Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Aiki schreef:

    Aangezien het me nog nooit gelukt is om klaar te komen, heb ik er lang over nagedacht om een ‘hulpstuk’ te kopen. Sinds vorig jaar lees ik je blog en dat heeft me aangezet tot het kopen van deze Tiger G5, maar dan wel in het paars. Ik had de grootte een beetje onderschat, haha. Helaas doet het niet zo veel bij mij en is het me nog steeds niet gelukt om een orgasme te krijgen :(

    • Josje schreef:

      Ik had dat probleem tot vorig jaar ook altijd! Ga voor een wandvibrator en een leuke vibo voor in je poes, beetje fantaseren en het gaat je lukken..! Ik kan ook nog steeds niet van alleen een vibrator klaar komen maar op deze manier lukt het nu altijd, hiep hiep!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.