GIVE AWAY: 300 ML NATURE GLIJMIDDEL

giveawayglijmiddel

Ik kreeg een mailtje van mijn nieuwe vrienden van MyTenga.nl: ‘Met plezier lezen we geregeld jouw berichten en reviews van seksspeeltjes. Ook de GUIDE TO GLIJMIDDELEN is een interessant stuk. Wij verkopen al ruim 6 jaar seksspeeltjes en we horen vaak van klanten dat waterbasis glijmiddel of ‘weggeduwd’ wordt door de penis of dat het er aan de onderkant uitloopt. We hebben uit Japan een heel geconcentreerd glijmiddel op waterbasis meegenomen, wat boven onze verwachting ontvangen wordt. We waren er zelf al erg enthousiast over maar hadden de stormloop niet verwacht. Dit Japanse glijmiddel is een stuk dikker, geconcentreerder, gaat langer mee, blablabla, ik kan hier de hele productpagina neerzetten maar… Veel beter is het als jij het zelf eens test!’

Dat leek mij nou ook een heel goed idee en het mannetje van MyTenga.nl (overigens een heel bijzondere seksshop, want hun assortiment bestaat voor 99% uit seksspeeltjes voor mannen!!!) heeft mij een paar flessen gestuurd. Ik ga dit glijmiddel aan een uitgebreide test onderwerpen en het lijkt mij leuk als 3 van mijn lezers of lezeressen me hiermee helpen. Uiteraard niet bij mij in de slaapkamer, maar in die van jezelf! Zeg iets liefs, iets leuks of iets geils (of iets over glijmiddelen, nog leuker) in de reactiemogelijkheid hieronder en aanstaande vrijdag (19 september) geef ik 3 flessen van 300 milliliter weg aan 3 lezers. In ruil daarvoor zou ik het heel lief en fijn vinden als je een korte review over dit glijmiddel zou kunnen schrijven (uiteraard anoniem) (maar hoeft dus niet, mag wel).

Update: een fles glijmiddel is gewonnen door: Marjan, Wim & Jolanda en Liza! Sturen jullie me even jullie adres?? Dan komt de fles zo snel mogelijk naar jullie toe!!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. M schreef:

  Is dit voor gebruik met de Fliphole of de gewone vrouw? ;)

  Anyway voor beide wil ik ze graag testen, dus ja ik ontvang er graag 1 :)

  Grt

 2. Marjan schreef:

  Het ziet er wel heel grappig uit, die Japanse tekens op die fles. Voor hetzelfde zit er bakboter in, of tandpasta :-)

  Ik zou wel willen testen

 3. Wim & Jolanda schreef:

  We lezen elke keer je blog en zijn eigenlijk na een tip van jou , tevreden met Pjur, andere merken op bijvoorbeeld waterbasis zijn vlug “droog”en plakken, dus we willen deze graag uitproberen, natuurlijk volgt er een verslag van.

 4. Ronald schreef:

  Nice! En we zijn wel toe aan iets anders om te proberen, die Durex “massage”-gel is ook niet alles.

 5. Henk schreef:

  Kom in mijn zoektocht naar een nieuw glijmiddel uit op jouw site, en zou deze uiteraard graag willen testen.
  Leuke site met goede reviews trouwens!

 6. Chell schreef:

  Ik test graag! En ik beloof je plechtig ook een review, vind ik leuk namelijk!

 7. Liza schreef:

  Kijk, dat komt nog eens op het juiste moment!!! Ben door de oude voorraad heen en druk in de weer met trainen van nieuwe technieken met nieuwe vent: het zijn behoorlijke marathon-sessies waarbij goed glijmiddel zeer wenselijk is! Win-win situatie dit dus: doe ons zo’n fles en dan zullen wij zorgen voor een glibberende review, wellicht met een leuk, geil gifje erbij ;-) ……..

 8. Aart schreef:

  Zonder wrijving geen glans)-;

 9. Wim & Jolanda schreef:

  Hallo Luna. bedankt voor je echt grote fles, fantastisch glijmiddel, erg weinig van nodig en het plakt niet, wel even in de hand houden voor een beetje warmte. ( Kou kleum )
  Vlekt ook niet in de lakens, dus super spul, we zijn om en een prijs van 16,95 euro voor 300 ML,” daar hoeft je geen pijn voor te lijden”.
  Super actie, groetjes Wim & Jolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.