VLOG: SVAKOM CANDY

De Svakom Cookie, de Svakom Candy, ik blijf ze door elkaar halen! Lekkere handige background dan ook, op m’n thumbnail (ik ben lekker aan het Photoshoppen geweest)! Ik vond de Svakom Candy niet echt boeiend (understatement) en dat kun je lezen in m’n review (VIBRATOR REVIEW #410: SVAKOM CANDY), maar je kunt ook even lekker snel deze, niet eens zo heel chaotische, vlog kijken!

DE SVAKOM CANDY IS HIER TE KOOP (€ 69,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Zo moeten lachen! Ik had de review niet goed gelezen dus had geen idee hoe het speeltje was. Blablabla, doos, zakje, mooi, mooi, blabla, een jaar garantie. “Maar je moet dit speeltje dus niet kopen want het is niks.”
    En wat een herrie!!! Doe normaal. Ik ga de avond bestellen, denk ik.

  2. Sandy schreef:

    Oh het had zo leuk kunnen zijn maar die uitvoering, wat een ellende. Maar wel weer goed kunnen lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.