Sensiplast
Prijs: € 6,99
Formaat: one size fits al
Gewicht: 64 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: LIDL
Verkooppraatje: ‘Deze kniebandage met klittenbandsluiting verhoogt de belastbaarheid op de knie en bevordert de doorbloeding.’
Is dat ook zo: Bevordert zekers de doorbloeding! In m’n kut ja!
Score: 10

Dit is een afbeelding van lidl knie bandage

Als je al zo lang toys test als ik, dan ga je op een gegeven moment overal een sekstoy in zien. Of misschien heeft dat wel niets met mijn werk te maken, maar met mijn oversekste geest. Kan ook! Het blijkt dat dit karaktertrekje overslaat als je maar lang genoeg met me omgaat, of misschien heeft M. wel net zo’n oversekste geest als ik. Kan ook! Want vorige week vond M. iets heel leuks (en geils) bij de LIDL; de Sensiplast Kniebandage die, blijkt, dus heel erg goed dienst kan doen als bovenbeen dildo-harnas!

Ooit vond ik de Hand-Held Infrared Massager bij de LIDL, een massage-apparaat voor stramme spieren voor het LIDL-prijsje van € 11,99!! En… wat bleek! Dat massage-apparaat is ook uitermate geschikt voor het losmaken van heel andere spieren. Lees mijn review nog een keertje: SEX TOY TEST #204: MASSAGE-APPARAAT (VAN DE LIDL)! Hoe leuk is het dat de LIDL nu weer aan mij gedacht heeft!

Dit is een afbeelding van knie bandage

Altijd al willen hebben!!!

Ik ben al weken, maanden, zelfs jaren op zoek naar de Heeldo. Dit is een harnas voor om je voeten, waarin je een dildo kunt doen, zodat je jezelf kunt penetreren, terwijl je je partner pijpt (of iets anders doet, wat jij wil). Deze Heeldo heb ik nooit in Nederland kunnen vinden (Nederlandse webshop-eigenaren die meelezen; regel dit voor me, ik wil ‘m met ALLE LIEFDE EN LUST testen).

De Heeldo is het dus (nog) nooit geworden, maar mijn fascinatie naar een ‘pijp-ervaring-met-dildo’ is altijd gebleven. En ja, je kan iemand prima een blowjob geven terwijl hij een dildo (of wat dan ook) vast heeft en ja, je kan ook vragen of een buurman even een handje helpt, maar ik wil het zelf doen! En ik kwam er pas recentelijk achter dat ik, om die pijp-ervaring-met-dildo ook prima een (man met) (bovenbeen)-harnas zou kunnen gebruiken!

Wat er te koop is aan bovenbeen dildo-harnassen

Ik heb natuurlijk ook wel eens online gezocht naar bovenbeen harnassen, maar het kon me allemaal niet zo bekoren.

Dit is een afbeelding van bovenbeen dildo harnas

Het linker harnas lijkt me helemaal niet lekker zitten voor hem (ik heb een hem thuis, maar uiteraard kan ook een vrouw dit dragen). Het lijkt me dat de dildo erg op en neer gaat wiebelen en dat je totaal geen stevigheid hebt. Hetzelfde lijkt me het geval bij het harnas op het rechterplaatje. Bandjes van elastiek? Nou. Nee.

Er zullen vast betere ‘echte’ bovenbeen dildo harnassen te koop zijn, maar ik kwam er dus nooit eentje tegen. Tot M. vorige week in de LIDL met een doosje in z’n handen stond: “Hé, is dit niks voor ons?” Twee zielen, één gedachte, afrekenen die boodschappen en heel snel naar huis!

Hoe ziet dat LIDL bovenbeen dildo-harnas eruit?

Stel dat ik zelf een bovenbeen dildo-harnas mocht ontwerpen, dan zou die er precies zou uitzien als dit LIDL-product.

Dit is een afbeelding van bovenbeen dildo harnas 4

Dit harnas (ik noem het vanaf nu voor het gemak even harnas) is ontworpen om rondom een knie te zitten, maar past ook perfect om een bovenbeen of kuit, zonder dat het bol gaat staan. Mijn M. is groot en breed en kon het harnas op alle 3 die plekken dragen, maar ook mannen of vrouwen met dunnere bovenbenen, knieën of kuiten kunnen het harnas dragen, want; het werkt met klittenband! Supermakkelijk! De binnenkant van het harnas is gemaakt van een huidvriendelijk, antibacterieel COOLMAX® freshFX®-draadmix (whatever that me be) (sound good to me).

Maar werkt het?

Dit harnas is allllllles wat ik ervan verwacht had! Alles, maar dan ook alles! Om met dit harnas te kunnen spelen heb je natuurlijk wel een dildo met een ‘voetje’ nodig, maar gelukkig heb ik er daar genoeg van in huis. Ik wurmde 1 van mijn favoriete dildo’s (met voetje dus) (de Tantus Tsunami) in het gat van het harnas en TADAAAA! Het past! Het gat van het harnas is 4 centimeter in doorsnede, dus bredere dildo’s zullen er niet inpassen. Dunnere wel (als het voetje maar breed genoeg is). Het tussendoor verplaatsen van het harnas (met dildo) was steeds snel gebeurd door het praktische klittenband. En door het klittenband zat de dildo steeds ook écht heel stevig op z’n plek.

Het was heel leuk om te experimenteren met de verschillende locaties van het harnas en elke locatie heeft z’n voor- en nadelen. Bovenbeen vond ik leuk, maar op deze manier stoot hij nogal snel te diep (als hij z’n bovenbeen optrekt dus). Knie is ook leuk, want dan heb je allebei wat controle, maar… toen M. dit harnas op z’n onderbeen plaatste had ik eindelijk de ‘pijp-ervaring-met-dildo’! Altijd al willen hebben! En… was het wat ik ervan verwacht had? YES!!!!!!

Dit is een afbeelding van lidl bovenbeen dildo harnas

Het spreekt voor zich dat iedereen een andere ervaring met een bovenbeen dildo-harnas zal hebben. Die ervaring is niet alleen afhankelijk van de locatie van het harnas maar ook afhankelijk van de dildo die je erbij gebruikt (en van je partner en je geiligheid en de stand van de maan).

Conclusie

Koop! Dit! Ding! Het is een perfect ((boven)been) harnas voor een LIDL-prijsje (€ 6,99)! Hij is zwart (geil), je kan ‘m wassen (happy huisvrouw) en je kan er een dildo met een maximale diameter van 4 centimeter stevig mee op een bovenbeen, onderbeen of knie plaatsen! Wat wil je nog meer!!??? NIKS! Enne, mocht je een keer last van je knie krijgen, dan heb je alvast een handige bandage in huis!

HET BOVENBEEN DILDO HARNAS IS HIER TE KOOP (€ 6,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. DibbesD schreef:

  Toen ik de titel las dacht ik dat de Lidl een nieuwe productlijn had. Maar nee, het is een Lidl kwaliteitsproduct met een Lunasausje! Geweldig verhaal, spannende seks voor iedereen!
  Ik pak de aubergineknuffel van de Lidl uit de speelgoedkist en hang m aan mn bed. Doe mij maar zo’n kniebandage, je weet maat nooit wanneer je zoiets nodig hebt……

 2. Uny schreef:

  Hahaha echt geniaal! Ik hoop niet dat lidl dit ziet en uit schaamte dit uit de schappen haalt. Hahahaha wat een creativiteit. Dat had ik nooit kunnen bedenken. En je geeft het een 10!!!! ook. Ik ben blij dat jij blij bent. Nu hopen dat lidl ook blij is. Toen ik de naam LIDL zag staan dacht ik “watte?!?!?” En toen keek ik even snel meteen naar het aantal punten wat je het gaf, ik dacht “HUH 10 PUNTEN?!?!?!? VAN DE LIDL,?!?!?”. Hoe is dat mogelijk dacht ik. Dus ging ik het stuk lezen. Echt super leuk hahahah. Bedankt voor het delen ;)

 3. Jessica schreef:

  Hahaha, ik heb er eentje van de Aldi! Nu je het zegt denk ik “ja, verrek, is er geniaal voor!”, maar ik gebruik m nu nog even voor mn knie… :)

 4. Marlies schreef:

  Geniaal haha. Op naar de lidl Ik ben trouwens ook wel erg benieuwd naar hoe ver je bent met het testen van de N-Joy eleven. Ik wacht vol spanning af :-)

  • Luna schreef:

   Leegkopen die LIDL en op een seksbeurs doorverkopen voor 100 euro! Hahaha! De Njoy Eleven is geniaal, echt… maar erg aan de maat en daarom alleen ‘geschikt’ voor ‘langdurige’ sekssessies… je stopt ‘m er niet effe snel tussendoor in, zeg maar… maar de review komt eraan!!!!

 5. Ier schreef:

  Misschien stom, hoor, maar ik zie ‘m nog niet helemaal voor me :-|

  • Sandy schreef:

   Zelfde hier, met die echt heeldo snap ik het nog wel, maar dit samen met je partner..? Ik krijg het niet gevisualiseerd, please enlighten us haha

  • Luna schreef:

   Ja, als hij ‘m op z’n bovenbeen heeft, dan kan ik ‘m natuurlijk niet pijpen… maar om z’n kuiten; dan zeker wel! En… eh, qua visualisatie… harnas op z’n bovenbeen; dan kan je hem ondertussen aftrekken… zelfde geldt voor het harnas op z’n knie…

 6. Sandra schreef:

  Geweldig!!
  Ik dacht dus dat ik de enige was die vond dat er alleen maar gammele versies te koop zijn. Luun, ik hou van je (van je goede tips en je dirty mind).

 7. Anna schreef:

  Haaa, heerlijk geschreven! Zo leuk dat heel veel dingen opeens een andere functie krijgen, als je maar je fantasie gebruikt! (al ben ik nog steeds zo single als een bult op een dromedaris, ik genoot van je review ;-) )

 8. Sandra schreef:

  En nog in de aanbieding ook! €4,99.
  Voor die bespaarde €2,00 heb ik voor €40 lekkere dingen gekocht.

 9. Anwen schreef:

  Damn, dit is briljant! Morgen ff naar de Lidl denk ik!

 10. Tess tesst schreef:

  Haha super leuke review!! Ik heb wel een keer zo’n leren riempje met cockring gebruikt, op een schoen (wel zo’n hele stevige legerkistachtige schoen) en dat ging ook prima. Maar op een been zou dat voor de drager echt niet comfy zijn, dus dan is dit ding veel beter ja!
  Op naar de Lidl!

 11. E. schreef:

  Mijn dag is weer goed begonnen. Heerlijk revieuw en fijn om te lezen dat er meer mensen met een dirty mind zijn. En in aller daagse artikelen hele andere dingen zien. Leuk geschreven. Krijg er bijna zin in om dit te kopen en te gaan testen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.