VLOG: LOVENSE OSCI

Ik ga weer lekker los in deze vlog en probeer jullie duidelijk te maken waarom die Lovense Osci briljant is! Lukt waarschijnlijk weer niet helemaal coherent, want ik hoor mezelf ratelen! Voor een duidelijk verhaal, check m’n review: LOVENSE OSCI – VIBRATOR REVIEW #428! Maar, in short; het is dus een oscillerend seksspeeltje en dat was iets wat mijn G-spot nog niet kende en waar mijn G-spot (en misschien ook die van jou) eigenlijk heel erg goed op gaat!

DE LOVENSE OSCI IS HIER TE KOOP (€ 109,90) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. E schreef:

  Geweldig! Mijn ‘fuckbuddy’ zag aan mijn gezicht dat ik ‘iets’ helemaal geweldig vond. Moest hij natuurlijk ook even kijken. Wat een tof speeltje. I love it.

  • Luna schreef:

   Ja, hij is echt gaaf! Effe wennen en hij maakt een ander soort geluid dan trillende toys, maar het gevoel is GOED!!

 2. cynthia schreef:

  Lijkt my zo’n leuke toy

 3. Mark van Euphoria schreef:

  Oscilleren is juist iets dat daadwerkelijk op-en-neer beweegt. Vergelijkbaar met de conus van een luidspreker. Vibreren is hetzelfde als een bibberpen, een off-balance gewichtje dat door een elektromotor wordt rondgeslingerd en daardoor trillingen veroorzaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.