VLOG: REVIEW WOMANIZER PRO

Ja, nou, jeetje! Ik zie mezelf weer terug op deze video en ik kom voor de zoveelste keer tot de conclusie dat ik vooral een tekstschrijver ben en geen duidelijke spreker, maar fuck it! En het lijkt wel of ik hele erge wallen heb, maar dat is de schaduw van m’n bril en de lichtinval en OMG in het echt zie ik er een stuk gezonder uit!!!! Maar goed. In dit filmpje laat ik de verschillen zien tussen de Womanizer W100 en de Womanizer Pro! Wil je op een wat duidelijker manier te weten komen wat de verschillen zijn tussen deze 2, dan raad ik vooral aan om even m’n REVIEW van de WOMANIZER PRO te lezen. Maar dat zowel de Womanizer W100 als de Womanizer Pro allebei hartstikke top zijn, dat wordt geloof ik wel duidelijk…

DE WOMANIZER PRO & DE WOMANIZER W100 KOOP JE HIER >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Tessa schreef:

  Leuk om het nog even op film te zien, en vooral ook te horen! Blijft jammer dat er zo’n goedkoop opbergzakje bij zit, bij zo’n dure toy!
  Ik krijg trouwens wel gelijk zin om m’n womanizer w100 te gaan gebruiken nu haha, als ik dat geluid alleen al hoor denk ik: Oeh lekker! Hahaha, geconditioneerd door m’n womanizer! Lol!

 2. Muisinhuis schreef:

  Ik blijf er zo nieuwsgierig naar, ik vind de stap zooooo moeilijk of ik hem nou wel of niet zou kopen, maar elke keer weer als ik de wonanizer op Climaximaal aan tref ben ik eigenlijk er elke keer weer onderste boven van. Wel ff sparen dus

 3. Marjan schreef:

  Het geluid van de W100 doet al heel veel hier…. net als Tessa geconditioneerd inmiddels….. een geilheidstoeschietreflex van 99 op de schaal van 100….

  Standje 1 en 2 is ook meer dan genoeg voor mij, jammer dat de PRO versie enorm veel duurder is geworden en niet een opbergcase heeft gekregen.. Ik ben vooralsnog heel erg tevreden met mijn W100…. Hij is het waard!

 4. Maaike schreef:

  Ow Luna, maak je toch niet zo druk! Je ziet er hartstikke goed uit! En leuke duidelijke vlog ook weer :). Als ik zou moeten kiezen zou ik denk ik voor de pro gaan, maar er komen de laatste tijd zoveel leuke nieuwe speeltjes voorbij dat ik een beetje in de war ben. Kiezen is nooit mijn sterkste kant geweest.. :p

 5. jackie schreef:

  Nu kan eindelijk een vrouw ook eens roepen “zuigen kreng” . Dat is tenslotte de bedoeling met een womanizer. Jammer van die bijna 200€.

 6. Ricardo schreef:

  Toffe review! Maak je niet druk om hoe je eruitziet, ik vind het ook altijd verschrikkelijk om mezelf op filmpjes terug te zien. Je enthousiasme spat van het filmpje af en daar gaat het om! En die Womanizer Pro gaat er hier zeker een keer komen :-)

 7. Nikkie schreef:

  Oh ik wil deze nu nog meer hebben dan hiervoor!
  Vermoedelijk wordt het een kerstkado, i cant wait!
  Geen gezeur over t filmpje Luun, je ziet er prachtig uit!! en ook deze heb ik met grote glimlach bekeken. Toch prettig om ze even ‘in het echt te zien’ dan alleen van plaatjes op internet. Zo is het net alsof je het persoonlijk nog even door de keuring kunt halen voordat je zo’n (duur :'( ) apparaat koopt.

 8. Patricia schreef:

  Ohh ik wil hem, ik wil hem, ik wil hem !
  Ga hier thuis even iemand een tip geven voor mijn kerst cadeau :)

 9. Mara schreef:

  Aaaaaa ik ben hier nog steeds zo vreselijk benieuwd naar!!! waarom issie zo duur!?! Pff

 10. Drikus W schreef:

  Na de recente prijsverhogingen van Lelo is dit speeltje bijna een koopje… want waarom voor een Lelo gaan als de Womanizer zo veel anders/beter is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.