VLOG: NJOY PURE WAND

Mijn eerste filmpje vanuit m’n nieuwe kantoor is een feit! Ik moet nog even wat aan de camera-opstelling doen, maar HOERA!!!! Ik ben helemaal trots op m’n kastenwand vol met seksspeeltjes! Veel rustiger kijken voor jullie! Qua beeld dan hè, want ik blijk nog steeds niet echt in staat tot het vertellen van een coherent verhaal met een duidelijk begin en einde, maar vind je het gek als je de allerbeste dildo ter wereld in je handen hebt? Ik niet! Wil je nog een keertje lezen waarom ik de Pure Wand van Njoy zo goed vind, dan kan dat hier: REVIEW #333: NJOY – PURE WAND: DE BESTE DILDO TER WERELD. Echt, trust me, je gaat je leven lang plezier hebben met dit speeltje en hij is elke euro meer dan waard!

DE NJOY PURE WAND IS HIER TE KOOP (€ 160,99) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

 

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Marinka schreef:

  We zijn bijna om … en wat ben je leuk

 2. Marinka schreef:

  Gekocht… spannend! Morgen binnen hahaha

 3. A! schreef:

  Oh, die glinstering! Gesproken review maakt me nog nieuwschieriger dan de geschreven, en hij kost nu 119! Vanavond even samen met mijn lief kijken..

 4. Marinka schreef:

  OMFG! Koop dit ding! En handdoeken…

 5. Bianc schreef:

  Ja nu weet ik het zeker ik wil hem

 6. Bianc schreef:

  Aaahhhhhhh ik krijg hem gewoon van mijn lief – als verassing !!! Zit helemaal te stuiteren op de bank !!

 7. Bianc schreef:

  En ja koop dit ding !!!

 8. Linda schreef:

  Bij bol.com vond ik ‘m voor € 64,79 !!!!!!

 9. Trebla schreef:

  Wat betreft de roestVRIJE pure wand, dat moet zijn roestVAST, en zelf dát kan roesten!!!
  Voor de rest een EINDELOOS GOED DING.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.