LUNA’S UNBOXING, PART 1


Okay, het moest er een keer van komen en ik bleef het maar uitstellen en uitstellen, maar zie hierboven, mijn allereerste video-blog, oftewel, vlog! In deze vlog doe ik net als alle beauty-bloggende meisjes aan unboxing; oftewel het uitpakken van ontvangen goederen. In mijn geval; het uitpakken van een doos met vibrators die ik kreeg. In komende vlogs ga ik dildo’s en vibrators bespreken en ook live laten draaien voor de camera. En dat alles in het nette, dus op het droge! Omdat een speeltje echt werkend zien toch een stuk duidelijker is dan welk stukje tekst dan ook. De vibrator uit deze video waar ik zelf het meest benieuwd naar ben is dus de Minna Life, van het merk Ola (die laat ik als laatste zien).

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Linda schreef:

  Leuk gedaan hoor! Je was wel zenuwachtig en dus een beetje druk, maar voor de eerste take; helemaal niet slecht. Keep up the good work!

  Trouwens, je ‘unboxed’ hier wel even voor een klein kapitaaltje zeg, lucky gal you!

 2. yvonne schreef:

  wat gaaf gedaan joh! helemaal leuk
  en wat een mooie kleur in je haar !

 3. Joors Truly schreef:

  Luna,
  Top deze eerste vlog.Gelukkig maar dat je niet laat zien hoe die dingen werken….;-)
  ennuh, je zou vaker een verloting moeten doen…. alleen denk ik niet dat dat vibrerende slipje iets voor mij is ……
  Wist je trouwens al dat Hitachi een opvolgeer heeft uitgebracht van de Magic Wand? met…..tromgeroffel…. 2 standen…. onwijs hard, en nog iets harder…. ben benieuwd…. ligt nu bij de douane ;-)

  Jrs

 4. Guus schreef:

  ik mis Bruce Lee in deze video1

 5. admin schreef:

  @Joors Truly: Er komen zeker meer verlotingen aan (en niet alleen dit vibrerende slipje)… Ik wist niet dat de Hitachi een opvolger heeft… wel dat er een Europese variant is en dat daar ook weer een opvolger van is (heb ik ook in m’n bezit en ik moet ze allemaal nog eens naast elkaar leggen en testen)…
  @Guus: Bruce Lee leeft nog en zal vast in een andere video wel per ongeluk op schoot springen!
  @Linda: Ik vrees dat ik altijd zo druk ben, ook IRL en ook als ik niet op de video ga, haha!
  @yvonne: Gisteren geverfd! Had ook matching nagellak bij m’n jurkje!

 6. Raph schreef:

  Helemaal leuk! Goed gedaan ook! Fijn dat je nu ook met iPhone/iPad kunt reageren op je site!

 7. Leo schreef:

  Luna live, wat tof!! Blijvertje. Goed hoor voor de eerste take. Maar zo zwaaien.. . Heb je geen leuke standaard uitsmijter?
  “En denk erom: vermijd yukiyuki!”
  (Je in levende lijve yukiyuki horen zeggen made my day. )

  Keep up the good work! No day without luna.

 8. Luna schreef:

  @Leo: Wat een goed idee… ik vond dat zwaaien ook al een beetje te blij eigenlijk, maar ja, wat dan? Ik ga erop broeden… Ik moet ook nog een film-knip-en-plak-programma hebben… en ik wil dus nog wel een intro met een liedje… en ik heb het liedje al… nou ja, bijna elke dag een update hier moet gaan lukken ;-)

 9. Babet schreef:

  Super leuk om je zo een keer “live” te horen vertellen over je speeltjes! En voor de eerste keer in 1 take zeg ik, wauw! Ziet er goed uit!

 10. Hot Stuff schreef:

  Keep up the good work!! Geeft een hele nieuwe dimensie aan je site!

 11. Jasper schreef:

  Leuke video! Goede toevoeging aan je site!

  Ik zou alleen even de stabilisatie die Youtube er overheen gooit uit zetten. Je camera staat al stil, dan valt er weinig meer te stabiliseren. Zorgt voor vage vervorming in de achtergrond enzo.

 12. Beppie schreef:

  Super eerste vlog!! Ik ben fan! Ik geloofde er niet zo in, dat het nog leuker zou zijn dan je stukjes, maar het is dus wél zo :-) Je komt mooi natuurlijk over hoor! Graag tot de volgende keer :-))

 13. Inge schreef:

  Echt heel leuk zo’n unboxingfilmpje :)
  Vind het een erg leuke toevoeging :D

 1. 3 juli 2013

  […] had het er gisteren al over in m’n eerste vlog; ik heb al zoveel op afstand bestuurbare trildingen voor in slipjes (en het is niet helemaal mijn […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.