B-VIBE SNUG PLUG 1 – BUTTPLUG REVIEW #412

Naam: B-Vibe Snug Plug 1
Producent: B-Vibe
Prijs: € 44,90
Formaat: 9,5 centimeter x 4,1 centimter
Gewicht: 103 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Snug Plug 1 van B-Vibe is een zeer comfortabele siliconen anale plug met een gewicht dat speciaal ontworpen is om een sensueel en vol gevoel te geven.’
Is dat ook zo: Sensueel? Misschien. Vol? Nee.
Score: 8

Dit is een afbeelding van snug plug 1 b vibe

Herinner je je mijn review nog van de B-Vibe Snug Plug 4? Die review van die veel te grote buttplug die ik besteld had en die ik dus niet kon reviewen, want dus echt veel en veel te groot voor mij (lees: SEX TOY REVIEW #403: B-VIBE SNUG PLUG 4)? Nou, die buttpluggen van B-Vibe hebben ze dus ook in formaatje 1, 2 en 3! En toen ik die een paar weken geleden in de winkel zag liggen koos ik, heel bescheiden, voor de Snug Plug 1 van B-Vibe.

Bij de Snug Plug 4 van B-Vibe had ik zoiets van; this is never going to happen. Veel en veel te groot. Bij de Snug Plug 1 heb ik zoiets van; aaaaah gossie, wat schattig! Wat lief! En hoewel ik een periode echt anti-anaal ben geweest en ik er weer even ‘in’ moest komen, vraag ik me af of ‘lief’ nu nog wel het woord is dat ik wil gebruiken voor een buttplug.

Dit is een afbeelding van snug plug 1 buttplug

De verpakking van de Snug Plug 1

Dikke complimenten voor het merk B-Vibe. Ze zijn pas kort op de markt, maar hebben wat mij betreft al een permanent plekje in mijn hart en een permanent plekje in de schappen van seksshops verdiend. De verpakkingen zien er superstrak uit en zijn, voor de verandering, eens niet van wit hard karton met daarop een afbeelding van het seksspeeltje dat erin zit, maar van zwart karton met een plastic kijkvenster. De producten hebben allemaal (hele collectie van B-Vibe) een stoere uitstraling. Ik kreeg de zwarte Snug Plug 1, maar die is ook verkrijgbaar in het roze, dus dan ziet het er al wat minder stoer uit. Maar nog steeds; design!

Dit is een afbeelding van b vibe verpakking roze

Extra leuk; in de verpakking vind je een heel handig boekje ‘Guide to Anal Play’! Echt handig en leuk vormgegeven ook. Ook leuk; bij elke Snug Plug zit een kek, zwart tasje. Heel mooi en handig!

De look and feel van de Snug Plug 1 zelf

Zoals ik al schreef; de Snug Plug 1 ziet er supertjes-schattig uit. Hij is volledig gemaakt van siliconen, voelt lekker zacht aan en heeft de vorm van een torpedo (dat hebben trouwens alle Snug Plugs, die torpedo-vorm)! TOP!

Dit is een afbeelding van b vibe snug plugs totaal

Het inbrengen van de Snug Plug 1

De ‘nek’ van de Snug Plug 1 is flexibel en dit maakt het ietwat lastiger om ‘m in te brengen dan bijvoorbeeld een metalen buttplug. Je kan de Snug Plug 1 niet bij z’n voetje vastpakken om ‘m in te brengen, maar je moet ‘m echt bij de plug zelf, dus aan de bovenkant van de nek vastpakken en ‘m zou naar binnen duwen. En… normaal gesproken zorgt je kringspier ervoor dat een plug naar binnen gezogen wordt (dit klinkt ranziger dan het voelt, want juist dat laatste stukje inbrengen van een plug voelt geil, want het gaat automatisch en je weet daarna; yes, hij zit). Dit geile omsluitende gevoel heb je dus niet echt met deze Snug Plug 1 (wel een heel klein beetje) (de Snug Plug 1 is gewoon echt klein). Als je de plug zelf heb ingebracht, dan moet je ‘m nog een stukje verder duwen, zodat het voetje van de plug ook echt tussen je billen rust. Dit voetje zit trouwens perfect (en voelt ook heel veilig).

<Dit is een afbeelding van verschillende buttpluggen

En hoe voelt het als hij zit?

Ik vind vaak het idee alleen al van iets anaal inbrengen of iets anaal dragen heel spannend en extra geil tijdens het vrijen. Alleen is de Snug Plug 1 wel écht heel klein. Het inbrengen is zo gebeurd, je hoeft er niet eens echt geil voor te zijn en ach, eigenlijk is glijmiddel ook niet eens echt nodig (dit is trouwens een ‘don’t try this at home’-uitspraak, want ik raad altijd glijmiddel aan als je anaal bezig gaat) (het is meer om aan te geven dat deze buttplug echt mini is).

Nu moet ik hier wel bij zeggen; als je nog nooit iets anaals hebt gedaan, dan is deze Snug Plug 1 waarschijnlijk echt al groot genoeg! Ik herinner me nog mijn eigen ’traumaatje’ en toen vond ik de We-Vibe Ditto ook al groot (en die is qua formaat enigszins vergelijkbaar) (SEKSSPEELTJES REVIEW #368: WE-VIBE DITTO).

Dit is een afbeelding van snug plug 1 foto

Conclusie

Bescheidenheid siert de mens, maar soms is het beter om niet zo bescheiden te blijven (als je zo goed bent als ik)! Want… had ik maar voor de Snug Plug 2 gekozen! Of de 3! Want daar had ik zeker meer lol aan beleefd dan aan deze Snug Plug 1. Maar… ben je een absolute beginner op anaalgebied en vind je het alles wat daar in de buurt gebeurt hartstikke spannend, dan kan ik deze Snug Plug 1 zeker aanraden. Ben je echter al wat gewend (en dat hoeft niet eens een seksspeeltje te zijn, maar vingers of een duim doen het vaak ook leuk), dan is de Snug Plug 1 misschien te klein. Dan kun je wat mij betreft meteen een Snug Plug 2 aanschaffen of (en) een Snug Plug 3! De Snug Plug 4 is alleen voor zwaar gevorderden.

DE SNUG PLUG 1 (EN 2 EN 3 EN 4) ZIJN HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ier schreef:

  Ik mis een beetje beschrijving van gebruik. Dat ‘ie mini is, a la. Maar doet het balletje tijdens de seks nog wat?

  • Luna schreef:

   Nee, er zit hier ook maar 1 balletje in en je voelt ‘m niet tijdens het vrijen en ook niet tijdens het lopen… balletje voegt niks toe… behalve als je je billen samen knijpt voel je het voetje zitten… dit is echt alleen een speeltje voor beginners qua ‘spannend om in te brengen, spannend om in te hebben’…

 2. Robert schreef:

  Winnen!

 1. 18 mei 2018

  […] en eentje door B-Vibe zelf en sja, je hoeft er maar eentje te testen om een review te schrijven; B-VIBE SNUG PLUG 1 – BUTTPLUG REVIEW #412! Dus… deze give away wordt eigenlijk mogelijk gemaakt door mij (ik pak ‘m prrrrrachtig voor je […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.