UNBOXING VLOG SEXTOYS EDC INTERNET


Nog meer seksspeeltjes die ik de komende dagen, weken, maanden (neeeeee, geen maanden hoor) moet gaan testen! Moeten, moeten, willen!!! Ik kreeg ze opgestuurd door EDC Internet, het bedrijf achter onder andere Easytoys.nl en www.bdsmstore.nl! Laat even in de comments weten welke jij het liefst zo snel mogelijk gereviewed wil zien!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Niempje schreef:

  Kan me voor stellen dat je tegen de B-10 bombshell op ziet, maar zou hem zelf heel graag reviewen. Ik ben dol op vulling en deze staat ook al een tijd op mijn verlanglijst. Hoop dat je hem mee pakt, sorryy!!!

 2. Andreya schreef:

  De producten uit de fetish lijn van Easytoys zou ik graag als eerste gereviewd willen zien. De doos alleen al ziet er goed uit!

 3. Fred schreef:

  Hoi hoi,

  Mocht je niet aan de schommel toekomen om te reviewen, dan houden wij ons wel aanbevolen..
  Hebben het al eens eerder een review voor je gedaan.. ;)

 4. An schreef:

  Oe, de Tarzan van Heat. Ben erg benieuwd naar speeltjes die warm worden. Nog een reden waarom L’amourose me zo aantrekt.
  En dan die hals-, pols- en enkelboeien, die spreken me ook erg aan

 5. Buuf schreef:

  Jaaa, de schommel!! Dol op slings! Benieuwd of dit praktisch is en een beetje werkt aan die deurpost.

 6. Marjan schreef:

  HaHa… van die dingen waarvan je zegt, als je ze op de site ziet…. Oooh dat lijkt me lekker! En als je ze dan in je handen hebt… je meteen tegen jezelf zegt…. What was I thinking…….

  Toch wens ik je heel veel plezier……. (ik vind de spreidstang heel interessant…. al voldoet een bezemsteel net zo goed)

 7. Linda schreef:

  Zo’n schommel lijkt me al spannend​ sinds die ene aflevering van SATC, maar of ik deze zou proberen, hangend aan een deur….? Mwoa.

  Het was wel leuk om gisteren in een seksshop te staan en aan een vriendin te kunnen vertellen wat ik van jou heb ‘geleerd’.

 8. Joyce schreef:

  Ok, ik ben een soort van je site aan het bij lezen ofzo (Sander zegt dus al maanden dat ik bepaalde dingen écht moet lezen) maar omg! Jij op de BDSM toer? Hoe stoer! Haha. Ik las trouwens ook mijn “op het nachtkastje van” terug en pfft. Wat een verschil met nu :’-)
  Veel plezier met de BDSM stuff! Als je nog tips wilt … ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.