VLOG: SOLA EGG PASSION SET

Soms zegt een vlog meer dan 1000 geschreven woorden! Of soms ook niet (dan kun je altijd m’n VIBRATOR REVIEW #347: SOLA EGG PASSION SET lezen)! Maar in dit filmpje zie je misschien iets beter waarom het Sola Egg het voor mij gewoon niet deed… of… hij deed het wel, als wand vibrator met maar 1 standje (en daar kon ik ook prima mee klaarkomen), maar de druksensor-techniek is niet optimaal. En dat is nou juist het unieke aan dit speeltje. Helaas!

DE SOLA EGG PASSION SET IS NIET MEER TE KOOP >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Esmé schreef:

  Leuk filmpje! Lijkt mij ook zeer gaan doen als je zo hard moet drukken. Maar leuk nachtlampje is nooit weg :p. En wie weet wordt het verbeterd en mag je dat dan weer testen ;).

 2. Anna schreef:

  Heb jij misschien tips voor een tweede vibrator?
  Had een goedkope vib, die is nu stuk. Wil nu graag een die oplaadbaar is.
  Het mag wat kosten. Welke zou jij aanraden?

 3. Anna schreef:

  Zat zelf te twijfelen tussen een lelo liv2 of fun factory moody
  Maar de tijger heb ik idd ook aan gedacht.

 4. Lot schreef:

  Godzijdank dat jij er bent voor dit soort reviews! Bedankt op voorhand, voor zoveel geld verwacht je inderdaad net iets meer. Thx luna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.