REVIEW INFINIT VIBRATOR – FILMPJE

Eindelijk weer een filmpje! Heeft even geduurd, want ik werd en word af en toe vreselijk onzeker van filmpjes van andere vrouwen die dat in een keurig opgeruimde slaapkamer doen. Is nu voorbij. Dus… verwacht bij mij geen wapperende, witte gordijnen en ook geen satijnen lakens. Mijn filmpjes worden gewoon opgenomen in mijn chaotische kantoor, dat tevens dienst doet als kledingkast, make-up-ruimte, opbergruimte en plek waar mijn 3 katers graag liggen. In dit filmpje bespreek ik de Infinit, een vibrator met 3 poten die ook alle 3 kunnen trillen. De kostte € 149,95 maar is helaas niet meer te koop. Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Rene Brand schreef:

  Had je toch al getest ?

 2. Krulsla schreef:

  Hee Luna,

  Waarom zet je niet een kamerscherm achter je terwijl je filmt? Rustige achtergrond en wég rommeltjes.

  Lfs!
  K.

  • Luna schreef:

   Ja, is ook zo… had iemand al eerder geopperd, maar weet je wat het is; dit ben ik… En dan staat er ook weer zo’n kamerscherm in de weg (weet je hoeveel dildo’s er in dozen in m’n kantoor staan, hahahaha)… misschien dat ik ooit toch wat minder chaotisch kan zijn, maar ik ben 38, ik denk niet dat het gaat lukken voor m’n 50ste :-)

 3. Pamelz schreef:

  Ik vind je geschreven reviews toch veel leuker, komischer en beter dan de filmpjes…je “uhhhht” best wel vaak zegmaar….of dat is omdat je uhhh nog in extase bent van 1 of ander speeltje, dat kan natuurlijk ook…of gewoon, omdat je dus uuuuh zo’n lekker chaotisch wijffie bent ;)…..doe mij maar de geschreven reviews (dat doe je echt onwijs leuk, grappig en goed en niet alleen op je seksblog)

 4. N.T. schreef:

  Hoi Luna, ik hou wel van de filmpjes! Je krijgt toch net een beter beeld van een speeltje, hoe je het laat zien. En over die rommel.. dat boeit toch niks? Het gaat om het speeltje.

  :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.