LUNA BIJ JAN RIJDT ROND


Afgelopen vrijdag was ik op landelijke televisie, maar ik wilde de uitzending het liefste aan me voorbij laten gaan. Ik heb dan ook niet live gekeken maar gewacht tot J. thuis was van de rugby. Ik was echt heel erg bang dat het interview dat ik 2 weken eerder gaf dusdanig geknipt en geplakt was in de montage dat ik er als een hysterisch wijf uit zou komen. Een hysterisch wijf zonder verstand van zaken. Deze onzekerheid werd mede mogelijk gemaakt door het feit ik tijdens het interview moest vechten tegen de vooroordelen van de presentator (en die van de regisseur) en omdat interview zelf bestond uit suggestieve, stomme vragen als ‘wat vindt je man van je hobby?’ (‘Mijn man weet helemaal niet dat ik dit doe joh, hij mag nooit op zolder komen’). Achteraf valt het item me 100% mee, maar ik kan nog steeds pissig worden als ik ‘Jan’ z’n plastic handschoentjes aan zie trekken. En ik wilde ’t interview ook eigenlijk helemaal niet delen hier, maar J.T. vond dat ik het wel moest doen en heeft ‘mijn stukje’ uit de uitzending geknipt en op Youtube gezet. Dus bij deze!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Josje schreef:

  Jij staat er leuk op Luna! (Die presentator iets minder sympathiek ;)).

 2. Mark schreef:

  Wat een lapswans met stomme vragen die rechtstreeks uit de jaren 1920 lijken te komen. Ik denk dat deze interviewer zichzelf alleen maar voor schut heeft gezet. Jij hebt het keurig gedaan Luna. Wat moet je anders met dat soort vragen.

  Ik vond het niet leuk om naar te kijken… die Jan haalde het bloed ook onder mijn nagels vandaan: “Dit is waar een man mee moet concurreren…”
  Ik dacht ‘Oh god, ik was al bang dat het er “zo eentje” was’. Jammer voor zijn vrouw/vriendin.

  Nogmaals: goed gedaan hoor!

 3. Marjan schreef:

  Het zegt uiteindelijk alles over hem en zijn antieke gedachten… en dan die handschoentjes….. wat een sneue vent zeg. Jij bent gewoon je heerlijke zelf, je zet hem nog even op zijn plek met die handschoentjes…. heel erg goed gedaan Luna!

 4. Laykam schreef:

  Je bent echt een superleuk mens en hij totaal niet!

 5. A! schreef:

  Arme Jan, bang voor goede sex? Hoop dat jij nog heeeeel lang doorgaat met vibrators testen en mensen uitleggen dat je met speeltjes meer plezier hebt in bed, man en vrouw!

 6. Jessica schreef:

  Rare vragen over je privé, hij komt je toch interviewen voor je werk? Lekker ouderwetse opvattingen inderdaad (maar dat komt weer terug geloof ik).
  Ik zou precies hetzelfde reageren!

 7. Sandy schreef:

  Oh wat een kwal.. Maar jij reageerde lekker gevat! Baalde hij zichtbaar van haha, goed gedaan!

 8. Marijke schreef:

  Jij staat er leuk en sympathiek op Luna. Top gedaan! En ach… De leukste mensen zijn een beetje hysterisch. Mijn vriend vindt het geweldig als ik vol lof en plezier over mijn speelgoed vertel!

 9. Tam schreef:

  Wees toch blij dat hij die handschoentjes aanheeft! Wie weet waar zíjn handen geweest zijn, zonder ze daarna te wassen.

 10. ladylove schreef:

  Je staat er goed op hoor Luna! Ik vraag me af wat hij wilde bereiken met zijn domme vragen. Misschien is het wel een heel gefrustreerd ventje die er niet tegen kan dat zijn vriendin of vrouw ook speeltjes gebruikt hahaha

 11. Olove schreef:

  Nou Luna, leuk interview en zit over je voorkomen (na knippen en plakken van het hele interview) maar niet. Je staar er goed op!!

 12. Rin schreef:

  Pfffff! Wat een lapzwans zeg! Die vent is bang dat ie “vieze handjes” krijgt.. En die vraag “wat vind je man van je hobby” mocht er van mij part uit.. Maar voor de rest kei netjes en super leerzaam!
  Ik lees dit blog dingetje sinds vandaag en ik ben nu al zo veel meer dingen slimmer geworden met wat je wel en niet moet kopen!
  Dankje wel dat je dit doet!
  Dat zeg ik denk ik namens alle mensen die je volgen

 13. Tasja schreef:

  Was erg leuk om te zien hoe jij het presenteren! ! Geweldig…ben wel erg benieuwd waar ik die ….fusion waar je zo vol van was
  Die Jan .. tja.. laat maar

 14. Alex schreef:

  Luna, je komt hartstikke leuk over en jij geeft wel leuke, slimme antwoorden op duffe vragen. Helemaal niks om je voor te schamen, dit itempje. Jammer dat Ersin geen leukere vragen wist te bedenken dan de cliché-gaap-vragen.

 15. Vincent schreef:

  En vandaag wordt bekend gemaakt dat het mannetje Jan niet meer rond rijdt. Einde van een interviewer die sensatie leek te zoeken.

 16. Natas schreef:

  Je staat er leuk op!

 17. Esmee schreef:

  Superleuk stuk! Heeft het gezorgd voor meer toestroom op de site?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.