SEKSSHOP EUPHORIA: DE MISSIE VAN MARK

Ik kreeg een mailtje van Mark. Of eigenlijk kreeg ik er wel 3. Mark is bezig met het opstarten van een eigen erotiekwinkel in Heerenveen en of ik misschien zijn campagne wilde steunen door zijn crowdfundingspagina te delen. Of dat ik misschien zelf wat kon bijdragen qua investering? Nu had ik in eerste instantie zoiets van; ja, doei. Weet je wel hoeveel mailtjes ik dagelijks krijg van mensen ‘die iets van me willen’, Mark? Die willen linkruilen (‘Wat ik te bieden heb is een gratis, eerlijke en gunstige deal in ruil voor een backlink, die zal resulteren in echt verkeer naar uw site. Dit heeft voor ons beide een voordeel.’)? Of mensen die 3 dagen geleden een webshopje zijn begonnen en die voor 10 euro willen adverteren op deze site? Of webshops die me een yukiyuki-vibrator willen sturen en of ik dan even wil linken naar hun supertjes-vrouwvriendelijke webshop (die in werkelijkheid gewoon precies hetzelfde is als 1000 andere online seksshops). Ik word er af en toe een beetje moe van.

Maar, Mark is anders. Mark heeft een missie en hij staat echt achter die missie (anders had hij me niet 3 keer gemaild met de vraag of ik z’n vorige mailtjes wel gelezen had). Vastberadenheid; ik hou ervan! Daarnaast is Mark fan van m’n blog (en daar ben ik stiekem toch ook wel gevoelig voor) (hij heeft superveel reviews gelezen en al m’n filmpjes gezien). Checken jullie daarom even het filmpje van Mark!

Mark heeft momenteel 42% van z’n investering opgehaald (€ 13.500,- van de € 32.000,- die hij nodig heeft). Je kunt alles over Mark en zijn missie (het openen van zijn eigen erotiekwinkel in Heerenveen dus) lezen op zijn crowdfundings-pagina (www.crowdaboutnow.nl/euphoria).

Nu gun ik Mark natuurlijk zijn eigen seksshop in Heerenveen, want Mark lijkt me een zeer geschikte vent (Fries (leuk accentje), 27 jaar, 2 meter lang, biseksueel, vrijwilliger bij COC, open-minded, ondernemend en dus vastberaden). Maar iets in me zegt ook; ja, hallo, ik heb liever dat ‘mijn’ lezers iets in ‘mijn’ online seksshop kopen, dan bij hem. Vandaar dat ik zijn eerste mailtjes niet heb beantwoord. En daardoor voelde ik me een gigantisch kutwijf (nou ja, een beetje dan).

Dus om mijn karma te reinigen van al mijn eigen negativiteit, egoïsme en onvriendelijkheid heb ik Mark en zijn seksshop in Heerenveen gesteund met € 100,- (dat kan dus via die crowdfundings-pagina). Het is de bedoeling dat Mark me die € 100,- in 5 jaar terugbetaald met een rendement van 20%. Ik heb er het volste vertrouwen in, want Mark is goed bezig! Dus; wil jij hem ook steunen? Doen! En als je in de buurt van Heerenveen woont en je koopt je seksspeeltjes liever in een échte shop dan in een online seksshop dan wordt Euphoria the place to be!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. droopy schreef:

  Luna, no worries about your karma, door jouw openhartige, eerlijke en vaak ook erg grappige reviews heb je al zoveel positiviteit de wereld ingestuurd! Thanks.

 2. J.T. schreef:

  27,2 meter ?? wow, daar moet je geen ruzie mee krijgen ;-)

 3. Ier schreef:

  Lange vent, inderdaad ;)

 4. Mark schreef:

  Hier die lange jongen van 27 jaar oud en 2 meter lang. 27,2 is ietwat overdreven!

  Mocht iemand vragen hebben over mijn droomplan: stel ze gerust!

 5. Patricia schreef:

  Leuk project Mark en lief van jou Luna dat je hem hier toch even onder de aandacht wilt brengen !
  Zo kan hij jou weer producten toesturen in ruil voor een goudeerlijke review.

  • Mark schreef:

   Bedankt!

   Zo is het! Op een vruchtbare samenwerking! Misschien stel ik binnenkort wel iets beschikbaar om te winnen…………. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.