GAST REVIEW: SATISFYER 2 (LUCHTDRUK VIBRATOR)

Het afgelopen jaar zijn er zoveel nieuwe ‘luchtdruk vibrators’ op de markt gekomen, dat het haast onmogelijk is om ze allemaal uit elkaar te houden en om überhaupt verschil tussen de verschillende soorten te voelen. Het zijn allemaal speeltjes die je clitoris een soortement van vacuüm zuigen en je dan door middel van luchtdruk naar een orgasme brengen. Er zijn weinig vrouwen die op deze manier niet klaar zullen komen, al houdt de ene van wat harder ‘gezuig’ en van de ander mag het wat subtieler. Ik kreeg van het bedrijf Satisfyer maar liefst 4 verschillende Satisfyers opgestuurd, allemaal net een beetje anders (ik ga hier nog een keer een overzichtje van maken). Omdat het me leuker leek dat iemand die nog nooit eerder zo’n ‘klitzuiger’ probeerde er eens eentje zou testen gaf ik de Satisfyer 2 aan een vriendin die voor mij weer onderstaande review schreef!

Naam: Satisfyer 2
Producent: Satisfyer
Prijs: € 59,95-
Formaat: 20.5x10x5.3 cm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Materiaal: siliconen + ABS
Waar te koop: www.maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘Met zijn intensieve drukgolven en tintelende trillingen biedt de Satisfyer 2 touch-free stimulatie en maakt het mogelijk om meerdere en intensere orgasmes te ervaren binnen enkele minuten.’
Is dat ook zo: deze gast reviewer gaat ‘m vaker gebruiken
Score: 8/10

satisfyer 2

Luna vroeg mij onlangs de Satisfyer 2 te testen en met mijn ongezouten mening te komen. Ze drukte me de zogenaamde clit-sucker in handen en wenste me veel succes. En nu mag ik mijn ervaring delen met jullie, lezers van Climaximaal.nl.

Vormgeving en verpakking

De verpakking ziet er simpel en netjes uit, zou je niet weten dat het om een sexspeeltje gaat dan zou het zomaar door kunnen gaan voor een oorthermometer of iets in de richting. Het apparaatje zelf voelt ligt en is simpel te bedienen met een aan- en uitknop en een regelaar waarmee je de intensiteit kunt opvoeren. Je hoeft er geen gebruiksaanwijzing op na te slaan, het wijst zich vanzelf. Eenmaal aan begint de Satisfyer 2 heel voorzichtig, je voelt heel subtiel de luchtdruk wat zorgt voor een gevoel alsof er heel zachtjes geblazen wordt. Naarmate je de plustoets indrukt wordt deze luchtdruk steeds verder opgevoerd. Bij hoge gevoeligheid kan ik me zo voorstellen dat de hoogste stand misschien net iets teveel van het goede is. In mijn geval mogen er nog twee versnellingen bij.

satisfyer 2 vibrator

Clit-suck ontmaagding

Sinds enkele jaren ben ik in het bezit van een aantal vibrators. Ze verschillen niet alleen in kleur, maar ook in formaat, dikte en trilintensiteit. Een clit-sucker had ik echter nog nooit geprobeerd en ik kon me er derhalve dan ook geen voorstelling bij maken. In mijn verbeelding zou het apparaatje me een vette befbeurt bezorgen, maar is dat ook zo? Mijn speeltjes gebruik ik voornamelijk tijdens soloseks waarbij ik tevens gebruik maak van mijn onuitputtelijke bron aan fantasie. Kom maar door met die pseudo-befbeurt, ik ben heel benieuwd! En zonder het lezen van enige recensie ben ik aan het experimenteren geslagen, ik had geen voorstelling en wilde me niet laten beïnvloeden. Dus snel naar huis en aan de slag!

10 x testen

Zodra de gelegenheid zich aandiende maakte ik daar gebruik van en testte deze Satisfyer 2 niet één keer maar wel tien keer. Ik kon er na de eerste keer niet echt een mening over vormen. Het gevoel is bijzonder en totaal anders dan het gebruik van een vibrator. Het valt absoluut niet te vergelijken! Ik kom er zeker door klaar en intens ook. Maar zelf mis ik enige vorm van penetratie of vibratie in mijn kutje. Met een clitoraal orgasme op zich is niets mis, toch voelt het voor mij completer als ook mijn binnenste gestimuleerd wordt. Daarnaast vind ik het ietwat saai om de stimulator steeds op dezelfde plek te houden en dat er mijn inziens weinig variatie mogelijk is; het zuigt je klit en dat is het.

satisfyer 2 luchtdruk vibrator

Voelt het als beffen?

Als je zelf de boel genoeg bevochtigd met glijmiddel of speeksel dan komt met een beetje fantasie de Satisfyer 2 in de buurt van een befbeurt. Ik mis echter de afwisseling van tongbewegingen en het zachtjes dan wel harder drukken met het puntje van de tong. Waarmee ik me gelijk afvraag of een dergelijke handeling wel na te bootsen is. Maar het geeft wél een fijn en apart gevoel, je klit zuigt een soort van vacuüm zodra je de zuigmond er tegenaan houdt. En iets er vanaf voel je de koele luchtdruk, wat ook een prikkelend effect geeft. Na het klaarkomen met de clit-sucker blijft mijn clit nog lange tijd groot en gevoelig, wat niet altijd even prettig is. Maar binnen 5 minuten klaarkomen lukt me met deze befsimulator prima.

En? Wat is mijn conclusie?

Of ik de Satisfyer 2 vaker ga gebruiken? Jazeker, maar dan wel in combinatie met een vibrator of dildo. Als enige stimulatie vind ik zo’n clit-sucker toch wat saai. Ik ga graag voor het volledige gevoel en ervaar een overall orgasme uiteindelijk als bevredigender. Het is een apparaatje wat ik in tegenstelling tot mijn vibrators, niet zo snel met mijn partner zal gebruiken. Toch zie ik het zeker als een aanvulling op mijn huidige speeltjes, dus de toekomst zal leren hoe vaak ik de Satisfyer 2 erbij zal pakken. Jammer vind ik dat de clit-sucker op AA batterijen werkt en niet oplaadbaar is middels een USB. Het geluid valt me alles mee, niet veel harder dan de gemiddelde vibrator en daarmee voor mij dus ook niet storend.

DE SATISFYER 2 IS HIER TE KOOP (€ 59,95) >>

Thanks voor deze review! Kus! Kus! Het voornaamste verschil tussen de Satisfyer 2 en de anderen Satisfyers is het feit dat deze op batterijen werkt en daardoor ook een stuk goedkoper is. En, ondanks het feit dat-ie het op batterijen doet is-ie wel waterproof trouwens.

satisfyer 2 vibo

Ook het kapje verschilt per Satisfyer en het koele is; je kunt pakketjes kopen met daarin 5 opzetstukjes (handig als je de Satisfyer wil uitlenen) (en je hoeft sowieso alleen maar het kapje schoon te maken) (of je flikkert het kapje weg na gebruik en pakt een nieuwe, dan hoef je nooit iets schoon te maken). Die verschillende opzetstukjes koop je: HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.