VLOG: JIMMYJANE ASCEND 4

Ik schreef het al in mijn SEX TOY REVIEW #351: JIMMYJANE ASCEND 4: dit speeltje van JimmyJane is eindelijk een goede én betaalbare toy van dit voorheen ietwat wankele en vage merk! Ik maakte er ook maar even een vlog van, want… soms zegt 1 beeld meer dan 1000 woorden!

DE ASCEND 4 VAN JIMMYJANE IS HIER TE KOOP (49,95) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Barbapappa kon worden wat hij wilde…. dus óók een goed seksspeeltje ;-)
  Ik moet alleen wel toegeven dat ik er nooit over gefantaseerd heb om Barbapappa tussen mijn benen te hebben trillen……

 2. J.T. schreef:

  Kleine correctie…. er zijn al heel veel wand vibratoren die zonder stekker werken. Denk aan de Lelo en de Hitachi. Die zijn alleen dan wel dubbel of driedubbel zo duur…..

 3. dirkie schreef:

  Ik word weer helemaal happy van het kijken naar je meest complete review ooit.
  Het is weer unaniem een belachelijk groot succes :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.