VLOG: FUN FACTORY VOLTA

De Fun Factory Volta is een seksspeeltje dat ik er tijdens de soloseks niet meer zo snel bij zal pakken. Maar ik hoop dat M. ‘m er wel nog eens (stiekem) bij pakt en me verrast met de afwisselende pijn en fijn die dit speeltje kan geven! Een beetje vreemd, maar wel lekker speeltje! M’n geschreven review vind je hier: VIBRATOR REVIEW #417: FUN FACTORY VOLTA.

DE FUN FACTORY VOLTA IS HIER TE KOOP (€ 109,90) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sandra schreef:

  Weet je…. eigenlijk vind ik jouw 8 niet helemaal terecht. Nu kan je denken “ja, dat is lekker voor je maar ik vind het een 8 en het is mijn site en beoordeling” maar laat het me uitleggen. Als ik je goed begrijp voert de Volta gewoon best slecht uit waar hij voor gemaakt is, de trillingen zijn wel lekker maar de flapjes zijn pijnlijk. Ik neem aan dat het wel de bedoeling is dat het lekker is en niet pijnlijk. Nou blijkt het wel leuk te zijn in een bdsm spel, dus kan je er wel lol aan beleven. Maar….. zo was hij niet bedoeld. Dus, eigenlijk (naar mijn mening dan) heeft het speeltje niet zo goed uitgepakt maar als je van een combinatie van pijn en lekker houdt, dan is hij wel fijn. Snap je dit chaotische verhaal nog? Ik vind namelijk eigenlijk dat ze bij Fun Factory opnieuw achter de ontwerp tafel moeten en moeten zorgen dat de flapjes niet zo pijnlijk moeten zijn.
  Maar goed, ik ben geen speeltjestester en ik heb er eigenlijk ook te weinig verstand van. Ik heb alleen met interesse de review en het filmpje bekeken (leuk filmpje) en dit dacht ik er van. Dusss……
  Even goede vrienden?

  • Luna schreef:

   Hahaha, zeker even goede vrienden hoor! Ik vind het zelf ook heel lastig… soms denk ik ook wel eens; stap van dat puntensysteem af en schrijf gewoon je review… de flapjes zijn overigens niet pijnlijk als je ze ‘een beetje’ laat flapperen… het wordt pas pijnlijk als je alleen de puntjes van de Volta tegen het puntje van je klit laat flapperen… en verder zijn de trillingen wel gewoon goed (dus de zijkant van het speeltje tegen je klit) (of de flappen uitgespreid)… het is gewoon een heel erg lastig product… :-)

   • Sandra schreef:

    Nee!! Niet van je punten af gaan stappen! Die zijn echt heel handig. Het is alleen ook belangrijk om de review te lezen om te kijken waarom iets een 7 (oid) is.
    Een lastig product, dat is het zeker. Ik weet ook niet waarom maar het houdt me bezig, een raar ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.