UNBOXING SEXTOYS VLOG

Ik ga ontzettend hard m’n best doen om alle speeltjes zo snel (maar ook zo goed mogelijk) te reviewen! Zijn er speeltjes die je NU al aanspreken, dan kun je ze terugvinden via onderstaande linkjes! Ik ben benieuwd welke toy jullie het liefst zo snel mogelijk door mij gereviewed willen zien!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. matthias schreef:

  Njoy is idd een topmerk ! Ik vind zelf de Njoy Pure Wand leuker dan de Njoy Fun Wand omdat die een dikkere bal heeft aan het uiteinde :) Ik zal met veel plezier je reviews lezen ! Have fun discovering Njoy !

  • Luna schreef:

   Jaaaa, die Pure Wand is het speeltje waar ik het over heb als ik zeg dat ik de laatste tijd steeds hetzelfde speeltje erbij pak!! Die is 100 punten!

 2. An schreef:

  Persoonlijk ben ik wel erg nieuwsgierig naar de Vera van l’amourose. L’amourose brengt producten op de markt die er prachtig uitzien en goede recensies krijgen maar best prijzig zijn. Dat heeft me tot nu toe tegengehouden iets van dit merk aan te schaffen. Deze ziet er ook heel mooi uit en is ook een stuk betaalbaarder. Ben benieuwd!

  • Luna schreef:

   Hij is opgeladen! En ik ben er zelf ook heel benieuwd naar… heb gisteren de Fun Factory Laya II getest… mwaaaaah… niet heel kapot van… review volgt…

 3. Josje schreef:

  Oh.. mijn god… ik heb het al vaker gezegd maar jij hebt echt de meest fantastische baan op aarde! En door je unboxing kunnen wij als lezers toch even meebeleven hoe het is op zulke dozen vol topspeeltjes te ontvangen :)!

  • Luna schreef:

   Vandaag komt er NOG een unboxing en morgen NOG eentje! Echt… het is heel erg hoeveel toys ik momenteel heb liggen :-)

 4. Gert schreef:

  Als we het toch voor het zeggen hebben……., dan graag het uni-sex speeltje van Njoy de Fun. Zie uit naar jullie ervaringen.

 5. Lie schreef:

  Heel graag de Njoy, en dan een vergelijking van deze met de pure wand, want die staat al ff op mijn lijstje :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.