VIBRATOR REVIEW #280: L’AMOUROSE PRISM VII

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: L’Amourose Prism VII
Producent: L’Amourose
Prijs: € 119,90
Materiaal: siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Niet meer te koop…
Verkooppraatje: ‘De Prism VII Rouge Verwarmende Rabbit Vibrator van L’Amourose is een prachtig ontworpen Tarzan Vibrator met een spannende verwarmende functie..’
Is dat ook zo: Hij is AWESOME!
Score: 9.5

l amourose prism vii

Ik mocht van groothandel Rimba iets moois uitkiezen uit hun zeer uitgebreide assortiment. Hoera! Nu had ik mijn ogen en klit al een tijdje gericht op de Prism VII van 1 van mijn nieuwe favoriete merken L’Amourose en… meisjes die vragen worden niet overgeslagen, want de Prism VII kreeg ik ook inderdaad keurig thuis bezorgd. Eerder testte ik al de L’Amourose Rosa Rouge (die stond zelfs op nummer 2 in mijn TOP 10 SEKSSPEELTJES VAN 2015) (en J.T. zette ‘m zelfs op nummer 1 in zijn TOP 5 SEKSSPEELTJES VOOR MANNEN) (lees anders nog een keer mijn review van de L’Amourose Rosa Rouge). Ook deze Prism VII is weer een speeltje waar ik zeer, maar dan ook écht zeer over te spreken ben!

De vormgeving van de Prism VII

Wow! Nogmaals een dikke vette WOW voor de vormgeving van de speeltjes van L’Amourose! Ze zijn mooi, strak, funky én vet sexy! Je hebt van die speeltjes waar je meteen warme gevoelens van krijgt als je ze ziet en dat is, wat mij betreft, bij alle speeltjes van L’Amourose het geval. Ik wil ze allemaal hebben en ook allemaal meteen uitproberen. De onderkant van de Prism VII heeft de voor L’Amourose herkenbare ‘prisma-vormgeving’; dus in elkaar passende driehoekjes en hé, waarschijnlijk komt daar ook de naam Prism vandaan! Er is overigens ook een L’Amourose Prism V, een vibrator die er eigenlijk precies hetzelfde uitziet, maar dan zonder het ‘clitoris-trillertje’ van de Prism VII. De Prism V kost trouwens € 94,90 en de Prism VII (die ik mocht testen € 119,90) en dan hebben we ook nog een Prism VII Rouge en die heeft een verwarmende functie. Die kost € 129,90.

prism v en prism vii

De Prism V is verkrijgbaar in 3 kleuren; lichtblauw, donkerblauw en rood. Leuk, want nu eens een keertje niet de geijkte vibratorkleurtjes roze of paars! Hier houd ik van! De Prism VII is verkrijgbaar in donkerblauw, roze en rood en de Prism VII Rouge is, de naam zegt het al, alleen verkrijgbaar in het diep rood.

De verpakking van de Prism VII

De Prism VII komt in een hardkartonnen doos met kijkvenster. Het oogt chique, mede door de gouden opdruk. In de doos vind je de Prism VII zelf, een USB-snoertje, een erg summiere handleiding, een creditcard-achtig iets waarmee je je L’Amourose-speeltje kunt registreren, zodat je 18 maanden lang garantie krijgt (top) op productiefouten (en deze werkt, want de Rosa Rouge van J.T. was kapot en hij kreeg meteen een nieuwe) en je krijgt (na registratie dus) zelfs een levenslange garantie voor het geval je speeltje na die 18 maanden kapot gaat (dan krijg je 50% korting op een nieuw exemplaar). Ook zit er een heel mooi, maar wel enorm stof-en-haar-aantrekkende fluwelen zakje bij met het logo van L’Amourose.

prism vii package

De L’Amourose Prism VII Rouge heeft dus een verwarmende functie

Het verschil tussen de gewone Prism VII en de Prism VII Rouge is dat die laatste een verwarmende functie heeft. En… een warme vibrator is heel erg fijn! Echt! Ik kan niet precies uitleggen wat het nu zo bijzonder maakt (ja, hij wordt warm, dat is op zichzelf al bijzonder), maar het gebruiken van een vibrator die warmer is dan je eigen lichaam, dat voegt echt iets leuks toe. Iets geils ook wel. Een uniek gevoel dus (ik krijg een heel apart gevoel van binnen). Overigens schijnt zo’n warme vibrator ervoor te zorgen dat er meer bloed richting je vaginawand gaat, wat er weer voor zorgt dat die extra gevoelig is. Of dit precies de reden is dat het zo lekker is? Waarschijnlijk wel. Nu kreeg ik dus de gewone Prism VII opgestuurd om te testen, maar voor die € 10,- meer zou ik dus zeker de Prism VII Rouge aanraden. De verwarmende functie is gewoon te leuk en lekker om voor dat geld te laten liggen.

De knopjes van de Prism VII

Ik ben nogal een fan van het soort knopjes dat Fun Factory gebruikt; verhoogd. Het nadeel van verhoogde (en niet in het design of siliconen) opgenomen knopjes is dat er wel wat vuil en vochtigheid tussen kan gaan zitten. Het voordeel is dat je ze beter kunt vinden, dus voelen, tijdens het gebruik. De Prism VII heeft 3 knopjes die zijn opgenomen in het siliconen (de knopjes liggen dus onder een laag siliconen). Hierdoor is het af en toe even zoeken. Groot probleem? Zeker niet. De knopjes zijn ook goed te bereiken als je ‘m hebt ingebracht (iets wat bij sommige vibrators nog wel eens lastig kan zijn). Wel een ietwat probleem is het feit dat er geen stop-knop op de L’Amourose Prism VII zit, maar… dit bleek uiteindelijk voor mij heel goed uit te pakken (hierover later meer).

IMG_2330

De vorm van de L’Amourose Prism VII

Ik weet niet hoe ze het hebben gedaan, maar ze hebben het gedaan; de vorm van de kop van de Prism VII (dus ook die van de Prism V) is perfect! Het is echt exact dezelfde kop als die van de Rosa Rouge trouwens (en die vond ik ook al zo fijn). Hij heeft een heel klein ribbeltje, waardoor hij op de een of andere manier heel goed op z’n plek blijft zitten. Ik kan het niet anders uitleggen als; hij ‘zuigt’ zich als het ware precies op de goede plek vast (dit hoeft dus overigens niet bij iedere vrouw zo te zijn, al heb ik bij andere toytester precies dezelfde ervaring gelezen) (dat-ie zo goed ‘zit’ dus). En met perfect bedoel ik; perfect voor G-spot stimulatie. Maar dan ook echt perfect!

Check anders m’n filmpje:

Het clitoris-trillertje is nogal klein en dat is een understatement. Ik heb hier bij andere toytesters wat klachten over gelezen; hij raakte hun clitoris dus niet. En nu vonden ze dat over het algemeen niet echt een heel groot probleem, omdat de Prism VII verder gewoon kick ass is qua staafvibrator (maar dan kun je net zo goed de Prism V kopen), maar het clitoristrillertje zit dan wel weer in de weg als je andere dingen wil doen (gebeft worden, vingeren of er een betere clitoristriller tegenaan zetten). Dit gezegd hebbende wil ik melden dat dat kleine fliebeltje het voor mij juist tot een topspeeltje maakt (hierover later meer).

Maar de hamvraag! Hoe trilt de Prism VII?

Ik was ontzettend onder de indruk van de trillingen van de L’Amourose Rosa Rouge en ik hoopte al dat de trillingen van de Prism VII Rouge precies hetzelfde zouden zijn en… dat zijn ze ook! Ik noemde het toen ‘killer-trillingen tegen je G-spot’ en ik blijf bij die mening. Ik heb geen enkel seksspeeltje dat zulke goede en diepe interne trillingen geeft. Ze zijn te vergelijken met de trillingen van de Europe Magic Wand, maar dan dus intern! AWESOME.

prism vii totaal

Maar… dat kleine clitoris-fliebeltje, dat kan dus ook trillen. Althans, dat zou de bedoeling moeten zijn, want ook dat gedeelte heeft een motortje. De Prism VII heeft dus 2 motoren, 1 grote, diepe in de staaf en een kleintje ergens in de buurt van dat fliebeltje. Hij heeft 7 vibratiepatronen en 12 verschillende trilintensiteiten en met die vibratiepatronen trilt dus het clitoristrillertje afzonderlijk van de staaf. Maar… dat clitoristrillertje voel je dus amper. Wat je wél voelt, via dat clitoris-fliebeltje, zijn de trillingen van de staaf. Want die zijn dus zo diep, die voel je overal doorheen. En, omdat de afstand die de trillingen van de staaf af moeten leggen richting dat clitoris-fliebeltje best ver is, zijn de trillingen die je voelt tegen je clitoris dus best minimaal. Maar dat is geen enkel probleem (voor mij) (hierover later meer).

Maar waarom is de Prism VII dan zo briljant?

De trillingen van de staaf zijn dus waaaaaaaanzinnig goed en diep! Je kunt de staaf uiteraard ook tegen je clitoris zetten, dan heb je een vibrator die qua trillingen vergelijkbaar is met een wand vibrator. Maar als je ‘m tegen je G-spot laat trillen, zoals ik ‘m dus ’t liefste gebruik, dan zijn de trillingen die uit dat kleine clitoris-fliebeltje komen nét genoeg om me over ‘het randje’ heen te laten komen. Van vaginale trillingen of andersoortige stimulatie alleen kom ik niet klaar. Ik heb dan vaak maar 1 aaitje, zuchtje, likje nodig om wél een vaginaal/G-spot orgasme te krijgen. En dat is nu precies wat deze L’Amourose Prims VII voor mij doet! Is dat gaaf? Ja, dat is waaaaaaaaaaaanzinnig gaaf.

Kom ik meteen bij het feit dat ik het bij dit speeltje niet erg vind dat er geen stop-knop op zit, want hierdoor kwam ik erachter dat ik het juist ontzettend lekker vind als de Prism VII nog een tijdje door blijft trillen (en hierdoor kan ik m’n orgasme ontzettend lang rekken) (of lang, lang, toch zeker 45 seconden). Als ik klaarkom, dan wil ik helemaal niks meer voelen tegen m’n klit, omdat alles dan te gevoelig is, maar dat is bij de Prism VII niet het geval (HOERA)!

Conclusie

Koop dit ding! Of anders de L’Amourose Prism V (dan zit dat clitoris-ding niet in de weg, mocht je daar over twijfelen). Of nog beter: koop de Prism VII Rouge, met verwarmingsfunctie, want die is waarschijnlijk nog nét een stukje lekkerderder (en die had een 10 gekregen) (deze Prism VII krijgt daarom een 9.5)!

DE L’AMOUROSE PRISM VII (ROUGE) IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Josje schreef:

  Yes, weer een review :) Fijn leesvoer voor op mijn balkon met een avondbriesje!

  Deze klinkt echt te gek Luna, als ik hiervoor besluit te gaan sparen ga ik zeker voor de versie met verwarmfunctie!

 2. Lucia schreef:

  Ik heb zojuist de L’Amourose Prism V gekocht. Ben heel erg benieuwd want heb tot nu toe alleen maar zo’n Tarzan voor deze doeleinde en die gebruik ik eigenlijk nooit want die is natuurlijk helemaal niet zo lekker! Maar je haalde me stiekem over dat ik deze ook als een soort van wandvibrator kan gaan gebruiken. Kortom de vormgeving, kleur en verschillende mogelijkheden van deze vibrator maakte mij wel heel erg hebberig!

 3. Ben schreef:

  ah, het mooiste zou zijn deze, verwarmd maar dan zonder clitfliebeltje. De prism V verwarmd dus :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.