LOVENSE OSCI – VIBRATOR REVIEW #428

Naam: Lovense Osci
Producent: Lovense
Prijs: € 109,90
Formaat vibrator: 20 centimeter x 3,8 centimeter op z’n breedst
Gewicht vibrator: 176 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Osci Oscillerende G-Spot Vibrator van Lovense is het eerste oscillerende seksspeeltje voor vrouwen waardoor je kunt genieten van een pinpoint (precies gerichte) G-Spot stimulatie. De vibrator heeft een zeer krachtige motor en voorziet je daarmee van diepe rumbling vibraties.’
Is dat ook zo: Ik snap geen reet van dit speeltje, maar het werkt!
Score: 8

Dit is een afbeelding van lovense osci

In de superdeluxe en supergevulde doos die ik kreeg zat ook de Lovense Osci (thanks P. en D.!). Tijdens mijn unboxing-video kun je al zien dat ik niet helemaal snapte waar ik te maken mee had. Ocsi, Ocsi, Ocsi, wat een rare naam, dacht ik nog. Pas toen ik de verpakking wat beter las snapte ik ‘m. Het is geen Ocsi, maar Osci, van oscilleren! Een oscillerende G-spot ‘vibrator’! Heel interessant! Maar dan ook echt!

Ik had tijdens mijn unboxing video natuurlijk de verpakking open kunnen maken, om de Osci aan te zetten, zodat ik meteen zou weten waarmee ik te maken had. Had ik kunnen doen, maar de Osci zit onopgeladen in de verpakking, dus dan had ik nog niets gezien. Maar… check even dit .gifje, dan weet je meteen waar deze review over gaat, zodat je interesse gewekt is om verder te lezen!

Dit is een afbeelding van qxnx1an

De verpakking en look and feel van de Lovense Osci

Met de verpakking van de Osci zit het wel goed. Lekker standaard in een witte doos met daarop een afbeelding van de Osci (what else is new). In de doos vind je de Lovense Osci, een USB-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing en dat is dat. Niet meer, niet minder. Beetje basic voor zo’n innovatief speeltje eigenlijk, maar er is niks mis mee.

De Osci is een S-vormig seksspeeltje. Hij heeft een keiharde basis en is dus niet buigbaar. Hij is omhuld met siliconen en voelt dus wel zacht aan. Het heeft eigenlijk ook wel wat weg van een soeplepel. Onderaan de Osci vind je dus dat oscillerende dingetje en bovenaan het handvat zitten 2 bedieningsknopjes in het siliconen verzonken.

Ronde 1 met de Lovense Osci

Ik heb de Osci een nachtje laten opladen en toen ik de volgende ochtend om 6:00 wakker werd dacht ik; ik pak ‘m er eens even bij. Dit is echt een speeltje dat ik eigenlijk liever in m’n eentje test, zodat ik goed kan voelen wat ik voel en niet word afgeleid door een man die ook even wil voelen of ‘meehelpen’. Maar M. sliep nog en ik was echt nieuwsgierig naar hoe de Lovense Osci tegen m’n G-spot zou zijn. Dus… glijmiddel erop en erin met die Osci.

De Osci maakt op de lage standjes niet heel veel geluid, maar toen ik ‘m harder liet oscilleren was dat meer dan genoeg decibel om M. wakker te maken. “Ik voel hier weinig van hoor”, zuchtte ik. Ik kreeg het oscillerende gedeelte niet goed tegen m’n G-plek aan. Ik kon m’n draai niet vinden, al weet ik prima waar mijn G-plek zit en wanneer hij gestimuleerd wordt, maar ik duwde de Osci steeds een beetje verder en weer terug en weer verder, maar het ging ‘m niet worden. “Jesus, wat een kutding, dit werkt gewoon niet”, zei ik en haalde de Osci eruit en wilde nog even een half uurtje m’n ogen dichtdoen, want echt geil was ik van het testen ook niet geworden. “Laat mij eens”, zei M. slaperig. “Oh ja, want dan wordt het wel ineens een goed speeltje dacht je?” “Laat me nou”, zei hij. Oh. Zucht. En. Steun.

Deze review had ik ook ‘Hoe M. de Osci redde van z’n ondergang’ kunnen noemen.

Ronde 2 met de Lovense Osci

Ik weet niet hoe het kwam, maar toen M. de Osci vasthield, was het allemaal ineens wél lekker. Misschien omdat ik door het kwartiertje zelf-proberen daarvoor toch wel iets was opgegeild, misschien omdat M. ‘m op de juiste manier vasthield zodat het oscillerende gedeelte tegen m’n G-spot kwam of misschien omdat het altijd veel fijner is als iemand anders je seksspeeltje vasthoudt, maar OMG, dit ding werkt! Dit ding stimuleert je G-spot op een manier die ik nog niet kende en daarvoor krijgen ze een dikke 10 van mij daar bij Lovense! Maar… er zijn ook wat minpuntjes en die kwamen aan het licht toen ik de Osci voor de derde, vierde, vijfde, zesde, etc. keer testte (want ik test toys (bijna) altijd meer dan 1 keer) (en de Osci voelt, als je ’t eenmaal doorhebt, heel goed, dus was het doortesten zeker waard)!

Minpunt 1 van de Osci; I can hear you

Hij maakt behoorlijk wat lawaai. Niet op het zachtste standje (dat zalig is), dan is-ie prima te doen. Maar op de hogere standjes (er is een steady medium, high en ultrahigh) (en 4 patronen) wordt het heel mechanisch allemaal. Ik vind het best storend, maar ook weer niet zo storend dat ik de Osci in totale irritatie van me af werp. De Osci is zo lekker dat ik het geluid voor lief neem.

Dit is ‘m op z’n zachtst.

Minpunt 2 van de Osci: de vorm!

In de handleiding van de Osci staat een niet-kloppende anatomische afbeelding van een doorsnede van een vagina met daarin de Osci. Daarin wordt de Osci helemaal naar achteren geduwd, tegen haar baarmoeder aan, zodat het uiteinde van de Osci nog maar een klein beetje uit haar vagina steekt. Dit past niet. Niet bij mij, niet bij een andere vrouw. Door de soeplepel-vorm van de Osci kun je ‘m maximaal maar zo’n 10 centimeter inbrengen, verwacht ik. Maar… dan zit dat oscillerende dingetje dus tegen je baarmoeder aan (niet lekker). Maar… je G-spot bevindt zich op zo’n 3, 4, 5, nou vooruit, hoogstens 6 centimeter vanaf de ingang van je vagina.

Dit is een afbeelding van lovense osci vibrator anatomie vagina

Je moet de Osci dus helemaal niet volledig inbrengen, maar slechts een klein stukje, om dat oscillerende gedeelte ook tegen je G-spot aan te krijgen (en dit is denk ik waarom ik er in testronde 1 zo’n moeite mee had om m’n G-plek op een handige manier te vinden).

Als je dan dat oscillerende gedeelte tegen je G-spot krijgt, dan houdt het allemaal niet zo lekker meer vast. Zeker als je ook nog de knopjes in wil drukken om ‘m harder of zachter te laten oscilleren. Ik vind het vaak erg lekker om gebeft te worden, terwijl ik ook een speeltje in me heb, maar dat is met de Osci onmogelijk, want het handvat zit in de weg.

Ook is het hierdoor best lastig om nog een ander apparaat tussen de Osci en je klit te manoeuvreren, zoals bijvoorbeeld een Womanizer. Ik kom niet klaar zonder óók clitorale stimulatie, dus ik moet er altijd een ander speeltje (of m’n vingers) bijpakken om tot een orgasme te komen en dat is met de Osci best even passen en meten. Het lukt wel hoor (en hoe!), maar er is nog een minpuntje.

Minpuntje 3 van de Osci: de knopjes

De knopjes druk je heel snel per ongeluk in terwijl je ‘m vasthoudt. Vervelend. Het is eigenlijk 1 knop met 2 uiteinden. Als je de eerste knop 5 seconden indrukt, dan gaat de Osci ‘aan’, maar hij begint nog niet te oscilleren. Dat doet hij pas als je die knop nog een keer indrukt. Met die knop scroll je door de vibratiepatronen. Wil je een standje terug, dan druk je op de andere knop. Helaas kun je niet het gehele menu doorscrollen, dus als je bij standje 8 bent, dan moet je eerst weer naar 7, 6, 5, etc. om bij 1 te komen. Minder.

Dit is een afbeelding van lovense osci g spot vibrator

Minpunt 4 van de Osci: don’t move and don’t come!

Op het moment dat je Osci in en uit beweegt (en die neiging heb ik nogal snel met G-spot vibrators) (en dat moet je dus niet doen met de Osci), dan stopt of hapert de Osci. Het zachtste standje is zalig en opbouwend, maar op het moment dat ik de Osci ook maar iets beweeg of mijn kutspieren aanspan, dan stopt het oscilleren. Het maakt het allemaal wat onvoorspelbaar. Daarom zijn de snellere standjes ‘beter’. En… op het moment dat je klaarkomt en dus je kutspieren helemaal aanspannen, dan stopt de Osci ook (eventjes). Maar… dit vind ik niet heel erg, want…

Ik kom gigantisch hard klaar met die Lovense Osci!

Ik neem alle minpuntjes voor lief (maar neem ze wel mee in m’n score natuurlijk), want als je eenmaal de juiste positie hebt gevonden én ‘m in een lekker standje laat oscilleren tegen je G-spot dan heb je een motherfucker van een stimulerend apparaat in handen. Dit soort stimulatie, in combinatie met clitorale stimulatie (al is het maar een heel klein beetje door m’n vingers) is geweldig! Het is alsof er een vinger tegen je G-spot beweegt en zeker de harde (snellere dus) standjes zijn dusdanig intens dat ik er, zelfs in m’n eentje, spuitend mee klaar kan komen. Woehoe!!!

Dit is een afbeelding van lovense osci vibrator g spot

Je kan de Osci ook bedienen met een App

Heel leuk dat je de Lovense Osci ook kunt bedienen met een App (en dus je smartphone), maar dit is een optie die voor mij totaal overbodig is. Het is al lastig om de Osci in je eentje vast te houden en op de goede plek te houden en dan ook nog je klit te stimuleren. Bedienen met een smartphone maakt het allemaal nog lastiger. Je kan ook zelf oscillerende patroontjes aanmaken met de App, maar de 8 vibratiestandjes die er standaard opzitten zijn (voor mij) divers genoeg.

Conclusie

Misschien is deze Lovense Osci wel het speeltje met de meeste minpunten en toch een dikke voldoende. Het is geen speeltje voor beginners en ook geen speeltje voor vrouwen (of mannen) die geen geduld hebben, want het duurt echt even voordat je optimaal van dit speeltje kunt genieten (maar hé, the journey is the destination toch). Het is een totaal ander gevoel dan een G-spot dildo die je over je G-spot ‘ragt’ of een G-spot vibrator die intens tegen je G-spot trilt. Ik kan het gevoel met niks vergelijken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik de Osci, nu ik weet hoe ik ‘m moet vasthouden en in welk standje, helemaal te gek vind. Aan die minpuntjes kan ik ‘wennen’ al hoop ik wel dat ze bij Lovense werken aan een Osci 2.0!

DE LOVENSE OSCI IS HIER TE KOOP (€ 109,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Uny schreef:

  Wauw haha. Wat een grappig ding. Ik dacht eerst van huh wat is dit, dit gaat m nooit worden. Maar tijdens het lezen werd steeds duidelijker hoe het in elkaar zit haha. Leuke review!

 2. Liner schreef:

  Hier krijg ik het wel echt warm van hoor! Heel interessant. Maar ik heb altijd m’n bedenkingen bij speeltjes die heel veel geluid maken… bedankt voor de leuke review!

  • Luna schreef:

   Ik ga nog een filmpje doen deze week dan kun je ‘m horen (moet morgen eerst m’n haar verven, want 5 centimeter uitgroei en ik ben ijdel) :-)

 3. Marjan schreef:

  Het is maar goed dat jij die Osci nog even goed uitlegt, want ik snapte er inderdaad ook helegaar niets van.
  Had ik al eens gezegd hoe blij ik altijd ben met jouw reviews?
  Niet?

  Liefs!
  Bij deze dan, ik ben zooooooooooo blij met jouw reviews!!!!!

 4. An schreef:

  Mijn interesse is gewekt! Wat nu? Aanschaffen of hopen en wachten op een verbeterde osci 2.0? Dilemma’s, dilemma’s…..

  • An schreef:

   O, en ben benieuwd…heb je hem ook clitoraal geprobeerd? Of werkt dat niet? Lijkt me ook een prettige sensatie.

   • Luna schreef:

    Vond ik niet heel interessant, wel geprobeerd… helemaal lastig vasthouden… op zich als opwarmertje wel geinig hoor… maar G-spot technisch veel fijner!

 5. Alx schreef:

  goeie review! ik had stiekem gehoopt dat hij goed zou zijn. Soort van luchtdruk speeltje voor de g spot, maar dan zonder lucht, ofzo. Deze gaat bovenaan het verlanglijstje, op gedeelde eerste plaats met een paar andere.. Gelukkig wordt “pas” over twee maanden het vakantiegeld gestort..

  • Luna schreef:

   Hij is tof, maar er kan nog wat aan verbeterd worden… misschien komt volgend jaar een 2.0, dan zou ik eerst al die andere gaan aanschaffen ;-)

   • Alx. schreef:

    Meestal is de 2.0 altijd beter. Mischien komen ze nog met een osci rabbit versie met een flexible luchtdrukzuiger voor de clit.

 6. Cynthia schreef:

  Yay, ik wachten op dit review. Lijkt mij nu nog een leuker speeltje :)

 1. 18 maart 2018

  […] probeerde M. die naast me lag terwijl ik de Joymatic Rabbit testte. De vorige keer had hij de Lovense Osci gered van de ondergang, dat ging hem vast nog een keertje lukken, dacht hij. “Nee, maar dit is […]

 2. 1 april 2018

  […] helemaal coherent, want ik hoor mezelf ratelen! Voor een duidelijk verhaal, check m’n review: LOVENSE OSCI – VIBRATOR REVIEW #428! Maar, in short; het is dus een oscillerend seksspeeltje en dat was iets wat mijn G-spot nog niet […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.