VIBRATOR REVIEW #339 WE-VIBE WISH

Naam: We-Vibe Wish
Producent: We-Vibe
Prijs: € 139,-
Formaat: 11 x 6,6 x 3,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Materiaal: siliconen
Waar te koop: www.maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘De 2 motoren zorgen voor diepe vibraties in 10 verschillende standen. De Wish is te bedienen met een drukknopje aan de onderkant.’
Is dat ook zo: 2 motoren in 1 toy? I LIKE
Score: 9

we-vibe wish

Ik kreeg onlangs weer een aantal producten opgestuurd van de dame van We-Vibe-Headquarters om aan een uitgebreide test te onderwerpen! FIJN! En… de producten van We-Vibe hebben me eigenlijk nog nooit teleurgesteld, zeker de producten die de afgelopen jaren zijn uitgekomen! Ik noem hier even de We-Vibe Rave (SEKS TOY REVIEW #256: WE-VIBE RAVE) (een a-symetrische vibrator die een 9 scoorde) en de We-Vibe Nova (VIBRATOR REVIEW #272: WE-VIBE NOVA) (een heel bijzondere Tarzan-vibrator die ook een 9 scoorde). In het laatste pakketje dat ik kreeg van de We-Vibe dame zat de We-Vibe Wish, een vibrator speciaal voor je clitoris, die, ik zal het maar meteen zeggen; ook een 9 scoorde op de schaal van Luna!

De We-Vibe Wish komt in eenzelfde soort verpakking als alle andere toys van We-Vibe; in een strakke, moderne, hard-kartonnen, overwegend witte doos. In die doos zit de We-Vibe Wish, een oplaadsnoertje (USB via magneet), een handleiding en een wit satijnen zakje. Strak. Simpel. Maar het voelt toch niet goedkoop aan. Hou ik van.

we-vibe wish 2

De We-Vibe Wish is een vibrator speciaal voor je clitoris

We-Vibe heeft al 2 andere clitorale vibratoren (de We-Vibe Tango en de We-Vibe Touch), dus waarom nóg een clitorale vibrator op de markt brengen, zou je zeggen? Zowel de We-Vibe Tango als de We-Vibe Touch worden alom geloofd en geprezen voor hun goede (maar verschillende) trilkwaliteiten, dus wat voegt de We-Vibe Wish toe? Nou! De We-Vibe Wish maakt gebruik van de PowerPulse-technologie en dat is dus écht iets nieuws en niet iets ‘we-roepen-dat-het-nieuw-is-en-geven-er-een-flashy-naam-aan’.

Maar eh, wat is die PowerPulse-technologie dan?

Ik heb de We-Vibe Wish nadat ik ‘m uit de verpakking haalde natuurlijk meteen uitgeprobeerd zonder ook maar een blik waardig te gunnen aan de lettertjes op de verpakking, de handleiding of eigenlijk aan wat dan ook. ‘Beetje vreemd’, was mijn conclusie na m’n eerste orgasme. Geen vreemd orgasme, maar een vreemd speeltje qua trillingen en vorm. Toevallig zat ik net op en neer te mailen met de dame van We-Vibe-Headquaters en ik vertelde over m’n eerste bevinding. Ze mailde terug: ‘De motor heeft zeker iets vreemds. Dat komt omdat we de motoren synchroon laten lopen. Dit is iets unieks. Er zitten 2 Tango-motoren in de We-Vibe Wish. Normaliter is het niet mogelijk om 2 of meerdere motoren synchroon te laten lopen, maar uiteindelijk is het ons toch gelukt, waardoor je 2 keer zoveel power, tegelijkertijd, op hetzelfde moment krijgt!’ Halleluja! De We-Vibe Tango heeft al een pakket power in huis, laat staan dus als je 2 van die Tango-motoren tegelijkertijd laat trillen. Nu is die We-Vibe Tango nogal klein (formaatje tampon) (sorry voor deze vergelijking) en hij heeft een metalen omhulsel. De We-Vibe Wish heeft een laag siliconen, maar dan wel heel erg zacht, indrukbaar siliconen. Een beetje als een ‘harde spons’. Hierdoor voelen de trillingen een stuk ‘dieper’ aan dan die van de Tango. Kun je nagaan als je dus 2 van die motortjes tegelijkertijd laat trillen!

How deep is your love for the We-Vibe Wish?

En als ik zeg ‘diep’, dan bedoel ik ook ‘diep’. Holy shit. De eerste keer dat ik de Wish tussen m’n benen voelde had ik dus zoiets van; ooooh, ooooh, nou, nou, een beetje vreemd, maar wel lekker, ooooh, ooooh, nou, eh, ja, wel lekker, ja, wel lekker, ooooh, wel HEEL lekker. En klaar. Beetje vreemd, want de trillingen zijn dus raar. Als in; anders. Als in; ja, hoe moet ik dit nu uitleggen? De Wish heeft 10 tril-standjes en de eerste 3 standjes zijn de PowerPulse-standjes. De andere 7, daar kwam ik die eerste keer niet eens aan toe. Maar die eerste 3 zijn dus raar. Ik kan het niet anders uitleggen, want ze trillen dus in principe ‘steady’, maar doordat het 2 tegelijkertijd trillende motortjes zijn voelen ze toch een beetje als een patroon. En… af en toe geeft-ie een ’tikkie’, een soortement van extra ’tikkie’ of ’trilling’. Ik ben er niet achter of dit een foutje is (kan het me niet voorstellen), of dat het hoort (maar het voelt wel echt als een ‘random tikkie’), maar ik vind dit persoonlijk dus erg lekker. Dat onverwachte maakt het heel ‘menselijk’ (ja, ik weet dat ik met een stuk elektronica in bed lig). Het geeft een ‘hé-wat-doe-je-nu-oh, je-gaat-gewoon-weer-door-met-wat-je-deed-en-dat-wat-je-deed-was-lekker’-gevoel.

Maar… en hier komt de maar! Ik kan me voorstellen dat niet iedereen die eerste 3 standjes van de We-Vibe Wish prettig vindt. Het zijn namelijk echt bijzondere trillingen en sommige vrouwen hebben nu eenmaal een constante trilling tegen hun klit nodig om tot een orgasme te komen. De We-Vibe zorgt voor hele diepe, maar wel altijd een beetje-patroon-trillingen. Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb kunnen maken!

we-vibe wish 3

Maar… er is meer! De andere 7 trillingen van de We-Vibe zijn dus ‘echte’ patronen. Maar ook die zijn Goddomme diep en intens. De 2 motortjes trillen nu dus niet meer synchroon, maar in een patroon en je voelt die trillingen door het hele apparaat. JESUS. Heftig. Nu houd ik daar in het algemeen ook van, maar ja, jeetje! Soms wil je ook wel een beetje minder. Beetje chill. Beetje relaxt. Beetje rustig. Die standjes zitten er dus niet bij, want elk vibratiepatroon gaat in z’n top dus ook echt naar de top qua trillingen. Met andere woorden; de 10 voorgeprogrammeerde standjes van de We-Vibe Wish zijn INTENS. Moet je van houden (ja, ik hou ervan). Maar… ook als je van wat subtielers houdt, dan kom je uiteindelijk met de We-Vibe Wish aan je tril-trekken! Want…

De We-Connect-App is AWESOME

Als je de We-Vibe Wish connect (via Bluetooth) aan je smartphone (met de We-Connect-App) dan kun je helemaal zelf bepalen hoe hard de We-Vibe Wish trilt. En dat is AWESOME. Je kan je eigen patronen maken en je kan bestaande patronen dus harder of zachter laten trillen. Heel erg leuk om mee bezig te zijn en het spreekt voor zich dat je uiteindelijk je favoriete patroon kan bewaren voor een volgende keer.

Je kunt de We-Vibe Wish ook laten besturen door je partner, of hij kan een patroon voor je maken. Dit werkt allemaal prima (het op-afstand-bestuurbare dus), maar ik mis een beetje de interactie. Hij (ja, ik heb het over een ‘hij’, maar het kan een hij/zij/hun/het/kan mij het schelen met wie je het doet, als je maar gelukkig bent) (ik ben zelf gelukkig met een ‘hij’) kan de We-Vibe Wish dan wel besturen, maar hij voelt niet wat hij doet. Het blijft voor hem (als we niet in dezelfde kamer zijn) een eenzijdig iets. Op het moment dat je naast elkaar ligt, dan hoort hij aan de trillingen van de We-Vibe Wish wat zijn ‘acties op z’n smartphone’ voor consequenties hebben (de Wish is niet het allerzachtste speeltje qua volume(, maar als je 1000 kilometer van elkaar verwijderd bent, dan wordt dit lastiger. Dan blijft het dus wat drukken op knopjes en dan maar hopen dat het effect heeft.

Hier loopt seksspeeltjesmerk LELO met z’n SenseMotion dan wel in voorop; de afstandsbediening trilt op dezelfde manier als het seksspeeltje zelf. Zo kun je, als degene met de afstandsbediening in handen, ook voelen wat de ander voelt. Op deze manier heb je toch iets meer verbinding met de ander. Maar… en hier spreekt uw sekstoy-trendwatcher! Ik denk dat over een paar jaar ‘alle’ seksspeeltjes te bedienen zijn met je smartphone en dat dan ook je smartphone meetrilt.

we-vibe wish 4

Maar omdat ik graag toch ergens een echte, lichamelijke verbinding zoek houd ik niet echt van op-afstand-bestuurbare speeltjes. Maar het kan wel lachen zijn. En ook wel spannend. En spannend is geil. En het kan ook een goed en leuk voorspel zijn, whatever makes you happy! Maar het werkt allemaal nog niet echt perfect (of zoals ik het persoonlijk zou willen). Ik heb dus wel gespeeld met de We-Connect-App en alles doet het, maar het is niet mijn ding (om ‘m door een ander te laten besturen dus) (het zelf een patroon kunnen maken is wél mijn ding). Maar nogmaals; alles werkt perfect en het zou zomaar eens allemaal wél jouw of jullie ding kunnen zijn.

Maar… de We-Vibe Wish heeft nog meer kwaliteiten!

Zoals je eigenlijk wel mag verwachten van een luxe speeltje als de We-Vibe Wish (en het merk We-Vibe én een speeltje van € 139,-) is dat de Wish 100% waterproof is. Je kunt ‘m dus meenemen onder de douche of in bad. Ikzelf ben sowieso geen fan van in bad, maar het lijkt mij een heel bijzondere ervaring om een speeltje dat zo diep kan trillen als de We-Vibe Wish in een bad te laten trillen. Volgens mij trilt het hele bad mee en veroorzaakt de We-Vibe Wish golven.

Je laadt ‘m op met een USB-snoertje dat je middels een magneet aan de We-Vibe Wish koppelt. De magneet is sterk, dus dat is fijn. Heeeeeeeel klein puntje van kritiek; omdat de We-Vibe Wish een nogal ongebruikelijke en a-symetrische vorm heeft én je de trillingen goed door het héle speeltje voelt kan het voorkomen dat je het speeltje met ‘de verkeerde kant’ tegen je klit (of waar dan ook) laat trillen. Zo realiseerde ik me pas na 10 minuten dat ik de kant met het knopje (en daarnaast zit dus het magneetje) tussen m’n schaamlippen had. Niet erg, maar wel even een aandachtspuntje met schoonmaken.

Ook een dingetje; de We-Vibe Wish heeft dus maar 1 knopje. Dit is de aan-uit-knop en ook de knop waarmee je door de vibratiepatronen scrollt. Als je de We-Vibe Wish uitzet (knopje 3 seconden ingedrukt houden) dan gaat-ie uit (logisch). Als je ‘m weer aanzet, dan begint hij te trillen in het standje waarin je ‘m hebt uitgezet (dit vind ik niet zo logisch, ik zou beginnen op standje 1). Ik vind 1 knopje om alles mee te bedienen ietwat simpel, maar… eigenlijk is het dus de bedoeling dat je ‘m bedient via de We-Connect-App (je smartphone dus) (en dan heb je meteen meer mogelijkheden).

we-vibe wish 5

Conclusie

De We-Vibe Wish krijgt van mij een dikke 9, maar ik kan me voorstellen dat er vrouwen zijn die de We-Vibe Wish helemaal niks vinden. Of helemaal niks aan vinden is ook weer overdreven; ik denk dat er vrouwen zijn die behoefte hebben aan een wat subtieler clitoraal speeltje waar ze wat meer controle over hebben. Of dat er vrouwen zijn die wel meerdere opties willen en een wat beter bedienbaar speeltje, maar geen smartphone hebben (of hun smartphone niet als afstandsbediening willen gebruiken). Ook als je specifiek behoefte hebt aan pin-point-stimulatie op je clitoris, dan kun je (om even in de We-Vibe-collectie te blijven) beter voor de We-Vibe Tango kiezen). Maar vrouwen die houden van diepe, rumbly, intense en vooral verrassende vibraties hebben aan de We-Vibe Wish een geil, lekker-in-de-hand-liggend, zacht-aanvoelend speeltje die ze wat mij betreft meteen op hun wishlist mogen zetten!

DE WE-VIBE WISH IS HIER TE KOOP (€ 139,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  En toch vind ik de foto met the little pony’s… erg leuk om te zien en begin ik al te lezen met een smile en een goed gevoel. Top!

 2. Joyce schreef:

  Wij twijfelen al een tijdje over een speeltje wat te bedienen is met een app en willen daar best wat geld voor neerleggen. Maar dan moet t wel goed werken. Dus onze vraag: werkt die app goed en op een hele grote afstand?

  • Luna schreef:

   Haaaa! Jazeker, die App werkt TOP… en ook over heeeeele lange afstand… via Bluetooth en je ‘kiest een partner’ middels de App… het werkt allemaal heel intuitief… maar… ik zou, als je echt een leuk partnerspeeltje zoekt eerder voor een ‘gewone We-Vibe’ gaan… die heeft ook de We-Connect-App mogelijkheid EN je kan er ook samen plezier mee hebben (als je bij elkaar bent dus) en die blijft ook zitten als je gewoon door het huis loopt of zit… handsfree dus! https://www.maanzin.nl/koppel-vibrator/we-vibe-classic-duo-vibrator-paars_25658.html (deze bijvoorbeeld)…

   • Joyce schreef:

    Ik snap dus niet hoe die werkt… Wat breng je in, wat niet etc… Hoe wat hahaha.

    • Luna schreef:

     Hahahaha! Nou… 1 ‘poot’ breng je in je kutje… die trilt uiteindelijk tegen je G-spot… de andere ‘poot’ zit tussen je schaamlippen en trilt tegen je clitoris… Dit is al lekker en leuk en vooral dus op afstand (met die App)… maaaaaaarrr… als je partner wel in de buurt is (in bed naast je) dan kun je ook seks hebben met dit ding in je… jij voelt dan ‘nauwer’ voor hem… en jij hebt een ‘meer gevuld gevoel’… inclusief dus ook nog de trillingen die voor beide voelbaar zijn… snapt-u-‘m-nog? :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.