TRIO-VLOG: REVIEW LELO SORAYA

 

Ik denk dat ik met niemand zo gezellig en leuk over sextoys kan praten als met Tess (van Tesstesst.nl) en Ruud (van Misspoppie.be)! Ik ken gewoon geen andere vrouwen die net zoveel verstand hebben van sextoys als ik en daarom is het leuk om af en toe samen een lekkere Zoom-roddelmeeting te hebben, of een heerlijk Whatsapp-gesprek over alle klachten die we hebben over een bepaalde toy of merk of juist over welke toy er ontzettend briljant is! En zo af en toe nemen we tegenwoordig zo’n Zoom-meeting op voor jullie! Zodat jullie mee kunnen genieten van ons gesprek! Dit keer hebben we een gesprek over de LELO Soraya Wave! Een nogal dure duo-vibrator die we allemaal kregen van Easytoys.nl! En we houden alle 3 heel veel van Easytoys.nl, maar de LELO Soraya Wave kan ons niet heel erg boeien. En vooral; die prijs!

DE LELO SORAYA WAVE IS HIER TE KOOP (€ 249,-) >>

Ik kan me niet voorstellen dat je na het bekijken van ons vlog de LELO Soraya Wave gaat aanschaffen. Ben je op zoek naar een wél goede, geweldige, megatoffe duo-vibrator? De We-Vibe Nova 2 is te koop voor € 99,-, dus € 150,- goedkoper, ik zal het nog even opschrijven, HONDERDVIJFTIG EURO GOEDKOPER, maar MILJOEN KEER BRILJANTER! Je kan mijn review hier nog een keer nalezen: WE-VIBE NOVA 2 – VIBRATOR REVIEW.

DE WE-VIBE NOVA IS HIER TE KOOP BIJ EASYTOYS.NL (€ 99,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. hoordemerel schreef:

  Uhm Luna? Is het niet vijftig euro goedkoper ipv honderdvijftig?

 2. hoordemerel schreef:

  Echt waar? Wow dan is hij echt duur! Toch, ik lees bij EasyToys dat hij is afgeprijsd van 149,- en nu 99,- kost, vandaar :-) Ik zou hem zo graag eens willen voelen. Maar ja ik zou alle speeltjes wel eens willen voelen, nou, bijna alle speeltjes dan. Veel goeds en ik lees je graag! O en de samenwerking met Tess, Jay en Ruud is super

  • Luna schreef:

   Ooooh, bedoel je zo! Ik bedoel; de We-Vibe Nova 2 is 150 euro goedkoper dan de LELO Soraya Wave en dat is wél een goed speeltje! De We-Vibe zelf is afgesprijsd (tijdelijk) van 150 naar 100 inderdaad! :-)

 3. hoordemerel schreef:

  Ze hebben gelijk. Van masturberen gaan je ogen achteruit. Begrijpend lezen zit er niet meer in. Eerst maar koffie. Ik wil die We-Vibe Nova 2 gewoon te graag waarschijnlijk! Zucht..

 4. Jesse schreef:

  Hoi Luna,

  Tijdje geleden heb ik je een e-mail gestuurd met een graag over een sextoy, helaas heb ik daar geen reactie op gehad, heb je die niet ontvangen of reageer je niet mailtjes? Zou ik natuurlijk ook snappen. Hoor ik van je?

  Groetjes

  Jesse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.