LUNA GEEFT WEG: BDSM-STARTERSPAKKET T.W.V. 79 EURO

Dit is een afbeelding van silent night
Het is weer tijd voor een give away!!! Of eigenlijk is het de hoogste tijd om mijn kantoor hier eens op te ruimen (voor de zoveelste keer)! Vorig jaar kreeg ik van Easytoys.nl de Silent Night-adventskalender en ik vond (en vind) ‘m supergaaf (m’n review: SEXTOY REVIEW #394: SILENT NIGHT XXL ADVENTSKALENDER!!! Echt! En ik had grootste plannen om ‘m ook echt te gaan gebruiken in de maand december, ook al heb ik bijna alle producten die in de dit pretpakket zitten al. Is er nooit van gekomen en de doos staart me al weken aan. Zo zonde! En nu kan alles wel houden en er af en toe naar kijken, maar hebzucht is 1 van de 7 hoofdzonden en je mag er maar eentje hebben (en dan kies ik uiteraard voor lust). Dus! Ik geef de doos weg, omdat ik er liever 1 van jullie blij mee maak! Ik heb alle producten uit de doos gehaald en in een wat compacter doosje gedaan, anders wordt het zo’n gedoe met verzenden (okay, ik heb 2 dingen gehouden) (en het flesje met anaal-relax-spray weggegooid, want gevaarlijk)! Dus… wil jij een BDSM-start-pakket winnen, laat dan even een reactie achter! In de doos vind je echt heel veel leuke dingetjes op BDSM-gebied (Wartenberg-wieltje, zweepje, blinddoek, handboeien, veertje, buttplugje, etc.)! Echt LEUK voor beginners! Ik maak aanstaande zondag, 4 februari 20:00, de winnaar bekend!

Update: Ik hou van jullie ALLLLLLLEMAAL, maar de winnaar van dit pakket is J.! Ik heb haar inmiddels gemaild… maar… hou allemaal m’n site de komende dagen goed in de gaten, want… ik ga een Valentijnspakket weggeven! JA! ECHT!

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. John schreef:

  Ik zou deze graag willen omdat……… Ach waarom doe ik ook weer mee voor de 100e keer? Win nooit wat :-(

 2. Lisette schreef:

  Jaaaa deze zou ik heel graag willen! Met mijn nieuwe vriend zou ik dit heel graag uit willen proberen :D

 3. DibbesD schreef:

  Jaaaaaaa!!! Mijn man en ik zijn binnenkort 13 jaar bij elkaar en met deze doos kunnen we dat feit lekker vieren! Ik zie t al helemaal voor me…… A dirty mind is a joy 4ever.

 4. Laykam schreef:

  Whaha toch stiekem 2 dingen gehouden :P mooi voor de collectie. Gave actie weer! Ik wens de lucky winners much fun!

 5. J. schreef:

  Oh wauwwwwww deze zou ik zo graag winnen! Ik ben in februari anderhalf jaar samen met mijn vriendje <3 en we zijn allebei geïntrigeerd door powerplay. Laatst had hij me vastgebonden aan het bed met een paar sokken, maar de handboeien in het pakket lijken me wel een stukje handiger haha. En ik vind een zweepje ook wel heel spannend! Superleuk om dit pakket te winnen!!!

 6. Coco schreef:

  Ja!!! Ook ik zou dit heel graag willen winnen. Had het bijna al zelf gekocht maar toch maar niet gedaan want geld enzo. Maar het ziet er zo leuk en mooi uit! Leuke aanwinst lijkt me voor een paar ultieme verwen weken.

 7. Anna schreef:

  Oooh een beginnerspakket op BDSM-gebied is perfect voor een beginnerBDSM-er zoals ik! Ik ben alleen momenteel zo single als een magnetronmaaltijd, dus wellicht is iemand anders er sneller blij mee (al zou ik eigenlijk wel kans willen maken op de buttplug en is het pakket sowieso leuk omdat ik vast niet mijn hele leven alleen blijf.. haha)

 8. Katja schreef:

  Super leuk! Ik had hem al gezien, maar vond hem toen te duur. Zou een geweldig verjaardagscadeau zijn, omdat ik 2 februari jarig ben

 9. P schreef:

  Oh wat leuk een weg geef actie :)
  We lezen al een tijdje mee maar hebben eigenlijk nog nooit ergens op gereageerd.

  Deze zou ik graag eens willen proberen op ons nieuwe bed terwijl ik lig vast gebonden en mijn man de diverse speeltjes uit probeert.
  We hebben er al een aantal om mee te beginnen maar zweepjes winden me eigenlijk best op en heb ik nog nooit geprobeerd.

 10. KaGo schreef:

  Bijna Valentijn, ideaal om wat grenzen te verleggen. Maak ons maar gelukkig met je cadeautjes :D

 11. Doris schreef:

  Oh, ja, graag. Dan kan ik eens verder onderzoeken of ik BDSM ‘aan den lijve’ even spannend vind als in gedachten of op film.

 12. Edwin schreef:

  Ohh gaaf Valentijns cadeau zeg !!
  Ook wij willen eens wat grenzen verleggen en BDSM uitproberen Hopelijk worden we er net zo enthousiast als jij over en dan komt zo´n starterskit zeker goed van pas. :)
  PS : Ga jij volgende week nog naar de fifty shades freed film, moet je wel op tijd kaarten bestellen dit keer ;)

 13. Ron schreef:

  Ik wil best weer samen met mijn vrouw een stap je verder willen gaan.
  Het lijkt ons ontzettend spannend.
  Mvg ron

 14. Joeri Ackermans schreef:

  Al sinds 1995 samen met mijn ventje en sm staat nog steeds op onze bucket list. Laatst deze advent kalender als cadeau gekocht voor bevriend koppel, maar het budget kon geen 2de “trekken”. Misschien halen we hem op deze manier toch nog in huis?

 15. Riny schreef:

  Lijkt mij heel erg leuk om uit te gaan proberen….

 16. R schreef:

  Kwam weer eens op je site omdat ik een nieuwe vibrator wil en zag dit! Leuk, ik doe mee :D

 17. Gertje schreef:

  Leuk om ons liefdesleven een boost te geven ,weer wat anders dus wie weet
  By the was goeie site

 18. Tara schreef:

  Heul graag! Tijd voor weer wat spanning in onze relatie, BDSM staat hoog op mijn lijstje…. starterspakket bekeken maar wat prijzig voor ons. Dus graag dit pakketje als test… nu al zin in!

 19. Els schreef:

  Mmmm lekkere spanning in de slaapkamer brengen, love it!

 20. Iris schreef:

  Super! Lust is ook 1 van mijn hoofdzonden ;-)

 21. CE schreef:

  Whohoooooo! Ik heb een 50shades vriendje en die gaat hier heeeeeeeel blij van worden-en ik nog blijer

 22. Mike schreef:

  Een nieuwe wending in onze bedavonturen… Altijd welkom, leuk.

 23. Robert schreef:

  Ik ga binnenkort voor t eerst kennismaken met m’n schoonmoeder en ik kan toch niet met lege handen binnenkomen??

  • Julia schreef:

   Nou Robert, hoe durf je!

   Die arme schoonmoeder… Wacht al de hele week vol spanning op haar nieuwe schoonzoon. Komt ie aan met een bdsm STARTERSpakketje!!

   Pas maar op dat ze niet haar echte zweep tevoorschijn haalt en je er van langs geeft :O

   Tenzij dat de bedoeling is natuurlijk. Je zal niet de eerste zijn die de voorkeur geeft aan de moeder boven de dochter….

 24. Ro schreef:

  Hela, Ik wil graag ook meedoen voor het sm pakket

 25. LR schreef:

  Leuke Give-away! Als trouwe volger (inmiddels 2 jaar) en omdat ik het nodig vindt, verdien ik dit pakket om het een beetje spannender te maken!

 26. gj schreef:

  nou iets krijgen is altijd leuk. net behoed voor de aankoop van Satisfyer Pro 4 Couples

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.