VIBRATOR REVIEW #283: LOVELINE LORAINE

Naam: Loraine
Producent: Loveline
Prijs: € 32,95
Materiaal: TPE
Formaat: 270 mm bij 50 mm (maximaal)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De puntige kop en smalle band om de schacht zijn speciaal ontworpen om het inbrengen makkelijker te maken en de stimulatie te maximaliseren. De clitorisstimulator doet hier zelfs nog een schepje bovenop.’
Is dat ook zo? Dat dit soort vibo’s nog gemaakt wordt is mij een raadsel.
Score: 2

loraine loveline vibrator

Ik wilde dit jaar meer goedkopere seksspeeltjes gaan reviewen en dat lukt wel aardig, dacht ik zo! Ik mocht van het mannetje van Ero-discount.nl weer iets uitzoeken en ik ging deze keer voor de Loraine van het merk Loveline van € 32,95. Er lijken steeds meer goede én betaalbare toys op de markt te komen en dat is fijn voor iedereen! Helaas is de Loraine wel betaalbaar, maar verder word ik er helemaal niet blij van.

Doe maar niet

Ik wil ooit nog een keer een Youtube-filmpje gaan opnemen met op de achtergrond het liedje ‘Een nacht alleen’ van Doe Maar: ‘Sylvia Jeanette Natalie en Fiene / Elsje Treesje Truus Babbette Betsie en Sabine / Greet Magreet Magriet Marie Marije en Angeline / Wies Marjan Marjo Marlyn en kleine Tine.’ Woooooohoooooowooooohoooowooo! En dan dus ondertussen allerlei vibrators laten zien die een vrouwennaam hebben meegekregen, want volgens mij heeft 75% van de vibrators een vrouwennaam! En eigenlijk is dat best raar, want je wil als vrouw liever een man naar binnen schuiven, toch? De lesbiennes daargelaten. Maar goed, deze vibrator heet ‘Loraine’ en ik vind ‘Loraine’ niet echt een sexy naam (en moet steeds aan een quiche Lorraine denken), maar het is wel grappig dat alle vibrators van het merk Loveline met een ‘L’ beginnen, al werden de bedenkers van die namen op een gegeven moment wel een beetje erg overmoedig met ‘Linnzi’ en ‘Livvy’.

De Loraine is plakkerig en stroef

De Loraine wordt geleverd in een simpele, maar prima verpakking. Strak vormgegeven, fris, duidelijk. In het doosje zit de Loraine en zodra ik ‘m vastpak krijg ik een beetje kippenvel. Wat een viezig materiaal om vast te houden zeg. Bah bah. Het is heel plakkerig en nodigt totaal niet uit tot interactie. Er zijn seksspeeltjes die, als ik ze vasthoud, meteen een signaal sturen naar m’n klit (‘jaaaaaa, we gaan beginnen’), maar dat is bij deze Loraine zeker niet het geval. Integendeel. Het plakt, het voelt stroef, het voelt gewoon niet lekker. De Loraine is ook best klein (10 centimeter invoerlente, 3,2 centimeter breed) en ook dat zorgt ervoor dat ik niet spontaan van m’n stoel afglijd als ik eraan denk om ‘m te moeten testen.

loveline vibrator

Nu, met handige draaidop

De Loraine doet het op 2 AAA-batterijen. Dat is sowieso al hopeloos ouderwets, maar die batterijen plaats je door de dop aan de onderkant open te draaien en die dop, die fungeert dan ook meteen als de aan- en uitknop! Dit wordt dan ‘een handige draaidop’ genoemd, maar zo handig zijn dit soort draaidoppen dus helemaal niet en vooral; hoe ouderwets! Door aan de knop te draaien gaat de Loraine dus harder of zachter trillen en heeft dus ook maar 1 steady standje en geen vibratiepatronen. Ik snap wel dat dit soort dingetjes nog verkocht worden hoor. Heus wel. Maar er is zoooooooveel beter op de markt! Paar euro’s meer neerleggen (en soms hoeft dat niet eens) en je hebt een vibrator met vibratiepatronen én betere knopjes én fijner aanvoelend materiaal.

loveline loraine

Nee, dit wordt ‘m niet qua orgasme

De Loraine wordt aangeprezen als ‘zeer stil’, maar dat is dus niet waar. Hij is zeker stiller dan een gemiddelde wand vibrator, maar de Loraine is van het kaliber ‘tandartsboortje’; hoog, snerpend en ieeeeeeeuwww! En de trillingen zelf zijn dus van precies hetzelfde kaliber; hoog, snerpend en nou ja, totaal niet diep dus. Ik heb het echt eventjes geprobeerd, omdat dat nu eenmaal zo hoort als je een vibrator gaat reviewen, maar als ik ‘m na een minuut niet naast het bed had geworpen en m’n Europe Magic Wand erbij had gepakt, dan had ik nu nog liggen hopen op een orgasme. Trillingen ‘van likmevestje’. De uitdrukking ‘van likmevestje’ is trouwens voor het eerst in het Nederlandse schrift aangetroffen in 1896 en werd toen nog geschreven als ‘lik me vessie’. Met ‘vessie’ bedoelden ze ‘vestje’ en dit woord is weer afgeleid van het Franse woord ‘fesse’, dat kont betekent. Oorspronkelijk betekent ‘van likmevestje’ dus zoiets als ‘lik m’n reet’. En dat is precies wat dit voor een vibrator is; een vibrator van ‘lik me reet’. Al was ik van dat laatste waarschijnlijk wél klaargekomen.

DE LOVELINE LORAINE IS HIER TE KOOP (€ 32,95) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tessa schreef:

  Ik ging er tijdens het lezen gewoon zelfs een beetje vies van kijken. Jammer weer! Best moeilijk te vinden nog he, een betaalbare goede sextoy.

 2. Marjan schreef:

  Ooo die draaidop…. dat is inderdaad zo onhandig…. voor je het weet heb je de dop los in je handen en glijden de batterijen zo je bed in……. gedoe enzo….

  Jammer dat in dit geval redelijk goedkoop ook weer niet zo fijn is :-(

 3. Lola schreef:

  Hij ziet er ook echt heel goedkoop uit. Wel punten voor het proberen hoor! Maar inderdaad, je kan (zelfs voor dat geld) zoveel beters vinden. Wat je al zegt, je kan me reet op met die loraine ;)

 4. C.J. schreef:

  Bedankt voor de etomologische(?) uitleg, by far het leukste stukje Die vibo mag de maker in z’n vestje stoppen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.