VIDEO REVIEW LELO SIRI 2

Ik schreef een tijdje terug al m’n review van de LELO Siri 2 (die lees je hier: VIBRATOR TEST #210: LELO SIRI 2), maar een video review is ook altijd wel leuk en handig, toch? Ik zelf zie alleen maar dat ik hoognodig m’n haar moet verven, dat ik naar de kapper moet, dat ik bijna 40 ben en 10 kilo moet afvallen, maar jullie hebben natuurlijk alleen maar oog voor deze prachtige clitoris stimulator! Hij is dus geweldig, echt, alleen een beetje aan de prijs (maar daar krijg je wel 10 jaar garantie voor).

DE LELO SIRI 2 IS HIER TE KOOP (€ 149,-) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Josje schreef:

    Hoi Luna,

    De Siri klinkt top! Heeft een oplegvibrator een meerwaarde (als je al een Doxy hebt)?
    Hoewel seksspeeltjes altijd een meerwaarde hebben natuurlijk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.