WAND VIBRATOR REVIEW #323: MY MAGIC WAND

Naam: My Magic Wand
Producent: EDC Internet B.V.
Prijs: € 99,95
Formaat: 32 x 5,8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: via stopcontact
Materiaal: siliconen kop, ABS handvat
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Deze zeer krachtige wand vibrator is uitgerust met een krachtige motor die 6 verschillende vibratie standen levert.’
Is dat ook zo: Ik word een beetje bang van de My Magic Wand
Score: 7

Of ik de My Magic Wand wilde testen, vroeg het mannetje van Easytoys.com! Maar natuurlijk wil ik dat! Ik wil in principe alles wel testen en een nieuwe wand vibrator? Kom maar op! Al is het moeilijk om mijn favoriete wand vibrators (de Europe Magic Wand en de DOXY staan op een gezamenlijke eerste plek) van de kroon te stoten.

De My Magic Wand komt in een lekkere, simpele kartonnen verpakking. Binnenin vind je de wand vibrator in een plastic ‘vorm’ en daarbij een instructieboekje. Op zich lees ik die instructieboekjes nooit (ik druk altijd gewoon maar random op wat knopjes), maar ik voelde de behoefte om dit een keertje wel te doen! Eigenlijk staat er niets bijzonders in, maar de veiligheidsinstructie ‘haal My Magic Wand altijd uit het stopcontact na gebruik’ ga ik wel ter harte nemen. En dan niet alleen voor de My Magic Wand, maar eigenlijk vooral voor m’n Europe Magic Wand, want die zit volgens mij al 3 jaar permanent in het stopcontact (zonder problemen, dat dan weer wel). Een andere ’tip’ uit het instructieboekje; ‘Masseer hetzelfde gebied niet langer dan 3 minuten.’ Hmmm… nu kom ik over het algemeen wel klaar binnen die 3 minuten, maar ik denk dat dit niet voor iedere vrouw geldt. Langer dan 3 minuten je clitoris en schaamlippen stimuleren met een wand vibrator kan overigens best; je zal daarna misschien wat numb voelen, maar dat gevoel trekt vanzelf weg. De My Magic Wand is overigens verkrijgbaar in 4 kleuren; paars, roze, blauw en turquoise. Ik kreeg de paarse.

De My Magic Wand vs. Europe Magic Wand vs. DOXY

Ja, als je met een wand vibrator op de markt komt die er bijna hetzelfde uitziet als de Europe Magic Wand, dan kun je verwachten dat je vergeleken wordt met die Europe Magic Wand. En ik vergelijk de My Magic Wand ook maar meteen met de DOXY, dan hebben we dat ook gehad. De Europe Magic Wand ligt altijd standaard op het bureau in m’n kantoor en de DOXY Die Cast ligt bij m’n bed; gewoon voor het geval je maar eens zin zou krijgen in een snel orgasme. Ik ben dus nogal fan van deze 2 wand vibratoren en kan ze dan ook goed met de My Magic Wand vergelijken.\

Zoals gezegd; de My Magic Wand lijkt vooral enorm op de Europe Magic Wand; praktisch hetzelfde formaat, zelfde vorm, zelfde flexibele kop, zelfde materiaal van die kop (als is de My Magic Wand is grover) en zelfde positionering van de knopjes. De My Magic Wand weeg 710 gram en de Europe Magic Wand 670 gram en de Europe Magic Wand heeft een snoer van 236 centimeter en de My Magic Wand 350 centimeter (en dat is nogal een verschil). Persoonlijk houd ik meer van de looks van de DOXY (en zeker die van de DOXY Die Cast), maar dat is dus, jawel, persoonlijk. De My Magic Wand en de Europe Magic Wand hebben een wat klinische uitstraling (en lijken daarmee erg op hun ‘rolmodel’ de Hitachi). De DOXY Die Cast weeg overigens 830 gram (dus zwaarder) (maar wel geil zwaar).

De knopjes van de My Magic Wand

De My Magic Wand heeft 3 knopjes, die eigenlijk alleen visueel van elkaar te onderscheiden zijn. Het zijn dus geen ‘verhoogde’ knopjes, maar 3 echt platte knopjes achter elkaar. Er is een +-knopje, een –knopje en een aan-uit-knopje! Vooral dat laatste is erg fijn (en vaak ook nodig, want soms kom je zo heftig klaar en wil je niks meer tegen je klit voelen (dan haal je de vibrator er dus meteen vanaf), maar soms wil je ook helemaal niks meer horen (ik dus). Dus hoera voor de aan- en uitknop (die heeft de Europe Magic Wand bijvoorbeeld niet), maar het feit dat de knopjes van de My Magic Wand niet te voelen zijn en echt alleen te zien is irritant, heel irritant. Zo moet je dus of de vibrator van je klit afhalen om te kijken op welk knopje je gaat drukken óf je moet gewoon maar wat proberen, met het risico dat je ‘m dus uitdrukt of dat je ineens naar een standje gaat dat je niet wilde. Welke optie je ook kiest; je raakt even uit je ‘ritme’. En dat is irritant. Nu is het knoppensysteem van de Europe Magic Wand ook niet echt optimaal trouwens. Maar de DOXY heeft daarentegen heerlijke grote knoppen én een aan-uit-knop! Op dit punt verliest de My Magic Wand dus magistraal van de DOXY. Maar dan echt.

De trillingen van de My Magic Wand

De My Magic Wand heeft 6 trilstandjes; 3 steady en 3 vibratiepatronen! En dat-ie, naast de steady trillingen, ook 3 vibratiepatronen heeft is zeer lovenswaardig te noemen! Dit is namelijk echt iets wat ik mis bij de Europe Magic Wand en de DOXY. Nu zijn er zeker wel wand vibrators die wél een paar vibratiepatronen hebben (de LELO Smart Wand Large en de Sway Vibes Wand Vibrator bijvoorbeeld), maar ik heb nog geen enkele wand vibrator met de power van een Europe Magic Wand (dan heb ik het dus over wand vibratoren die je in het stopcontact moet doen) gevonden.

Standje 1 van de My Magic Wand is top en eigenlijk 100% vergelijkbaar met standje 1 van de Europe Magic Wand en de DOXY. Dit is overigens ook het standje van de EMW (en DOXY) die ik het meest gebruik. Soms kan ik standje 2 ook nog aan (en vind ik het lekker) en als het me echt niet lukt om klaar te komen op standje 1 of 2 (gebeurt haast nooit), dan kan een standje 3 nodig zijn, maar die vind ik normaal gesproken veel te heftig. Ook standje 4, 5 en 6 van de EMW. De DOXY is overigens ’traploos instelbaar’, maar eigenlijk komt dat erop neer dat er ook zo’n 6 verschillende intensiteiten te voelen zijn (althans, ik kan er echt niet meer voelen).

Okay, so far so good voor de My Magic Wand eigenlijk dus, maar het gaat (voor mij) mis bij standje 2, want HOLY FUCK, wat een agressie ineens! Hij begon zo lekker loom diep te trillen op standje 1, maar standje 2 is meteen BAM, full blown KEIHARD trillen. Het verschil tussen standje 1 en standje 2 is voor mij te groot, als in; te heftig, te hard, niet lekker. Vergelijkbaar met standje 6 van de Europe Magic Wand. Voor mij dus niet te doen. Standje 3 van de My Magic Wand voelt overigens bijna precies hetzelfde aan als standje 2. Net zo niet te doen dus. Jammer. Vooral voor mij. Vrouwen die wél houden van hard en dan ook héél hard kunnen waarschijnlijk wél plezier hebben met standje 2 (en dus ook 3), maar van mij had het allemaal wel wat subtieler gemogen.

Maar dan! De 3 vibratiepatronen van de My Magic Wand! Hier had ik me eigenlijk nog het meeste op verheugd, maar ook hier maakte een lichte teleurstelling zich van mij meester. De vibratiepatronen gaan dus, logisch ook, in een ritme tussen op z’n zachtst en op z’n hardst. En dat op z’n hardst is voor mij gewoon dus té hard en té heftig.

Conclusie

De My Magic Wand krijgt van mij toch een 7, want ik denk dat er veel vrouwen zullen zijn die wél van wat MEGAPOWERRRRR houden en daardoor erg zullen gaan genieten van de vibratiepatronen. Voor mij is het allemaal net iets (understatement) teveel van het goede en vooral de knopjes zijn een bummer.

DE MY MAGIC WAND IS HIER TE KOOP (€ 99,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Jammer eigenlijk… in theorie lijkt het een lekkere aanvulling, maar in de praktijk is het net weer jammer. Die vibratiepatronen zou ik ook wel graag willen op mijn EMW… maar als ik jouw review lees, dan heeft de My Magic Wand geen hele fijne … nou ja dan maar zonder….

  Xx

 2. geert schreef:

  kei goed hoor, wij hebben er ook een en werkt fantastisch, aanrader.

 3. Noor schreef:

  Vind t een mooi ding, maar die kabel lijkt me wat minder… Zo onhandig.

 4. Noor schreef:

  Ah te snel gereageerd zie ik, hij werkt ook op batterijen?

 5. Guido schreef:

  Een gevalletje van: deze dan maar niet, dus. Er is niets zo aangenaam als geïnformeerd speeltjes kopen (of niet kopen)!

 6. Jeroen schreef:

  nou ja, power EN patroontjes heeft de Magic Wand Wireless (van “Hitachi” zeg maar) ook, en die is ook nog eens draadloos EN hij doet het zonder omvormer in een NL stopcontact….. dus ik zou deze maar gaan importeren Luna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.