PILLOW TALK SASSY: VIBRATOR REVIEW #433

Naam: Pillow Talk Sassy
Producent: Pillow Talk / BMS Factory
Prijs: € 34,95
Formaat: 19.5 x 3.8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Sassy USB-Oplaadbare G-Spot Massager van Pillow Talk is een prachtig vormgegeven seksspeeltje voor dames, perfect voor wanneer je op zoek bent naar je eerste vibrator.’
Is dat ook zo: Dit is zeker een leuke eerste G-spot vibrator!
Score: 7.5

Dit is een afbeelding van pillow talk sassy bms factory vibrator

In de goed-gevulde en geile doos die ik een tijdje geleden kreeg zat ook de Sassy van het merk Pillow Talk. Dit is een merk dat ik nog niet kende, maar wat ik wel wist toen ik de Sassy voor het eerst zag; dit is een speeltje dat in ieder geval heel lekker gaat zitten! Ik testte deze top-vibrator in ruil voor een review!!

Pillow Talk, goede naam voor een seksspeeltjesmerk! Ik kende het merk niet, maar kwam er online achter dat er naast de Sassy die ik kreeg ook nog een Cheeky en een Flirty in de collectie zitten (de Cheeky is een wand vibrator en de Flirty is een bullet vibrator) (de Flirty heb ik trouwens ook gekregen, lucky me) (review volgt). Pillow Talk is een submerk van BMS Factory.

De verpakking en inhoud van de Pillow Talk Sassy

Prima, strakke verpakking van Pillow Talk! Hardkartonnen doos met een kijkvenster van plastic met daarachter de Sassy. Geen ingewikkelde teksten op de doos, alleen de naam en… ‘Dazzles with Swarovski crystal’. Toe maar! Een vibrator met een Swarovski-kristal, laat Roy Donders het niet horen!

Dit is een afbeelding van verpakking pillow talk sassy vibrator g spot

In de doos vind je de Sassy zelf, een gebruiksaanwijzing een bewaarzakje en… een schoonmaakborsteltje (hierover later meer). Het ziet er allemaal keurig verzorgd uit, precies zoals je van een vibrator van € 54,90 mag verwachten.

De look and feel van de Sassy

De onderkant van de Sassy heeft een soortement van gecapitonneerd reliëf. zoals een Chesterfield-bank. Het ziet er best modern uit, al helpt de mintgroene kleur van de Sassy daar trouwens ook wel aan mee, want pastelkleurtjes zijn nog steeds de trend in sekstoyland (de Sassy is er ook in het roze)! De Sassy is gemaakt van een glimmend siliconen en stofjes en haartjes blijven er gemakkelijk op zichtbaar. Beetje jammer, maar dat is helaas wel vaker het geval bij siliconen. Waar het mij voornamelijk om gaat is de kop van de Sassy, want die kop, yes, die maakt mij blij.

De kop zelf is hard en niet buigbaar, maar je kunt de Sassy wel buigen in z’n nek. De kop is 3,8 centimeter breed en dat is best stevig, maar zeker niet té stevig. Het mag van mij heus wel groter, maar dit is echt een prima formaatje voor beginners (maar blijft nog steeds leuk en lekker voor een size queen als ik). De Sassy heeft 2 ‘gestroomlijnde curven’ op de zijkant, maar die zijn er echt voor het oog, zeker niet voor het gevoel in je kutje.

Hoe voelt-ie?

Ik wist bij het zien van de Sassy al meteen; met zo’n kop gaat mijn G-spot plezier hebben. En inderdaad; dit is voor mijn G-spot een heerlijk formaat. Doordat de Sassy vibrator kan buigen in z’n nek vormt hij zich ook gemakkelijk naar je lichaam en de kop komt dan precies tegen m’n G-spot aan te liggen. Ik durf hier wel de uitdrukking ‘fits like a glove’ te gebruiken! En, doordat de kop zo hard (metalen omhuizing) is worden de trillingen van de Sassy heel goed doorgegeven aan het siliconen. De Sassy heeft maar 1 knop en dat is een Swarosvky-kristal dat zich aan de onderkant van de vibrator bevindt. Het is een leuk detail. Niet echt nodig, maar wel geinig.

De eerste ronde! De eerste ronde!

Ik ben begonnen met het laten trillen van de Sassy tegen m’n klit en dat was een hele goede opwarmer. Heel lekker diep. Dieper dan ik verwachtte eigenlijk. Wel een beetje jammer dat de Sassy maar 1 standje had, vond ik. Maar dat ene standje was heel lekker en tegen m’n G-spot aan was het ook heel lekker. Verbazingwekkend lekker eigenlijk voor een vibrator met maar 1 standje. Eigenlijk wel een beetje een tegenvaller, een vibrator van € 54,90 met maar 1 standje, toch?

Dit is een afbeelding van sassy pillow talk g spot vibrator review by luna

Na mijn orgasme vroeg M. me wat ik ervan vond. Van de vibrator dus (van zijn bedkwaliteiten ben ik allang overtuigd). “Ja, eigenlijk wel heel lekker”, zei ik, “maar jammer dat-ie niet harder kan en jammer dat er geen vibratiepatronen op zitten.” “Geef eens hier”, zei hij.

Press and hold to increase power

En het is maar goed dat ik m’n speeltjes altijd meerdere keren test en dat ik ze ook bijna altijd samen met M. test want… de Sassy kan dus wél harder. Dat had M. binnen no time door. Je moet alleen dat Swarovski-kristal wat langer ingedrukt houden. Dan gaat-ie SKY HIGH! Oh. My. God. Om relatietechnische redenen moet ik het volgende zinnetje in deze review plaatsen: “Zeg het maar tegen me meisje, zeg het: ‘Ik ben een sekstoytester van niks.’ Zeg het! Nee, wacht, ik wil dat je het in je review zet! Nee, nee, nee, ik wil dat het je titel wordt!” Okay. Bij deze.

Dus… hoe trilt de Pillow Talk Sassy?

De Sassy trilt in de basis, dus op z’n zachtst, heerlijk. Diep. Intens. Rumbly. Ik kan hier prima mee komen (tegen m’n klit dan hè). Wanneer je de knop onderaan de vibrator ingedrukt houdt dan gaat hij steeds harder trillen. En hij kan heel hard. Niet wand vibrator-hard, maar toch zeker wel boven gemiddeld.

Dit is een afbeelding van pillow talk sassy vibrator g spot

Jammer is wel dat er geen vibratiepatronen op de Sassy zitten. Ook jammer is dat je niet terug kan qua trillingen. Stel dat je toch te hard gaat qua trillen, dan moet je ‘m eerst uitzetten (1 korte druk op de knop) en dan weer opnieuw laten trillen. Dit is best vervelend. Maar… de trillingen en het formaat van de kop maken voor mij heel veel goed. En ik ben zelf toch een vrouw die het gemakkelijkst met steady trillingen klaarkomt.

Even een grote hiep-hiep-hoera voor het volgende

Als je maar 1 of 2 seksspeeltjes hebt, dan herken je helemaal niets in het volgende probleem. Maar ik, als grootverbruiker van vibrators van allerlei merken wordt af en toe helemaal gek van de diverse oplaadsnoertjes die overal rondslingeren. Het is een totale chaos en ik ben al niet echt georganiseerd in m’n huishouden; m’n sekstoys liggen helemaal all over the place. En nu is dat geen probleem, zolang ik de juiste snoertjes bij het juiste speeltje zou bewaren. Maar zo werkt het niet. Ik laad een toy op, ik test ‘m, ik maak foto’s, ik maak eventueel een video en als hij goed is, dan gaat hij weer terug richting slaapkamer en sja, het snoertje, sja, dat snoertje, dat verdwijnt ergens tussen alle andere snoertjes en als ik dan perse met een bepaalde vibrator wil spelen dan ben ik een kwartier bezig om de juiste te vinden(overigens hebben merken als We-Vibe en Fun Factory hun eigen overduidelijke herkenbare USB-snoertjes, ook heel fijn).

Dit is een afbeelding van pillow talk sassy oplaadbaar usb

En de USB-snoertjes zijn dus niet inwisselbaar, ook al lijkt het te passen (ik heb ooit een snoertjes van een sekstoy in m’n iPhone weten te proppen en toen brandde het snoertje door) (Thank God deed m’n iPhone het nog). De moraal van dit verhaal; of ik moet eens iets gestructureerder gaan leven. Of… alle seksspeeltjes moeten voortaan met snoertjes komen zoals deze Sassy van Pillow Talk! Met een LABELTJE! Zo slim! En ja, ik zou zelf met zo’n DYMO-label-writer aan de slag kunnen, I know.

Schoonmaakborsteltje?

Superattent van Pillow Talk natuurlijk dat ze er een schoonmaakborstel bij doen, maar eh, waarom? Op de gebruiksaanwijzing staat: ‘There is a cleaning brush included which will help you properly clean the grooves of the metallic band and around the button.’ Hmmm… De Sassy is niet waterproof (dat kan voor sommige vrouwen een minpuntje zijn) en daardoor kun je ‘m ook niet meenemen onder de douche. Wel kun je de kop (dus dat gedeelte dat je inbrengt) gewoon afspoelen onder de kraan en schoonmaken met wat toycleaner (zoals ik m’n toys altijd schoonmaak). Je moet alleen opletten dat je het onderste gedeelte niet onderdompelt. En voor dat onderste gedeelte hebben ze er dus een mini-schoonmaakborsteltje bijgedaan. Superschattig, maar ik denk dat je met een vochtig doekje of natgemaakt stukje huishoudpapier een stuk verder komt. Maar; wel goed dat ze je erop attenderen!

Dit is een afbeelding van pillow talk sassy schoonmaakborsteltje

Conclusie

Leuke G-spot vibrator voor beginners! De trillingen zijn goed, al is het jammer (voor sommigen) dat er geen vibratiepatronen op zitten en persoonlijk houd ik ook meer van vibrators die trapsgewijs harder kunnen, in plaats van bij deze, zo met 1 druk op de knop. Maar; perfecte vorm om je G-spot te raken, heerlijke diepe trillingen, hij is oplaadbaar en… de Pillow Talk Sassy ziet er ook heel sassy uit.

DE PILLOW CASE SASSY IS HIER TE KOOP (€ 34,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Tess tesst schreef:

  Deze lijkt me echt lekker (de paaseitjes ook)! Ik heb de Cheeky getest, was ik ook erg tevreden over. BMS is trouwens ook van de PalmPower, daar moet je ook het knopje ingedrukt houden om ‘m harder te laten gaan, net zoals alle Swan vibrators (ook BMS). Is echt hun dingetje blijkbaar, ik vind het ook onhandig.

  • Luna schreef:

   Ja, dit is wel een goede! Afgezien dus van dat ‘press and hold to increase power’-ding… al vond ik het bij de Palm Power irritanter, misschien ook omdat ik die echt als klit-ding gebruikte… De Swan heeft het inderdaad ook… hmmm… ik zie nu pas het verband… het is niet echt feature waar ik om bekend zou willen staan als merk :-)

 2. Lola schreef:

  Dit is wel een goed voorbeeld waarom je altijd de gebruiksaanwijzing moet lezen (wat ik dus nooit doe!). Punten voor M voor erachter komen dat deze vibrator meer in zijn mars heeft ;). Super leuk stukje weer Luna, en dit lijkt me ook echt een hele fijne vibrator. Die vorm inderdaad.. maar dat indrukken en harder gaan lijkt me inderdaad niet zo handig. Maar ja, misschien vinden sommige vrouwen het juist wel heel fijn.

 3. Sandra schreef:

  Toch leuk, zo’n man die een beetje handig met speeltjes is. Zeker als het je (jouw, niet zijn) beroep is…… Maar goed, daar ging het niet om.
  Deze wil ik misschien ook, het is alleen de Roy Donders kristal die me bog weerhoud.

 4. Loveboy100 schreef:

  Lunaaaaa, echt nie om wéér te zagen maar… wanneer komt die Njoy Eleven review nou? ;-) Ik ben echt aan het wachten op je review om hem te kopen! Wel weer een super stukje! :)

 5. Julia schreef:

  Haha, een speeltje waar de handleiding eerst gelezen moet worden!
  Misschien dat als je een morse-code loslaat op het Swarovski-kristalletje dat er dan toch vibratiepatronen in zitten?! :D

 6. Cynthia schreef:

  Dat labeltje is echt goed gezien! Ik heb ook vele kabels en ik zit dan een half uur te zoeken naar de juiste –” ik ga mijn eigen labeltjes maken :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.