VLOG: PMV20-COLLECTIE REVIEW

Van Easytoys.nl kregen Tess (van Tesstesst.nl), Ruud (van Misspoppie.be) en ik alle 3, alle 5 de vibrators uit de PMV20-collectie opgestuurd om te reviewen! Wij zijn alle 3 enorm fan van the looks van deze collectie, maar over the feel en vooral over the sound zijn we helaas iets minder enthousiast. Check onze vlog waarin we jullie over de Tone, de Meta, de Copy, de Vice en de Base vertellen en laat even een reactie achter! Vind ik, vinden we, leuk!

DE PMV20-COLLECTIE IS HIER TE KOOP >>

Update: ik kreeg een appje van de directeur van Easytoys NL
himself! Hij en z’n crew neemt mijn onze op- en aanmerkingen over de PMV20 serieus en er wordt momenteel al gewerkt aan een verbeterde versie van de PMV20-collectie! Deze versie zal in ieder geval een stuk minder hard en heftig zijn qua tril-volume! Ik heb al een filmpje gezien en het klinkt allemaal goed! Ik houd jullie op de hoogte! Ik vind het in ieder geval heel erg tof dat ze wat met de kritiek doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Uiterlijk is ook niet alles hè

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.