VLOG: UNBOXING A LOTTTTT OF SEXTOYS

NOG meer seksspeeltjes? Ja! NOG meer seksspeeltjes! Waar ik zelf het meest benieuwd naar ben zijn de B-Vibe (€ 169,-) (hij geeft je dus een ‘rimmend’ gevoel) (schijnt) en de We-Vibe Wish (€ 139,-)! Check vooral ook de video’s van gisteren en eergisteren en laat dan even in de comments weten hoe ontzettend zielig je me vindt met zoveel nog te testen speeltjes op de planken! Of laat weten welk speeltje je als eerste getest wil zien! Vind ik ook leuk!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ilona schreef:

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar die b-vibe!

 2. Lola schreef:

  Ik heb zo’n medeleven met je dat je al die fantastische speeltjes nog moet testen, zwaar leven heb je ook! Maar veel plezier ermee ^^ ik ben ook wel benieuwd maar die b-vibe, klinkt eh, interessant :D

 3. Iris schreef:

  Absoluut de b-vibe!

 4. Grote schreef:

  zeer goed artikel

 5. An schreef:

  Holy shit!!! Zou bijna medelijden met je krijgen….NOT :).
  Volgens mij wordt het hoog tijd voor wat hulptesters…..
  De b-vibe vind ik interessant, maar de Owand en de Wish (die blauwe die op zeep lijkt) ook. Clitorale speeltjes vind ik over het algemeen erg prettig. Good luck en werkse dan maar :).

 6. Wendy schreef:

  Holly fuck! jij hebt zeker veel werk voor de boeg, na het zien van de 3 unboxing reviews. Zou bijna medelijden met je krijgen. Zal de komende weken dus regelmatig op de site kijken of en welke updates er zijn op het gebied van speeltjes. Veel plezier ermee ;-)

 7. Linda schreef:

  Jeetje, succes hoor!!

 8. A, schreef:

  Een week in bed, mmmmm… zal van slapen weinig terecht komen met deze collectie in je nachtkast! Ben erg benieuwd naar de we-Vibe wish, ben erg fan van de we-vibe touch, maar die laad zo irritant op met dat magneet stekkertje wat niet altijd “plakt”. Zag de we-vibe wish in de aanbieding voor 98,95…

 9. Josje schreef:

  Weer een heel leuk filmpje Luna! Ben benieuwd naar je nieuwe setting.. Doe mij ook zo’n sextoy showroom :o

 10. BettyBloos schreef:

  Hoi Luna!
  Welke eerst (of tweest of derdst)? De O-wand lijkt me een interessante wand vibrator, draadloos, sexy looks èn waterproof. Iets wat de anderen niet altijd zijn. Nu nog jouw oordeel over de vibraties!
  Succes met al dat testen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.