THE TANTUS UNCUT: EEN ONBESNEDEN DILDO

Als het op dildo’s aankomt, dan heb ik de dildo’s van Tantus erg hoog zitten. En dan vooral als het om realistische dildo’s gaat. Veel (heel veel) merken hebben wel realtische dildo’s in hun assortiment, maar die zijn vaak van dubieuze materialen gemaakt (al staat er vaak wel iets in de richting van ‘100% silicone’ op de verpakking). Als ik mailtjes krijg van vrouwen (of mannen) die op zoek zijn naar een goede, veilige én realistische dildo, dan verwijs ik ze altijd door naar de site van Tantus (en ik zeg er ook altijd even bij dat ze het formaat van de dildo even uit moeten tekenen op een papiertje, want ze zijn vaak groter dan je denkt) (al zijn ze dus in verschillende maten en in 3 van de 4 verschillende ‘huidskleuren’ te koop (cream, mocha, cocoa en black).

Anyway! Ik schreef gisteren een stukje over een (freaky) ‘speeltje’ speciaal voor besneden piemels (EEN VOORHUIDJE VAN SILICONEN) en zo kwam ik, al surfend, bij 1 van de nieuwere dildo’s van Tantus; de Tantus Uncut #1 en de Tantus Uncut #2.

tantus uncut

Allemachtig prachtig! En als het plaatje en het formaatje aanspreekt, dan zou ik zeggen; bestel ‘m! Maar ik ben persoonlijk wederom helemaal van slag. Want de volgende vraag maalt al een dag door m’n hoofd: ‘Als een man onbesneden is en een stijve heeft, dan gaat z’n voorhuid toch naar achteren?’ Toch? Toch? Toch?

Ik kijk al 6 jaar tegen de piemel van m’n eigen man aan, maar die kan mij, visueel gezien, geen antwoord geven op de vraag, want wegens een klein traumatisch seksueel ongeval (don’t ask) mist hij z’n toompje, dus hij gaat half-besneden door het leven (iets wat verder alleen maar voordelen geeft). Toen ik hem vroeg of bij onbesneden mannen met een stijve de voorhuid nu over of achter de eikel zit, kreeg ik als antwoord: “Soms.” Kom ik ook niet verder mee. De piemel van mijn ex heb ik in de 10 jaar ervoor misschien 20 keer in erectie meegemaakt (don’t ask) en dat was altijd in het donker, dus ik heb sowieso al 16 jaar geen stijve, niet-besneden piemel gezien of gevoeld! Maar nog veel erger is; in de jaren daarvoor heb ik er meer dan 70 gezien en gevoeld, maar ik heb er geen plaatjes van in m’n hoofd opgeslagen. Ja, ik herinner me de ‘champignon-lul’ nog wel. En de ‘micro-piemel’. En ook die ene hele, hele grote, die herinner ik me ook. En de 3 keer dat ik met een volledig besneden piemel in m’n bed lag, dat herinner ik me ook, want daar vond ik niks aan (lees ook: BESNEDEN VS. ONBESNEDEN). Maar verder is het een diashow van volledig inwisselbare, eigenlijk best prima piemels. Maar hoe ze er in erectie uitzagen? Of hun voorhuid dan achter hun eikel zat, of eroverheen? Ik weet het niet meer! En ja, ik heb het ook ge-Google’t, maar de plaatjes die ik daar zag brachten me alleen maar meer in verwarring (en ik werd een beetje misselijk).

Dus, deze prangende levensvraag stel ik aan jullie; is de Tantus Uncut #1 een natuurgetrouwe weergave van de werkelijkheid?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Onno schreef:

  De voorhuid blijft in ieder geval niet zover naar voren zitten als hier. Helemaal naar achter is het volgens mij niet, meer net over de rand. Deze kloppen in ieder geval niet.

 2. Robert schreef:

  Soms

 3. Mark schreef:

  Ik heb ook aardig wat piemels mogen zien in mijn leven. JA. Bij sommige mannen kan de voorhuid niet naar achteren. Dit kan volgens mij door 2 dingen komen:
  1. Een te kort toompje
  2. Een te nauwe voorhuid

  Het is ook zo, dat veel van deze mannen hun voorhuid wel naar achteren krijgen in slappe toestand, maar tijdens een erectie is de eikel te groot geworden (doorsnede en/of lengte).

  Ook bestaan er ingrepen om dit te “verhelpen”. Het is vaak niet noodzakelijk, maar wel praktisch als de voorhuid kan meebewegen. Het toompje wordt verlengd (of verwijderd) of de voorhuid wordt (gedeeltelijk) weggesneden.

  Ik ben in elk geval blij met mijn ruime voorhuid. En mijn vrouw ook! :)

 4. lola schreef:

  Ja hoor! Kan volgens mij best, ook zonder dat de voorhuid te nauw is. Meestal komt hij er iets verder overheen maar opzich vind ik die van tantus prima realistisch.
  Mijn vriend heeft ook ongeveer dit (tot je de voorhuid naar beneden haalt). Maar ik snap je verwarring, hier moest ik ook even heel lang over na denken (terwijl ik toch echt wel weet hoe dit eruit ziet, maar je denkt er gewoon nooit bij na) :’)

 5. Remco schreef:

  Ja hoor,
  Als mijn vrouw mij te geil heeft gemaakt en ik ben bang voor een vroegtijdige ejaculatie, dan doe ik dit juist expres…

 6. Michael schreef:

  Haha nou om je te helpen, ik heb geen ervaring met anderen (hetero ;) ) maar voor mij geld dat de eikel helemaal vrij komt, voor mij ziet de afbeelding er eng en zeer onrealistisch uit.
  Maar ach, weten we dat ook weer, schijn ik een korte voorhuisd te hebben haha ;)

 7. Guido schreef:

  De voorhuid gaat niet vanzelf helemaal over de eikel naar achteren, maar het is maar zelden dat hij niet zo ver kan (zie de reactie van Mark). Onbesneden mannen zullen wel doorgaans (onbewust) hun voorhuid verder naar achter halen, omdat het gewoon lekkerder is.

 8. Marjan schreef:

  Inderdaad je kijkt er naar, maar echt iets aan opvallen doet het zo 1-2-3 niet. Dus ik heb speciaal voor jou even gekeken ,helemaal niet erg :-)
  Mijn huidige partner heeft een royale voorhuid, als hij een erectie heeft kan de voorhuid gewoon om de eikel blijven zitten, al vind hij het prettiger als de voorhuid geheel teruggetrokken wordt. Op zich ken ik ook piemels als de tantus uncut die jij nu laat zien, dus volgens mij is het realistisch, maar ik weet niet zo goed of je nou op mijn herinneringen kunt vertrouwen :-)

  xx

 9. A! schreef:

  Alhoewel ik een beeld denker ben sla ik (gelukkig?) geen piemelplaatjes op. Mijn man ziet er onbesneden heel besneden uit, mooi hoor. Wel grappig dat hier markt voor is. Komt er vast nog een model met bewegende voorhuid…(ook niet zo smakelijk om mij voor te stellen, geef mij maar de lelo dildo..)

 10. Tessa schreef:

  Ik vind het er vooral raar uitzien :D
  Ik moest zelf ook even goed nadenken, want normaal ziet het er niet echt zo uit als je bezig bent :p Maar de voorhuid kan wel zo zitten, alleen idd dat je of hij het dan naar achteren schuift. Maar met aftrekken beweeg je de voorhuid juist ook eroverheen. Maar nou ja, voor een dildo hoeft dat zo van mij niet, ik vind het er niet mooi of geil uitzien.

 11. NBRiddim schreef:

  Ik kan alleen over mezelf spreken. Ik ben onbesneden en bij mij schuift de voorhuid wel degelijk naar achteren bij een erectie, waardoor de eikel geheel ontbloot is.

 12. Ricardo schreef:

  Bij mij ziet hij er in erectie net zo uit, mijn voorhuid gaat bij een erectie ook niet automatisch volledig over de eikel naar achteren. Maar ik doe de voorhuid zelf wel verder naar achteren, is gewoon lekkerder :-)

 13. jackie schreef:

  Binnenkort ook nieuw, en een hype in Somalië. Besneden pussy,s. En daarbij kan je de klit los bestellen evt.

 14. Birgit schreef:

  Ik heb niet eerder zover de voorhuid over de eikel zien zitten bij een erectie… In biologie les heb ik altijd ook geleerd dat dit meer uitzondering is dan regel.

 15. Patricia schreef:

  Bij de piemels die ik gezien heb is de eikel toch wel iets meer ontbloot maar denk niet dat dat de pret drukt :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.