VLOG FUN FACTORY VOLTA VS VOLITA

Nou… m’n eerste vlog op een nieuwe kamer (verhuisd naar een grotere kamer, met een grotere kast) en met een nieuwe camera (nieuwe iPhone, van een 5 naar de 8+)… dat kan alleen maar voor een heel chaotische vlog zorgen! Check! Voor heldere, duidelijke reviews verwijs ik je met alle liefde naar m’n geschreven teksten: FUN FACTORY VOLITA – VIBRATOR REVIEW #469 en FUN FACTORY VOLTA #417 – VIBRATOR REVIEW!

DE FUN FACTORY VOLTA IS HIER TE KOOP (€ 84,90) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 25 augustus 2018

    […] VOU NimboProducent: VOU / http://www.youandvou.comPrijs: € 99,-Formaat: 21,4 centimeter lang, 4,4 centimeter op z’n breedstBatterijen/oplaadbaar: […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.