SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT – SEX TOY REVIEW #407

Naam: Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Producent: Satisfyer
Prijs: € 69,95
Formaat: 22 centimeter x 3,2 centimeter
Gewicht: 330 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Ga voor een hele nieuwe ervaring met deze unieke G-spot vibrator van Satisfyer! De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit combineert G-spot stimulatie door vibraties met clitoris stimulatie door luchtdruk.’
Is dat ook zo: Zeker een unieke ervaring!
Score: 5

Dit is een afbeelding van satisfyer pro g spot rabbit

Ik kreeg dus een doosje vol leuks en lekkers opgestuurd door de lieve mensen van Satisfyer! Ik besprak al eerder de Satisfyer Pro Plus Vibration (VIBRATOR REVIEW #406: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION) (en daar ben ik zeer over te spreken), maar van alles in die lekkere doos uit Duitsland was ik misschien nog wel het meest benieuwd naar de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit! Een seksspeeltje dat G-spot stimulatie (vibratie) combineert met clitorale luchtdrukstimulatie. Deze combinatie klonk (en klinkt mij trouwens nog steeds) als heaven on earth voor mij!

Ik weet niet hoe vaak ik het gedacht heb, maar waarschijnlijk vaak. Heel vaak. Hoe gaaf zou het zijn als er een speeltje is dat de luchtdruk-stimulatie van een Womanizer combineert met de G-spot-stimulatie van een goede G-spot vibrator, zoals bijvoorbeeld de Big Boss van Fun Factory? Dat zou heel gaaf zijn! En hoewel ik niet verwachtte dat de eerste poging tot zo’n speeltje ook meteen een 10 punten-speeltje zou zijn, ben ik toch best wel teleurgesteld in deze eerste poging van Satisfyer. Ze verdienen absoluut punten (5 om precies te zijn) voor het überhaupt proberen om zo’n speeltje te maken (en het daarmee geluisterd hebben naar hun publiek), maar toch… ik had hier zoveel meer van verwacht.

Verpakking, look and feel van de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Toch maar even het standaard verhaaltje; de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit zit in een prima, basic verpakking. Hij is gemaakt van siliconen (of eigenlijk omhuld met siliconen) en volledig waterproof. Hij is oplaadbaar via een magneetje en een USB-snoertje en alleen verkrijgbaar in het wit! De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit ziet er mooi uit. Sexy ook. En toen ik ‘m voor het eerst uit de verpakking haalde was ik over the moon! Ooooh, dit kon nog wel eens wat worden! Dit was m’n nieuwe favoriete speeltje! En ik rende in m’n enthousiasme meteen naar M. om dit speeltje te laten zien! “Kijk! Kijk! Kijk! Ze hebben eindelijk een speeltje gemaakt met luchtdruk en een vibrator eraan!” Nu boeide het M. niet met wat voor een nieuw speeltje ik stond te zwaaien, maar met mijn enthousiasme kon hij wel wat. “Zullen we ‘m meteen maar even testen?”, vroeg hij.

Dit is een afbeelding van dmblhpcx0ae1b p

De eerste testronde

Normaal gesproken test ik alle speeltjes eerst in m’n eentje. Zodat ik eerst even goed kan kijken en voelen waar alle knopjes zitten en of er dingen zijn waar ik op moet letten. En ik test de speeltjes ook eerst ‘droog’, dus gewoon achter m’n pc. Maar ik had zoveel verwachtingen van deze Satisfyer dat ik ‘m meteen samen met M. heb getest. Hoppa, meteen zonder voorbereiding erin met dat ding. Vergeet voorspel, een flinke lik glijmiddel geldt soms ook als voorspel! Was geen succes. Ik kon de knopjes niet vinden, ik kreeg het tuutje niet op m’n klit, het was allemaal teveel gedoe en het zat niet lekker. “Je leidt me af”, zei ik tegen M., “ik kan me niet concentreren zo met jou erbij. Ik test ‘m wel in m’n eentje morgen, want ik kan me echt niet voorstellen dat dit een slecht speeltje is.” Maar ik heb deze Satisfyer Pro G-Spot Rabbit inmiddels meerdere keren in m’n eentje geprobeerd en m’n conclusie; dit is een slecht speeltje. HUIL.

Ja, nee, dit gaat dus nooit passen

Ik kan hier nu wel een heel uitgebreide review schrijven over dat de trillingen van deze Satisfyer Pro G-Spot Rabbit eigenlijk heel goed zijn en dat de luchtdruk-stimulatie van Satisfyer-producten altijd ook heel prima zijn, maar ja, als het je gewoon niet lukt om dat tuutje op je klit te krijgen terwijl die staaf in je kutje zit en tegen je G-spot trilt, dan kun je net zo goed stoppen met de review en schrijven; laat maar lekker zitten met je gecombineerde speeltje! Koop ‘m niet, behalve als jij een heel bijzonder kutje hebt, met een klit die niet naar boven gericht is, maar een klit die zich ergens ter hoogte van je pisgaatje bevindt en dan richting je vaginaopening wijst. Zoiets dan.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro g spot rabbit vibrator

Ik weet niet wat ze bij Satisfyer dachten van de vrouwelijke anatomie toen ze deze Satisfyer Pro G-Spot Rabbit maakten, maar ik kan me echt niet voorstellen dat er vrouwen zijn bij wie dit speeltje ‘goed zit’. Dit is eigenlijk bij alle duo-vibratoren (rabbits dus) al een probleem (om dus zowel je G-spot tegelijkertijd met je klit te raken), maar bij deze Satisfyer is dat helemaal luid en duidelijk.

Niet liegen, hij paste soms wél

Het clitorale luchtdruk-stimulatie-dingetje zit vast aan het handvat en is niet buigbaar. De staaf is wél buigbaar. Het lukte mij in een bepaalde houding (ietwat zittend tegen de muur) en met wat kracht af en toe wél om het handvat richting mezelf te trekken en zo het luchtdruk-stimulatie-dingetje op m’n klit te krijgen terwijl de staaf ook tegen m’n G-spot trilde. Toegeven; dit gevoel is de bedoeling! Dit is fijn! Dit is lekker! Maar! Bij de minste beweging (en ik wil duo-vibratoren vaak in en uit me bewegen, want dat is prettig over m’n G-spot) gaat dat klit-ding weer van je klit af en dan kun je weer helemaal opnieuw beginnen met het vinden van de juiste positie. GEEN ZIN IN!

Dit is een afbeelding van satisfyer rabbit vibrator

Overigens; de staaf trilt echt wel goed en die trillingen, die worden ook best goed doorgegeven aan het clitorale armpje. Toen ik me niet meer bezig hield met het manoeuvreren van het zuigtuutje op m’n klit en ‘gewoon eventjes’ genoot van de trillingen alleen, was dat best lekker. Maar ja, daar koop je geen gecombineerd speeltje voor, toch?

Conclusie

Wat een teleurstelling. Wat een enorme teleurstelling. In potentie is dit een heel goed speeltje, alleen werkt het gewoon niet in de praktijk. Als de Satisfyer Pro G-spot Rabbit een momentje wél helemaal goed op z’n plek zit, dan is het ook echt alles waar ik van kon dromen, maar helaas duurt dat momentje steeds maar heel kort. Ik geef dit speeltje toch nog 5 punten, puur voor het proberen (en hopelijk volgende keer beter)! Ik houd het voorlopig bij een Womanizer in combinatie met de Njoy Pure Wand of m’n Fun Factory Stronic G als ik graag gelijktijdige en intense clitorale en G-spot-stimulatie wil.

DE SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. An schreef:

  Ik vraag me wel eens af….worden sexspeeltjes niet uitvoerig getest vóór ze op de markt komen? Iedere fabrikant moet er dan toch gelijk achterkomen dat het niet werkt?

  • Luna schreef:

   Ja, dat vraag ik me ook regelmatig af… dit speeltje past echt met geen mogelijkheid… er zullen vast vrouwen zijn waar hij perfect bij past, maar dat zullen er niet veel zijn… heel jammer, want het idee is goed en leuk!

 2. Uny schreef:

  Ja idd precies mijn probleem ook met de gspot rabbit van satisfyer.. geldt ook voor de couples toy.. wat dachten ze wel niet? Dat dat bij iedereen zou passen ofsow

 3. Uny schreef:

  Tenzij ze dat zuig flexibel kunnen maken, zal dit voor maar 10 procent van de vrouwen werken, misschien wel.minder. hij ziet er wel echt super mooi uit maar nee ik kan er niks mee

 4. Cynthia schreef:

  Ik heb het online gezien en ik wou het direct kopen, maar ik was aan het wachten op je review en ik ben blij dat ik da heb gedaan. Hopelijk komt er een goed speeltje op de markt waar je van beide kan genieten

 5. Bibi von Satisfyer schreef:

  Hi,
  i really like reading your blog, even if i don´t understand everything. But Google Translator helps a lot ;-)
  The G-Spot Rabbit fits me weill and is one of my favorite toys. I totally love the double pleasure and my friend likes to watch me using this nasty thing.
  Sorry to read that the Rabbit does not fit you. Maybe you are too big?

 1. 31 januari 2018

  […] Dus toen ik een paar weken terug een doosje kreeg met daarin de Satisfyer Pro Plus Vibrations (SEX TOY REVIEW #407: SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT), de Satisfyer Pro Plus Vibration (VIBRATOR REVIEW #406: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION) én de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.