LUNA’S LEZING OVER SEKSSPEELTJES

Hier stond ooit een filmpje van mijn ultrakorte lezing lezing tijdens het Dusk Zwoel Zomer-event, georganiseerd door porna-kanaal Dusk! in Amsterdam! Helaas is dit filmpje (net als alle filmpjes van het Dusk! Youtube-kanaal verwijderd). Ik mocht daar een lezing houden van zo’n 15 minuten en ik had mezelf 100 keer gezegd dat ik vooral rustig moest praten en dat had de verkering trouwens ook 100 keer gezegd, maar ja, voordat ik op het podium ging hoorde ik dat ik dus echt maar 15 minuten had en geen minuut langer en ja, dan gaat mijn ADHD-knopje aan. En het blijft altijd raar om jezelf terug te zien op beeld, maar eigenlijk ben ik best wel tevreden! Note to self: volgende eerst 25 valiumpjes slikken voordat ik een podium op ga.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Martijn schreef:

  Als je mijn professionele mening wil horen: helemaal goed. Vooral niks aan doen!

  • Luna schreef:

   Lief! Ik had alleen nog zoveel meer willen vertellen, maar ja, daar kwam ik thuis pas achter… Gelukkig nog wel heel veel vrouwen gesproken die rondliepen en veel vragen kunnen beantwoorden…

   • Martijn Rosdorff schreef:

    Het is een illusie om te denken dat je compleet kunt zijn in een voordracht. (ik trainde laatst een professor die 45 jaar werk in 10 minuten moest samenvatten, het werd uiteindelijk een fantastische presentatie) Het belangrijkste is hoe duidelijk je over komt. En dat je een soort kernboodschap hebt. Aan beide criteria voldoe jij van nature. Serieus, ga nooit aan de pillen voor een spreekbeurt oid, dat vlakt je af. Je voelt jezelf beter maar je publiek zal je minder waarderen. 1 wijntje mag. :)

    • Luna schreef:

     Haha, dat van die pillen is uiteraard een geintje… en ik drink al 4 maanden niks meer… Dus puur natuur is wat het is! Maar toch voelt het prettiger als ik een lijstje heb waar ik me aan kan houden… Oh nee, als ik me aan het lijstje houd… want ik had dus een prachtig lijstje, maar ik pak een speeltje vast en ik begin heel andere dingen te vertellen… Ah, well, het ging goed en ik had een gezellige jurk aan!

 2. Robin schreef:

  Geweldig gedaan!
  En aan het publiek te horen waren zij ook erg over je te spreken :)

 3. JT schreef:

  Luna, je zou met al die kennis iets moeten doen…. misschien een website ;-)

  hoe was de beurs?

 4. Doris schreef:

  Geen professional hier, maar ook ik zou er niet al te veel aan veranderen. Behalve dan wellicht af en toe even ademhalen :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.